13557
  • Carlos
    Az a két megás Addon mit csinál???
    Felrakjam???
  • Carlos
    Ehhhhhhhh.......
  • Carlos

Te művelet főnököd
  • Carlos
    Valamelyik akkor csak jó lesz!!!
    Megnézte már valaki, hogy műxik-e???
  • TopGun
    Ok ertem!! akkor megnezem koszi!
  • TopGun
    de amit Carlos irt reggle ez nem ugyanaz a hely? mert onnan leszedtem es az csak 2,5Mb
  • Carlos
    Mondjuk a méret engem is érdekel, mert mintha 2.5Mb-s lenne az eu patch...
  • Carlos
  • Carlos
    Nincs mit!!!
    Aztán próbáljátok ki, mert én most melózok!!! Úgyhogy várom a tapasztalatokat!!! :)
    Megy? Nemmegy? Miértnemmegy? stb... :)
  • TopGun
    Szia! honnan szedted le a patcheket? mitol lett akkora a meret?
  • TopGun
    En csak holnap reggle tudom leirni, mert most dolgozom!
  • Carlos
    http://sim.redclaw-network.de/download.php?load_id=142&filename=SC4-OPEUR.zip

Európai patch. Táncsak jó lesz nekünk. Vagy nem! Tudja fene!!!
    Majd írjátok le, hogy a mi verziónkhoz jó-e, mert megyek melózni!!! :(
  • Carlos
    Asztán rájöttem, hogy az 50 megás az nem is 50, hanem csak 6.5...okosak... :)
  • Carlos
    http://www.spnetwork.info/index.php?site=download&k=7&sk=38

itt vannak mindenféle épületek.
    Ezek az 50 megás izék meg micsodák?
    És mi a külömbség a 18 ill a 4 megás globe épület között?????
  • K.András
    Szerintem azzal van a baj hogy nem állitod be a korházakat, iskolákat, hiába fizetsz ezret az egyetemért ha nem jár csak 50 ember, jobb klikk a sulikon,egyetemen,korházakon,libraryn szoval mindenen, és be kell állitani hogy legyen hely is de ne vigyen el minden pénzt,amit ad plusz épületet azt nem kell azonnal megépiteni, mert csak a pénzt viszi, és ha látod hogy alig kétszázad haszon van miközben az uj épület fentartása 450 akkor nyilván nem kell megépiteni, vagy ha igen akkor huzd lejjebb a támogatottságát, olyan szintre hogy ne legyél minuszba vagy annak közelébe. Meg ügye ugy sem lehet szerintem játszani, hogy ha szétpörgeted a játékot(erre utal a power plant csere 25 ezer lakosnál) ,folyamatosan rajta kell legyél a játékon, figyelni kell minden igényt és után állitani mindig az iskolán stbstb.Ha be cheatelsz azzal vége is a játéknak, mivel a lényegét vesztené el.
  • K.András
    Elkezdtem egy nagy pályát ma éjfél körül,most hagytam abba :),iszonyat jo a játék nem csalodtam benne.71 év ment el a játékban 55ezer lakos van 3ezer haszonnal, ugy hogy minden van ami kell nekik a fejlödéshez és nincsen semmi "kiegészitö" támogatásom,és mégcsak most jön a nagy "bumm".Délután(este ha felkelek)nyomok be képet a városrol...
  • TopGun
    Jah! nekem a gimprush fele verzio van! Ezekszerint lehet, hogy avval mukodik? miben nyilvanul meg ha nem jo a patch?
  • TopGun
    Akkor valoszinu, hogy valami gaz van nalad! Nalam szerencsere nagyon ritkan van tuz, de olyankor mindig oda ugri ka gep es jelzi! nincs veletlenul kikapcsolva ez az opcio nalad? Mert mintha ki lehetne kapcsolni valahol!?
  • TopGun
    Baszus! az mit jelent, hogy Eszak amerikai? melyik verzio az? Evvel nem mukodik a game?
  • TopGun
    A kep egybol odaugrik ahol tuz van es pause-be megy at, latod, ahogy langol az epulet, vagy langolni kezd.
  • TopGun
    A zonak forgatasat mar en is vartam, de nem kell crack, patcheles utan? Neked siman megy a jatek? nincs zurod vele?
  • TopGun
    A patchez nem kell crackelt tores? mukodni fog a jatek igy is?
  • TopGun
    Szia! azt hallottam ha ezt a patchet felteszed akkor lesznek felhokarcolok is igaz ez? Te kiprobaltad mar a patchet?
  • TopGun
    Tudja valaki, hogy a sims-et akit bekoltoztetek egy hazba, hogy lehet masik hazba koltoztetni? csak ugy hogy elotte kirugom a jatekbol? vagy van mas modja is?
  • TopGun
    A patchet csak felinstallalt jatekhoz lehet letolteni? :((
  • Carlos
    Ejjj, bazzz...ez hot!!!
  • TopGun
    Sziasztok!
    En a gimprus fele transportation add-ont hasznaltam masodik lemezkent, de semmi jelet nem lattam azoknak a jarmuveknek amikrol kereng nehany kep az interneten, amikor meg az egy lemezes( kb 2MB) kiegeszitot installaltam akkor meg 3 perc jatek utan elszallt a program! Mit tudtok errol? van valakinek tapasztalata a kiegeszitovel?
  • BADE
    Nálam is ez a hiba,hogy más a törés és az eredeti mérete!Hogyan oldható meg?
  • Amero
    Nekem fölment a patch.
  • Amero
    Ja, ez igen érdekes!!! Nálam is volt fönn 41.09, de az is ugyanezt produkálta.
  • Borg
    Van patch a gamehez. Nézzetek fel a hivatalos oldalára.
  • Amero
    http://www.tar.hu/amero/Brain%20City-Jul.%203,%202121044488892.jpg
  • Amero
    Másik a játék azért fagyasztja a gépet XP-n kékhalálra (ha úgy van beállítva az XP autómatikusan újraindítja a gépet ilyenkor) egy-két embernél, mivel be van kapcsolva az anti-aliasing (nálam ez teljesen meszünteti a gondot, ha kell megg bekapcsolom). Tök véletlen jöttem rá a dologra, és már előzőleg is láttam hogy volt olyan itt a fórumba akinek ilyen gép ujraindiulós gondja volt. Akkor azt írtam, hogy a megoldás a gép formázása lehet, de most már ezt megdölt. Ezek szerint System Restore az nvidia driver beállításait is visszaállítja.Csak ide írom nekem milyen a konfigom, mert lehet hogy hasonló gépeknél fordul elő a hiba. Gef4-es van 42.80 driverrel 1900+ Athlon XP Stb..
    Hogy lehet egyébként ide képet beszurni a fórumba??? Ki tenném a városom.
  • Amero
    Már 350 ezer lakosnál tartok és megkaptam a nagy nemzetközi repülőteret is. A város egy fúziós erőműről müködik, de sajnos a szeméttetlep beszorult középre.
  • Borg
    A vizellátást minek kivinni messzire? EZt nem értem mit számit hogy a város közepén van vagy 2km-el arrébb a pumpa vagy a torony..
  • TopGun
    Aham, ertem koszi, megprobalom
  • Csacsi
    nem tudom, hogy mire gondolsz. Ha ide akarsz linkelni, akkor is fel kell töltened valahova. A gépedről nem tudsz linkelni. Töltsd fel valahova. Úgyis csak onnan tudod ide linkelni aképet. De nem érdemes berakni, mert úgyís csak a helyet foglalod vele, elég ha ide írod a linket, ahova feltöltötted.
  • TopGun
    ugy egyszerubb??
  • Csacsi
    Töltsd fel valami free szerverre, vagy és írd ide a linket, és hidd el, mindenki megnézi majd.
  • TopGun
    Sziasztok! ez a screenshot engem is erdekelne! valaki megtudja mondani, hogy tudok ide kepet feltolteni? csinaltam egy kepet tegnap a varosomrol es szeretnem feltenni ide.