13557
  • Carlos
    Bejelentkezek már, ha regisztrálva vagyok egy ideje. Most tűnt csak fel, hogy nyomizok itten ilyen gesztenyeként.
  • Csacsi
    Mondjatok gyorsan magyar free servereket, a freeweben, és az ultraweben már foglalt a simcity4 cím, kéne még, ahol leehtne.
  • Csacsi
    Ez az oldal jól hangzik, csak az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy ezek mit jelentenek, de majd igyekszem kitatlálni. A legfőbb probléma az, hogy maximális tárhylem, ami lehet, az 25 mega
  • Csacsi
    Ne ijedj meg, ha csak holnap válaszolok, vgay max ma este 11 körül, de csak akkor érek haza. De mindenképpen válaszolok.
  • Csacsi
    Ha így érzed, akkor esetleg írhatnál mailt, hogy mit látnál szívesen az oldalon, és adhatnál linkeket, ahonnan infókat szerezhetek. Szóval ötleteket várok, és ha van elég ötlet, akkor elkezdem.
    Az email, ahova jöhetnek az ötletek : [email protected]
  • Csacsi
    Nincs, nem készül, nem várható, hogy valaki elkezdi, tehát nem is lesz hozzá.
  • TopGun
    Szia! Kiprobaltam tegnap amiket irtal a forgatassal meg a meretezessel kapcsolatban! Nem mukodott!! ill. egyetlen egyszer sikerult 3db 3x3-as zonat letenni, de abba meg nem koltoztek be a lakok! :(( csinaltam mashol is zonakat ugy ahogy mondtad, de az istennek sem tudtam megegyszer olyan nagy meretet lezonazni! Milyen epuletek kellenek a beach-hoz, hogy beinduljon?
  • Csacsi
    Ha adtok ötleteket, akkor szívesen megcsinálom az oldalt, csak kell anyag, ötletek, és sok link. Plussz tippek. Sajnos a meló miatt nem tudok elég sok infót összegyűjteni, de ha adtok infókat, akkor szívesen csinálok mondjuk holnap délelőtt egy alpha verziós honlapot.

Csak azt mondjátok meg, hogy milyen legyen úgy nagyjából.
  • K.András
    Szerintem azért nem haldokol, talán korán van még...
  • TopGun
    Szerintem lenne igeny, bar amennyire haldoklik ez a topic, gondolod, hogy a honlapnak nagyobb sikere lenne? Te megcsinalnad a honlapot?
  • Csacsi
    Nah mejdnem kétszer küldtem el, mert valami baj volt az sg-vel, de elküldte, csak nem engem jelez utolsó hozzászólónak.
  • Csacsi
    Szerintetek lenne igény, egy magyar simcity 4 honlapra?

és ha lenne igény, akkor lennének jelentkezők is arra, hogy tippket, és tanácsokat adjanak, hogy miket kéne feltenni az oldalra, honnan szerezhetők be hozzá a kiegészítések, meg ilyenek
  • K.András
    Strandot én még nem épittetem, de gondolom mint mindenhez ehez is kell közmü,ut.Ma én is folytatom a várost amit elkezdtem...
  • TopGun
    Nekem van turelmem! most kezdtem ujra teljesen elolrol, mivel mas rendszerre kellett telepitenem. Folyton uj megoldasra varo problemaim vannak! Pl. mit kell a beach kore telepiteni, hogy mukodjon?
  • K.András
    Hát ami azt illeti ezt a játékot csak a türelmesebbek nyomják sokáig...
  • TopGun
    Jol leult ez a topic! mindenki ennyire dolgozik? vagy csak este er ra netezni? :( Meguntatok a jatekot?
  • TopGun
    Igen, megoldhato ha jol epited ki az utakat! Nekem a regi varosomban igy mukodott a dolog, a buszmegallot szerintem nem nagyon lehet elforgatni.
  • TopGun
    Nincs itt senki most? :((
  • TopGun
    Figyi! nekem nem tudom miert nem megy a dolog, de 6 ev alatt csak 2,5e lakosom van! megvan meg a Te 6 eves jatekod ahol olyan sok mar a lakod? nem tudnal zona kepet csinalni rola kozepes nagyitasban es elkuldeni nekem?
  • K.András
    Nem kell iskola, föleg nem három 3ezer lakosnál könyvtár is pénzkidobás ennyi lakosnál(gondolj bele 3000 lakosbol mennyi a gyerek, de jobb lenne ha a grafikonon megnéznéd, mert van olyan ahol a korosztályokat irja számszerüleg) ,nem kell korház sem amikor kezdesz(a helyüket hagyd meg), semmit nem rakj le csak területeket, vizet, áramot, az adot egy kicsit told fel,ennyi!!!
    Nem kell cifrázni az elején, közmü kell, munka kell aztán kész,ahogy jönnek a lakosok meg a haszon, akkor sem egyböl iskolákat kell ezerszámra, közmüvet fejleszteni(viz,villany)és nem árt a grafikonokat használni ezen igények felmérésére sem.
  • Csacsi
    Ez a játék, nem megy nekem

Van egy városom. 3000 fő, nem akar több jönni.

Van 3 iskola(1 főiskola, meg 2 általános iskola)
    Van 1 könyvtár.
    Tökéletesen lefedik a várost
    az összes olyan rendeletet bekapcsoltam, ami növeli az iskoláztatást, mégis az education mínuszban van.
    Holott az iskolákban alig van 60 gyerek
    Ugyanez van az egészségüggyel is
    3 kórházam van, és semmi.

Mit lehet ilyenkor csinálni?
  • K.András
    Hali!Azt mondom hogy mindenkinek megáll az isö amikor csinálsz valamit...
    Egyébként elkezdtem egy uj várost baro lesz, 120 ezer embernél vagyok(78éves a város) de még a felén alig van nagy épület, most kezdenek jönni és már 6500 a haszon, 9000 ezer volt de most egy csomo mindenbe befektettem, tanulás, korház, muzeum,stb.Még este játszok vele, aztán ha befejeztem rakok fel képet is.
  • Bayta
    Ajánlom figyelmetekbe a http://simcity.ea.com/tipstricks/tipsntricks.php
    oldalt. A fórumon elhangzó legtöbb kérdésre itt megtaláljátok a választ.
  • TopGun
    nem szoktam nezni az idot, hogy megall-e? ezert nem tudok erre mit mondani, de majd ma megnezem
  • TopGun
    Szia! Ezt mire ertsem?
  • K.András
    Miért nálad nem áll meg az idö amikor mész dolgozol?Dehogynem...
  • K.András
    Ugyanott van mint a simcity3000-ben, nem változott a helye, csak egy csomo minden eltünt onnan az elözö részhez képest...
  • K.András
    Sorry, akkor nem voltam elég figyelmes...
  • TopGun
    Ezeket honnan tudod? benne vannak a manualban?
  • TopGun
    ezt mikor kell? amikor leteszem a zonat?
  • TopGun
    Ertem es a parkokat is lehet forgatni? mert nekem sokszor nem tetszik ahogy allnak! :(
  • TopGun
    Miutan letettem a zonakat utana lehet forgatni oket? vagy mikozben leteszem?
  • TopGun
    Aham! koszi!!! es a parkokat ilyesmiket is lehet forgatni? sajnos nekem csak kis 3x1 es teglakat csinal zonanak! :((
  • TopGun
    Szerintem probald meg lejjebb vinni a felbontast es ne tegyel fel mindent maxra.
  • Csacsi
    Topgun a 1473-asra tudsz válaszolni?
  • TopGun
    Ugyanott ahol az adokat es a tobbit allitod! valami zold szinu csik, holnapra megnezem neked ok?
  • Csacsi
    Van többb fajta program, de a legegyszerűbb az, ha mondjuk printscreen gomb, majd beilleszted photoshop-ba. Elmented jpg-ként, vagy gifként, hogy ne legyen 2 megas bmp-d
  • TopGun
    Szia! ahol mented a jatekot ott van ket fenykepezogep, az egyik csinalja a screenshotokat, a masik az albumot hozza elo, ha raviszed az egeret meglatod.
  • TopGun
    Szia! hogy lehet a zonakat forgatni a patchelt jatekban? mert nekem nem sikerult! :((
  • zacsko
    Hogy kell scrshotot csinalni?