13557
  • Csacsi
    Tudok, de nem valami jó, mert nem ragoz, szóval nagyon rossz.

Frissítve a honlap, az official tips&tricks fejlődés része lefordítva check it. ÉS persze továbbra is várom a véleményeket.
  • TopGun
    Ok. mindjart kuldom!! de sokat kell szemezgetni benne, mert sok szerepel mar itt is belole! az a leiras amirol tegnap beszeltem k**rva jo!! epp most nezegetem azt is! sok hasznos dolog van benne, megeri leforditani!nem tudsz egy online fordito progit?
  • Csacsi
    Működik, csak itt melóhelyen nem tudom megnézni, viszont a másikat a freemaileset meg tudom nézni, ha tudod küld el ide : [email protected]
  • TopGun
    BASSZUS! mar elkuldtem az itteni mailcimedre! az nem mukodik?
  • Csacsi
    Topgun: Légyszi, ha küldöd azt a dokumentumot, akkor a [email protected] küld, mert behalt a gépemen az outlook, és a másikat nem tudom megnézni.

Ha még ma elküldöd, akkor még ma felkerül :)
  • TopGun
    Ok. rendben van! koszi elore is!
  • K.András
    Lehet,leirtam nekem hogy van,de csinálok arrol is képet majd, bár északa nem volt idöm játszani mert aludtam:)
  • TopGun
    Hat en eleg kozelrol neztem, a legnagyobb nagyitasban es senki nincs meg ott! Szerintem elobb uzleteket kell epitenem, meg par hazat es talan akkor!?
  • K.András
    Nem,szerintem kezd ugy hogy lakosokra $-9, $$-8.5,$$$-8 üzleti és ipari ugyanez aztán az iparinál felrakod késöbb $13-ra!Egyébként ez nem szegények vagy gazdagok adoja, hanem a terület sürüségére vonatkozik,tehát kis sürüségü területre ugyanugy jöhet gazdag és szegény is, csak az a különbség hogy ha olcsobb az ado a sürün lakott területeknél(felmegy az ára azoknak a telkeknek,vagy arra lesz kereslet), akkor több ember fér el kisebb helyen, ergo végül is több lesz a bevétel, jobb a sürü fillér mint a ritka forint elven...
  • K.András
    Hát ugy van hogy van a stand mögött végig üzletsorok, az mögött meg a házak, de nézd meg közelröl mert szerintem müxik az csak a távolbol nézed és nem látszik hogy ott vannak!!!
  • Carlos
    Jóvan!
    Nekem is küld át, meg Csacsi-nak is!
  • TopGun
    E-mailban elkuldom most ok?
  • Carlos
    Kűdd át neki, vagy valami, vagy bármi...
  • TopGun
    Szia! nekem van 12 oldal mindenfele forumbol gyujtott tipp es trukk :)
  • Carlos
    OK!
    Király vagy!
  • Csacsi
    Az is lehet, hogy ha futja ma még az időmbből, akkor, végignyálazok pár fórumot, és az ott talált tippeket is ferlakom, aztán majd megpróbálok belőle egy egységeset kreálni.
  • Csacsi
    xmark2: Most csinálom, illeve fordítom az official oldal tippjeit, utána meg majd lesz egy leírás kezdőknek : képekkel, mindennel együtt.

Mindenki másnak : Most van egy kis dolgom, de ha minden jól megy, akkor ma be tudom fejezni az official oldal tips&tricks részét, és felrekok egy fasza kis táblázatot, és akkor hétfőn elkezdem, azt az útmutatót kezdőknek, valamint hétvégén szerzek pár várost, régiót, és azokat is felteszem hétfőn. Szóval lesz fríssítés ma is.
  • TopGun
    Hali: simcity4.freeweb.hu ez most keszul, de nagyon sok jo dolog lesz rajta nemsokara! Csacsi kesziti!
  • TopGun
    Mit raktal a strand kozelebe az uton kivul? mert nekem ut van csak, de senki nem jon oda, csak a siralyok koroznek a levegoben :(
  • TopGun
    Szia Csacsi! Igen, egy nagyon jo kis segitseg kezdoknek, eleg reszletes, sok hasznos utmutatoval.Iskolarol, klinikarol, tuzoltosagrol. Apropo tuzoltosag! tortent velem egy erdekes dolog: nem volt tul sok tamogatas a tuzoltoknak es tuz utott ki a gyarnegyedben egy vegyi uzemben,kirohatnak a tuzoltok, kipattant az autobol harom csavo es elkezdtek a tomlovel rodeozni, de szo szerint! mindenfele ment az a rohadt viz, csak a tuzre nem, az epulet szep csendben legett, de nem is ez volt a legnagyobb baj, hanem a tobbi uzem is sorba kezdett el felrobanni es a vegen az egesz gyarnegyed porig egett! ujra toltottem az allast es azonnal full tamogatast kaptak a tuzoltok. Na azota egy deka tuz nincs sehol! Vigyazzatok nagyon, nehogy ugy jarjatok mint en! :(
  • Carlos
    nekem mindenhol:
    9.4 9.2 9.0
    Hogy jó-e azt nemtom. De amikor elérem a kőkemény
    1500 embert, akkor az elsőt felviszem 9.6-ra a gazdagokét meg leveszem 8.8-ra.
    TÉnyleg, jó ez így??????
  • Carlos
    Jé, akkor ugyanúgy jáccol, ahogy én!!!
    Én is így állok mostanában.
    Csak nekem 2000 lakosom van...
  • Carlos
    Nagyon jó!
    Csak így tovább!!!
  • mtubi
    vagyis...1300 korul van a nep,es a bevétel csak 100-al tobb mint a kiadás.Pedig nézem a grafikonokat,és azok szerint cselekszem.És megfogattam a tanácsokat is,hogy elején no felesleges cucc,majd ha van nép,de nem tudom hogy csináljam nagyobbra a bevételt.Igy is nagyon nagy az ado,stb...es meg sem jo.Nem tudtok tanácsot addni,hogy mit csinaljak hogy jojjon a penz?Masik...Mitol fugg,hogy mennyire szorgosak a munkások akik épitik az épuleteket?És mitol fugg,hogy melyiket kezdik el épiteni?
    Nagy baj az is,ha a csikok nem viritanak zoldben,hanem pirosban?
    Ja és az a forgatás engem is érdekelne bovebben.Ugyanis én is probalgattam,de nem sok sikerrel.
    És mondtátok,hogy higz-tech munkához kell végzettség.De ha nem járnak suliba a diákok,akkor hogy tanuljanak?????
    Utso kérdés :D...ti milyen adókat szabtok ki az elején,amikor csak pár ezres a városotok?
    Elore is THX a válaszokat.
    A weblaprol annyit,hogy szerintem is jo otlet,bar most fogom megnezni.Sok sikert hozzá!!!!
  • mtubi
    Milyen a jo taktika,hogy nagyobb legyen a bevetel,mint a kiadas?
    PLS segitsetek...
  • scynetyc
    Köszi a linket! :o) Most 9 éves a városom és 22 ezren éldegélnek,benne. Igaz az is ,hogy a mellette levő régiót iparteleppé alakitottam igy átjárnak dolgozni busszal és vasuttal.Na meg odaadom el a szemetet.Egyszerüen nem tudok több ezres haviprofitra szert tenni. :o(
  • K.András
    Megnéztem a srandos dolgot is,nekem ahogy lerakom a srandot már jönnek is fürdeni meg minden, ott uszkálnak a tengerben(kár hogy nincsen benne cápali :D),meg egy fazon sárkányt ereget meg ilyenek szoval müxik az is nálam faszán....
  • K.András
    Látod nálam behalt a játék a transportation addontol!!!Söt nekem a patch is szétrombolta egy kicsit a még akkori városom,vizpumpák tüntek el utakbol darabok meg ilyenek, nem tudom hogy miért azota sem, de ujrakezdtem azota és müxik faszán.De ezt a transportation addont még nem sikerült felraknom ugy hogy elinduljon utána a játék...
    http://sim.redclaw-network.de/download.php?file_id=141

Nekem ez a patch van fent, Topgun küldte el mert nekem egy 3.2megás javitásom volt, hozzá kell tenni müködött nekem az is és különbséget nem vettem észre...
  • scynetyc
    Hi! Én már peccseltem össze vissza, de nem akar összejönni ez a forgatás. Gondolom nem jót tettem fel. Irja már valaki a linkjét le a nnak a Transportation addon-nak,lécci. Amit én feltettem attól Katonai légibázist is lehet rakni. Vagy ez lenne az a patch? Minden elismerésem K.Andrásnak. Miatta kezdtem ujra a városom.Rájöttem ,hogy én is szétpörgettem az időgyorsitással.Ugy is csak 120 ezres várost birtam összenyomni közel 1000 év alatt. Most probálom másképpen. :o)

• Csacsi
    Ha minden jól megy, akkor holnap, de legkésőbb hétfőn készen lesz az official honlapról a tips & tricks, itthon feltöltöm azokat a cuccokat, amelyeket ajánlotatok arról a német honlapról, és utána elkezdem azt a részt, amit TopGun kért, azt e kezdőknek leírást, vagy mit.
  • Csacsi
    Köszi a bíztatást, majd miután lefórdítottam az összeset, akkor majd átmegy egy helyesírásellenőrzésen.

Addig is, holnap az lesz az első, hogy 800*600 helyett inkább 1024*768-ra lesz optimalizálva, mert legtöbben szerintem ilyen felbontásba nézik, és úgy a menü kicsit szar.

Plussz a hírek oldalra is ki kell raknom a képet
  • K.András
    Megoldjuk...
  • Carlos
    Kurva jó 5let!!!
    Jó gyerek vagy Te Csacsi!!!
    A szívemből szólsz!!!
  • Carlos
    Nagyon f***sza az oldal!!!
    Alakulgat. Pár helyesírási hiba, dehát,
    ki nem sz*ik rá...!
    Külömben is alpha!
  • Csacsi
    Az is jó lenne, ha küldenél grafikonokról is képet, meg ilyenek, meg persze, totálképet a városrról, aztán leeht bizonyos helyekről közelit, de rád bízom :)
  • K.András
    Persze csak reggel akarom elküldeni, mert északa nyomom még aztán ahogy befejezem akkor az akkori állásbol mentek egy pár képet, és hátha sikerül egy 400-ra feltornászni a lakosok számát 290-röl...
  • Csacsi
    Köszi, de már így is van vagy 20 oldalnyi szöveg, szóval egyenlőre ezeket kéne, aztán majd igény szerint. :)

Tényleg akkor küldesz képeket a városodról?
  • K.András
    http://www.simtropolis.com/articles.customterrain.asp
    Ezt is lefordithatnád sokakat érdekelne!
  • Joke
    HI! Megfogadtam pár tanácsot az itt leírtak közül, most, 17 év után 20k-s a városom, asszem egyész jó, és van 2k bevételem. Szóval köszi szépen a segítségeket, nagyon hasznosak! Csá!
  • K.András
    Nekem kihagyja az utakat, de az alt gombal müxik ez nekem,és a shiftel forgatok,egyébként majndem minden müxik gombal,probálgasátok ki pl r gomb a residental,h a korház stbstb...