13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1111 Sziasztok! nekem is van par kerdesem!BYpsilon kerlek segits benne jo? Betelepult hozzam a hadsereg, kerdesem, hogy epithetek-e mellejuk hazakat? ipart, uzleteket? Nagyon sok a szemet a varosban, eleg ha csinalok szemet lerakot, meg recycling centert? vagy kell-e waste to energy plant is? Mennyire kell messzire epiteni a lakoterulettol? A farmokat messzire epitsem az ipari terulettol, hogy beinduljon? az oktatasnal es az orvosi ellatasnal akkor jo ha zold a lefedett terulet? vagy nem baj ha piros? 1x4-es nel, hogy lehet nagyobb teruletet epiteni? mert nekem sehogysem sikerul! :( -
Mihail #1108 Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített.
másnbak nem volt ilyen gondja? -
#1107 Aham, ertem es azt is eltudnad kuldeni esetleg, mondjuk darabonkent ha megkerlek? -
#1105 Megkaptam es mar le is toltottem koszi!! mi a maradek 30Mb? -
#1102 Sorry de en is mar vagy 2 eve nezegettem ezeket. Gozom sincs.
GeoVu, DLGV32 Pro, ezek a progik. Az egyik 3 a masik 6 mega. -
#1101 BYpsilon! A [email protected] elvileg 10Mb-t visel el. esetleg ha eltudod kuldeni a 30Mb-t darabokban, akkor le tudom szedni, de eloszor az 5Mb-st kellene elkuldened ok? Ha kell szivesen segitek BP.regio keszitesben en is. -
#1100 Szia! a progit amit emlitettel azt hol talalhatom meg? a cimen ott vagyok mar, de a progit nem talalom :( -
#1097 Rengeteg link es keresesi lehetoseg van ott. Az az USA kozponti terkepeszeti oldala.
Ezt egy 7900x4000pix keppol vagtam ki:))
-
#1094 Aki "terkepet" akar csinalni itt egy kis segitseg:
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
Atom reszletes domborzat mappot (DEM, elevation maps) a www.usgs.gov rol lehet szedni ingyen. Eleg reszletes, a komplett fold, tobb mint 6 gigabyte (6 Gbyte) tomoritve. Letoltheto grayscale jpg, color gif, es vektoros DEM formatumban, a progival egyutt. Pontos linket ne kerjetek, keressetek (en sem tudom mar).
-
#1093 A figyelmezteto ablakban amik zolddel es szurkevel jelennek meg, azok mit jelentenek? pl. a zold? a piros azt tudom egyertelmuen, hogy gaz van, de a tobbi mit jelez? -
#1092 Sziasztok. Van par kerdesem: hogy lehet 1x4-es nel nagyobb zonakat letenni? mert nekem eddig meg nem sikerult! :(( Szeretnek 2x2, 3x4 stb. zonakat lerakni, de sehogy sem tudom osszehozni. BYpsilon sikerult feltenni valahova a regiodat a save-val egyutt mar? -
#1091 Segitene valaki please!!! -
#1087 Segitene valaki. Van 2 kulön földrész amire építkeztem. Az egyikre csak gyárakat építettem és húztam utat a terület széléig, ekkor felkínálta hogy átalakítsa-e a területet, hogy kapcsolódni tudjon a szomszédokhoz. Rányomtam hohy igen. Ezután a másik földrészen csak házakat és kereskedelmi negyedeket építettem, és összekötöttem úttal a szomszédot. De az emberek nem mennek át dolgozni a szomszédhoz. Miért??? -
Madmaxx #1083 NINCSEN MAGYAROSÍTÁS ÉS NEM IS LESZ HACSAK VALAKI EL NEM KEZDI MEGCSINÁLNI! HA VISSZAOLVASNÁL LÁTHATNÁD HOGY MÁR MEGVÁLASZOLTÁK EZT A KÉRDÉST! Bazze nehogy már nem tudtok angolul (tisztelet a kivételnek). -
Mihail #1082 Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített. -
r0ger #1079 "FightThePower - Erő visszavonása"
hehe
ezt benezted jol...
-
ZsirosKenyer #1077 10-20 év.. kb. -
#1076 Én nekem nem kell átnevezni mert kurvára nem indul úgy el..... szóval én csak betetem a főkönyvtárba azt elindult!! De a főkönyvtárból inditottam!! -
#1074 4-5 nap -
horbykeee #1073 ööööö van talán cheatem de nem találom a konzolt pedig így kéne:ctrl+shift+alt+x...de nem jön be segítsetek...és az jó pénz kód hogy :weaknesspays???+még kérnék kódot köszi -
horbykeee #1072 sok
-
horbykeee #1069 csákány tudnátok nekem írni egy két cheatet de főleg money-hez kéne....a 3000-nél is elfért a cheat..jó lenne itt is..előre is thanxx -
#1068 Te meg nme a Kovács Béla? :D -
#1067 RCI részre rákattansz középen. -
horbykeee #1066 markoo,te nem hajdú tamás vagy? -
#1065 Szerintem túl távol raktad egymástól a gyárakat és a lakóterületet. -
#1062 De azokat minél meszebb mindentől. -
#1061 Áhhh nem kell farm, de ha azt akarod, hogy jó legyen az ipar, akkor azért nem árt, ha van olyan 5-6 közpes méretű farm. -
#1059 Még a magyar boltokban sincs, nem értem mit paráztok a magyarosítás miatt. -
#1058 A SIM SITY-het nincs! Se a Sim Cityhez :D -
#1057 Koszi! -
#1055 Már én is benyomtam egy képet, ahol zombik voltak. -
#1054 Bőven! SC2000 60 mhz-en is megy. -
rutilus #1053 Hát nem tudom. Nézd meg hányan laknak benne, ha 0 én el szoktam dózerolni mert rontja a városképet :-) -
rutilus #1052 SimCity 2000 szerintem simán. -
#1051 Melyik az a SimCity amelyik elfutna egy P166-oson, 3D-s kartya nelkul?
-
TomBond #1050 Ha már a kérdéseknél tartunk:
- Ti mit csináltok azokkal a házakkal amik "feketék" lesznek? Le lehet őket dózerolni büntelenül? -
RiddleR #1049 Hi!
Lenne pár kérdésem.
1. A Mayor rating-em vmi miatt lement kicsivel 20 fölé, de tök véletlenszerűen. Azóta (kb 10 éve) ott áll. Mindenki happy, education király, police mint a tenger, szal minden tuti és nem szeretnek. :( Ez miért van? 5let?
2. A kikötő full kihasználatlan. Nyomtattam oda áru vasutat, de az is 0. Ezt hogy lehet használni?
Egyenlőre ennyi. Thx. -
Smitiz #1047 Hi! Ez a játék szuper, és most már tudok olyan várost is csinálni, ami nem veszteséges :)))
Lenne 1-2 kérdésem :)
1, Hogyan lehet csökkenteni a légszennyezettséget? Már próbálkoztam parkokat csinálni, de ez nekem egy picit drága...
2, Hol tudom megnézni, hogy melyik szférában hány ember dolgozik? (most ezt úgy értem, hogy ne csak industry, hanem mondjuk High-tech industry, Dirty, stb)
3, Megtelt a térkép! Most mit csináljak? De-zonozzam a low density területeket és tegyek helyettük med és high-t?
-
Fam #1044 20MByte