13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1596 SimCity 4 Newbie Guide: How to Start a City ez a cime a simtropolis oldalon! remelem megtalalod? -
#1595 Most el kell mennem, ma már nem hiszem, hogy tudom folytatni, de holnap csak ezzel fogok foglalkozni, talán még 1 frissítés lesz ma, de nm ígérek semmit.
-
#1594 Kicsit pontosíthatnál, hogy melyik leírásra gondolsz, emrt akkor először azt fordítom le
-
#1593 Elolvastam en is az auto utlerakast es ha jol vettem ki, akkor a patch-eles utan mukodik csak ez a funkcio, hogy zonazas kozben nyomod a Shiftet es nem rak automatikusan utat! csak en azt nem ertem a kepet nezve ahol automatikus ut nelkuli zonaja van, hogy a kozepso lakok, hogy fognak kozlekedni? nezte mar valaki ezt a kepet? Egyebkent szerintem az a leiras kezdoknek baromi jo! azt kellene leforditani es feltenni a honlapra, nem gondoljatok? -
#1592 Az #1342-es ben megtalalsz mindent ami ezekhez kell a hatosugarrol, -
#1591 Megnéztem az oldalt, amit írtál, asszem lesz még mit fordítanom :)
-
Don Vito #1590 Sokan mondtátok hogy milyen rossz az " auto-roading", vagyis amikor zónázásnál automatikusan rakja ki az utakat(általában rosszul). A simtropolis.comon olvastam, hogy kiadtak egy patchet, ami lehetővé teszi, hogy zónázáskor a shift nyomvatartása mellett kihagyja az utakat
(lehet hogy alapból is benne van ????)csak azt nem tudom hol van ez a peccs.Egyébként a www.simtropolis.com-ot addig is ajánlom minden angolul tudónak, amíg Csacsi nagybecsű műve el nem készül. -
#1589 "Ha valaki tudja tényleg irja mar le hogy milyen hatosugara van a parknak meg az ilyeneknek !! Előre is köszi !! :))"
Ez fent lesz a honalpon, lesz egy ilyen táblázat majd.
-
K.András #1588 Azért mert ha valamelyik félnek nincsenek meg a feltételei(elado részéröl az áram vagy viz elegendö mennyisége,vásárlo félnél pedig az egy éves összeg egyben!!!), akkor megszünik a megálapodás. -
K.András #1586 Inkább mi köszönjük hogy idöt forditasz az oldalra!Képet küldöm majd mindenképp... -
#1585 Azért köszi így is, de a képek mindenféle képpen kellenek. Gondoltam egy szavazásra, hogy kinek melyik város jön be a legjobban, de ez még a jövő.
-
K.András #1584 Készitek majd képeket, bár a tutorial az nehéz dolog, mivel éppen azért különleges a játék mert ahány ember annyi város, de majd megprobálom a gondolataimat összeszedni, de nem igérem biztosra. -
#1583 Küldehtenél screenshotokat a városodról, és felraknám a honlapra.
Illetve, ha nem túl nagy kérés, írhatnál valami tutorial szerűséget, hogy hogyan kezdjük el, képekkel, és minden egyébbel illusztrálva.
Ez mind jöhetne az emailcímemre,
[email protected]
Honlap: A közlekedés rész lefordítva, és feltöltve, felül a kép fölött az a kacsacsőr, az fogalmam sincs mi, mert ha offline nézem, akkor nem látszi. Több mint valószinű, valami freewebes okosság, ha rájövök eltüntetem. Továbbra is várom a kritikákat, fordítom a következő részt.
-
K.András #1582 Ez Csacsinak ment... -
K.András #1581 Fasza lesz az oldal, tetszik hogy nem a csicsára mész rá hanem a legfontosabb infokra, remélem minél több magyarul elérhetö cikk,tipp,trükk,meg mindenfalyta hasznos irás sikerül összegyüjteni. -
K.András #1580 Na egy kicsit megnött a városom,117 év ment el és 290 ezer muksi van,vagy 600 parkom van(plusz egy csomo ilyen olyan dolog), rengeteg suli(mindenfalyta, egyetemtöl kezdve minden),korház is egy rakás van,közlekedés az kb 700 buszmegállobol áll(nem kevésbe kerül de szerintem megéri),plusz van egy két metrovonal is,kezd nagyon jol kinézni a város,elkezdtek jönni nagyon komoly üzleti felhökarcolok (bár még nem sok van belöle kb négy, de most kezdenek jönni),repzi tér a legnagyobb van,viszont a major ratinget kéne majd most feltornászni, bár nincsenek nagy adok, és a fentebb leirt költségek ellenére most 9000 haszon van havonta és ugy látom folyamatosan nö, bár a költségek is emelkednek szoval utána kell állitgatni...
Most fejeztem be, nincsen kedvem képekkel genyozni, de délután nyomok be(vagy este). -
#1579 Egyebkent az a forditas engem is nagyon erdekel! varom, hogy elkeszuljon :) -
#1578 Ja és köszönöm mindenkinek a dicsérő sorokat, és a bíztatást.
-
#1577 Most fordítom éppen az official weboldal tips&tricks részét.
Mindenkitől várok screenshotokat.
-
#1575 Nem rossz elso blikkre! -
Don Vito #1574 Nem kell itt szerénykedni! Az oldal tömör, lényegretörő! Jó lesz ez így.
-
Don Vito #1573 Én úgy tudom, hogy a simsek csak 6-8 területegységet hajlandóak gyalogosan megtenni, tehát buszmegállót kb 8 egységenként érdemes letenni, bár ez így elég költséges. -
#1571 Nah itt van egy nagyon, de nagyon alpha oldal, szóval ne túl kritikus szemmel
simcity4.fw.hu -
#1570 Ez cool lesz! -
#1569 Saccra egy ilyen menüösszeállításon gondolkoztam :
Hírek
Tippek
Segítség
Letöltés
Média
Egyenlőre ennyi.
-
#1568 Nah szóval. most értem be melóhelyre, megreggelizem, aztán megnézem van-e valami fontos melo, ha nincs, akkor bezárkózom az irodába, és elkezdem készíteni a cuccot.
Hála BYpsilon-nak megvan a freewebes hozzáférésem is.
-
#1567 Amúgy jó reggelt minden FUNatikusnak! -
#1566 Engem is érdekelne!!! -
#1565 Szia! Na meglehet mar nezni a honlap alfa verziojat valahol? -
#1561 NemNem!!!
Én aszontam, hogy tőccsön onnan cuccot, hogy fel lehessen tőteni a milyenkre!
És ha a múksó a fórumra kattint, akkor ide gyüjjön!
Bocs, ha félreérthető voltam lentebb!!! -
#1560 Szerintem nem az oldalt kellene belinkelni, mivel ott is kulfoldiul kell tudni, hanem a cuccokat kellene feltenni a honlapra, hogy onnan lehessen letolteni es magyar nyelvu utmutatot irni hozza nem? Erdekes, hogy meg egy regioval sem talalkoztam aminek a kozepen lenne egy kis to! Ti mar talalkoztatok ilyen regioval? -
#1559 Mentem melózni, majd később benézek!!! -
#1558 Támogatom!!! -
#1557 Ha itt van az, aki csinálta azt a freewbes accountot, az kérem jelentkezzen, mert ha nem akar mást feltenni oda, akkor ott lehetne a honlap, csak akkor meg kéne adni a hozzáférést, és ígérem felteszem a városát a letölthetők közé.
-
#1556 Mingyár' megyek vissza melózni, úgyhogy legyetek jók. Más is mongyon ám 5leteket a Site-al kapcsolatban.
Ja, és mennyen háttérzene a Site alatt. Legyen kikapcsolható! Lehessen szavazni, hogy melyik szám mennyen a SimCity4 track-jei közül.
De mehet TATU - Not gonna get us is, bár ez nem jó 5let szerintem. -
#1555 Továbbra is várom, azokat a jelentkezőket, akik tudnak jó kis tárhelyről, ahol van mondjuk 50 mega tárhelyem, ingyenes. Lehet külföldi is, csak gyors legyen. Amiket már próbáltam(freeweb, ultraweb,free.x3.hu)
Ezeknél már mind foglalt, és csak a freewebesen van feltöltve egy kezdő városka.
-
#1554 Nekem 8! -
#1553 Okos 5let!!!
A kezdők hogyan kezdjék el engem is érdekelne, mert a "Metropoliszom" kőkeményen stagnál 2000 embernél és havi kőkemény és ultrabrutál 60 bevételnél. Durva mi?
Próbálkozom piszkosul, csakhát nem megy. -
#1552 Meg még az lenne a fontos, hogy az remélem senkinek sem baj, ha 1024*768 felbontásra lesz optimalizálva.
-
#1551 Végülis mindenre rá tudnék jönni, szóval, akkor azthiszem kezdésnek elég lesz a tips&tricks, meg ezekt letölthetővé kéne tenni.
Az emailcímemre várok screenshotokat a játékból, minnél jobbakat, valamint kezdőknek eligazítást, valami ilyesmit, hogy hogyan kezdjünk neki.