13557
| Kezdőknek! | |
| Simtropolis | |
-
#1438 1200 lakos, 8 év... :)
Az RCI szerint nem akarnak jönni az emberek lakni a véárosomba.
Mi kell ahhoz, hogy mindenki nálam akarjon lakni???
Lécci Help!!!!!!! -
#1436 Tehetnél fel képet a városodról.
-
K.András #1435 És mekkora a városod, hogy ennyi haszon van csak?
Nekem már 112-év ment el, 187 ezer lakos van 6 ezer haszon havonta... -
#1434 Néha (naponta 2-3) jelszócsere van.
Ilyenkor szokott leakadni... :) -
#1432 Megvan már? -
#1431 Képzeljétek, nyereséges a városom!
60 pezó!!! -
#1430 warezcenter.warez.hu
csak igy simán, nem kell www -
#1426 Asztán lejött nagy szenvedések árán egy amcsi szájtról...
EURÓPA RULEZ!!! -
#1425 Én plö le sem tudom tölteni a fixált simcity.exe-t.
Valaki tud valami szájtot, ahonnan letölthető??? -
#1424 Leszedtem vegre a filet, de nekem ...fixed.exe a neve, hanem siman SimCity4.exe ez ugyanaz!? -
#1423 Meg egy kerdes: hogy lehet a zonakat forgatni a patchelt verioban, hogy mindig jo fele nezzen? -
#1422 Szoval, hogy tisztan ertem-e? megegyszer: a CD-rol bemasolom az eredeti simcity4.exet a \apps konyvtarba, majd a patchet elinditom a jatek fokonyvtaraban, miutan a patcheles lefutott, a gamecopyworld-os exevel felulirom a \apps-ban levo megpatchelt exe-t de a noCD crack nem kell hozza remelem? -
#1420 Figyi! GAZ VAN!! nem tudom letolteni a fileket mert hibat ir ki! :(( Te nem tudnad elkuldeni nekem mailban? vagy feltenned valahova ahonnan leszedhetnem? mind a ket exe kell? az egyik a nocd a masik a sima fixed! -
#1418 Koszi! Akkor ezt az exe-t amit leszedek a gamecopyworld-rol azt kell majd bemasolni patcheles utan ugye? amit talaltam nem tudom feltenni sehova, mert nagyon sok, csak a cimeket szeretnem belinkelni! Te sem csinaltal meg sajat regiot? Magyarorszagot, vagy Bp-t senki nem csinalja meg? :( -
#1416 ok. koszi! megprobalom!! talaltam par kurva jo kepet, csak nem tudom belinkelni a cimet ide! tudsz segiteni benne? es konkretan le irnad, hogy a gamecopywold-on hol talalom meg az exe-t? koszi! -
#1413 Sziasztok. tudna nekem valaki linket adni ahol megtalálom az eredeti exet, a patchet, és a patches crackelt exet.
Nekem a deviance verzióm van meg, az jó, vagy töltsem le a másik verziót.
-
#1410 Szia! a gamecopywolrd-on hol lehet ilyen exe-et es egyebeket keresni? ra kell keresni konkretan mit keresek? vagy hogy mukodik a dolog? Nekem is kellene az eredeti exe. -
#1409 Hogy lehet ide belinkelni egy cimet? -
#1408 Szia! En elinditottam az egyik patchet nem csak az exe-t nem talalja, hanem meg valami sound.dat-tal is gondja van, a tobbit viszont megcsinalta, de valoszinu nem teljesen! :( Amikor lerakok egy zonat es meg nem epitik be az egyik vegen van egy nyil, de semmit nem tudok vele csinalni! Nektek sikerult normalisan feltenni a patchet? van valami eszreveheto valtozas? melyik konyvtarba masoljam a patchet? honnan inditsam? a jatek fokonyvtarabol? vagy az Apps konyvtarbol? -
#1407 Sziasztok! Valaki probalt mar olyan regiot csinalni ahol egy to van a terep kozepen? nekem meg nem jott ossze, mert isten modban nem tudom egyenletesen novelni a terep magassagat ugy, hogy a viz megmaradjon! Esetleg csinalt valaki teljesen uj foldreszt? Pl. Magyarorszagot, vagy az olasz csizmat? Esetleg Budapestet?
-
#1406 Hello, lenne egy kérdésem.
Mi az isten az a SimCity 4 English Proper?
Most végre fel mertem rakni a SimCity 4-et, mivel beszereztem 768 Mb DDR RAM-ot a gépemben (a Supergamez cikkben azt írták ugyanis, kell kell hozzá), és fel is raknám hozzá az addonokat is.
Igen ám, a Transportation Addon tiszta, hogy az hozzá, de ez az English Proper micsoda? -
#1405 igen?
DE kéne a jelszó!Mert nem nyitja meg az oldalt ahol a jelszó van. -
#1404 Szeded? -
#1403 köszi -
#1402 Ment mail. -
#1401 Ha leírnám, úgyis kicenzúráznák! -
#1400 Magát a játékot! -
#1399 KTTC-m van szerintem. (99%)
Szóval akkor rakjam fel, majd jöhet a pecs??? -
#1397 Jó ezt vágom.
DE!
Melyik pecset kell feltenni a négyből?
Éshogy, baj-e, hogy nem pecseli a SimCity 4.exe-t?
Vagy pecseli? -
#1395 Nemtom, még nem raktam fel a patch-et.
Lentebb le van írva, hogy mit csinéűál a pecs.
Mostmárt online vagyok, úgyhogy majd válaszolok is gyorsabban... :) -
#1393 Az lenne a problémám,hogy a törés és az eredeti fájl más méretű.Mit lehet vele csinálni? -
#1392 Ja, tedd be a plugin könyvtárba.
Enter a setup-on.
Csinál egy plugin.* file-t, nevezd át addon-ra,
mert ha LandMark-ot is akarsz berakni, akkor mindig felülírja a plugin.* file-t.
Nekem a LandMark-ok saját néven vannak. Plö: Soccer.dat, Globe.dat, Addon.dat vagy ilyesmi.
Így az összes (6) LandMark bennvan és az Addon is!
Ilyen 1szerű. Bár szencségeltem, mire rájöttem, hogy nem csak egy LandMark-ot vagy addon-t lehet berakni. Sok sikert!
Remélem érted mit akartam mondani! -
#1390 Honnan installaltad? melyik konyvtarbol? az add-ont? -
#1389 Aham ertem, akkor ujra huzom, a transp. add-ont is feltetted? -
#1386 Szia! Letoltottem es beleneztem, nagyon ugy nezki, hogy ez is egy transportation add-on lesz! Nem tudom mennyire mukodik, vagy nem, de ha felrakod arra azert keszulj fel, hogy elcseszheti a jatekot! Egyebkent nem tudom hol latszik egyaltalan, hogy mukodik a transp. add-on? miben nyilvanul meg? -
#1385 Hi! En kiprobaltam egy Transportation add-ont ami kb 2Mb volt, na jol tonkre vagta a gamet! Akarmit csinaltam 3 perc mulva kifagyott! Ujra kellett telepitenem az egeszet! :(( Kiprobaltam az Europai es az Eszak Amerikai patchet is, de talan mert nekem a D:-n van a jatek nem talalta a Simcity4.exe-t es a sound.dat-ot a tobbit megcsinalta, de nem volt idom kiprobalni azota a jatekot. Lehet, hogy az exe-vel az a baja, hogy nem eredeti? talan mielott feltesszuk a cracket elotte kell mostmar megpatchelni? -
#1383 Komolyak a LandMark-ok.
Izé, pecsek közül talán a KTTK-s (vagymi) jó nekünk bár a SimCity4.exe vel (talán) nem tudott
mit kezdeni!
Van valakinek valami tapasztalata a peccsel kapcsolatban??? -
#1381 Mit? -
#1380 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni? -
#1379 Nem kizárólag Neked mondtam, csak úgy mindenkinek.
Van egy 2 megás Addon vagy mi a kuki a játékhoz, ami valamit csinál. És engem az érdekelne, hogy ha felteszem, akkor mi változik???
Csak ennyi.
Ez is ittvan:
http://www.spnetwork.info/index.php?site=download&k=7&sk=36