13557
  • bizkit
    honnan szedted le mert én nem találom sehol!? :o(
  • Ren
    A tomegkozlekedesrol mit kell tudni? Van egy 10k-s varosom, leraktam egy buszmegallot a lakozonaban meg egyet a gyaraknal, de nagyon alacsony a kihasznaltsaguk.
  • Looserke
    Most már nekem is müxik,csak 8500 simnél több nem akar beköltözni...
  • sid123
    Nem kaptam meg. Szerintem nem fér bele a freemailes postafiókba.
  • TopGun
    Szia! pedig nem kaptam meg! mind a ket helyen megneztem ma reggel! :((
  • TopGun
    Sziasztok! BYpsilon nem kuldted el amit megigertel :( Elfelejtetted?
  • Looserke
    Nekem Xp van és semmi gond...
  • bazsi123
    nekem 41.09-es detonator van. ha nincs bekapcsolva az antialiasing, akkor jó, ha be van kapcsolva, nem indul el a gáma.
  • MSGT
    Hali! Ha XP oprendszered van tedd fel az nvidia 40.72-s videókártya driverét! Megoldódik a probléma!!
  • PREMIERE1
    Goggle! download artmoney :(
  • CSOCSO
    :)Hheheeh
  • Cat #1019
    a cracknak rossz a neve, át kell nevezni, utána megy
  • Madmaxx
    DEZONE
  • Madmaxx
    Ne emeld fel! Elején nagyon szükséges mert nincs még szakképzett munkaerő ami elhelyezkedhetne manufaktúrákban vagy high techben! Majd késöbb meg lehet szüntetni ugyis mert nem lesz rá szükség.
  • bizkit
    Elvileg nem eltörölni lehet hanem van egy ikon a házaknál (ahol lehet landfill lerakni) ami felveszi a landfilleket!
  • PeeTeR
    gepet biztos nem gazos mert az egyik ismerosom 433 -as celeronjan ment (tnt2, 168mb ram)
  • Adi
    lol én még egy szájba kurt házat se tudtam csinálni!! 10percet játszottam vele és nem jöttem rá?!
  • Adi
    Ja ezzé aludtam 5:20 percet!!:)
  • TopGun
    UFF!! ezt hogy erted el? mit csinaltal, hogy ekkora a temetod?
  • TopGun
    Aham, ertem! Koszi a felvilagositast! En ugyanis meg nagyon messze vagyok ezektol a lehetosegektol, nemreg kezdtem el a jatekot, csak a multhet pentek ota hajtom, meg nem volt sok idom hozza es sok tapasztalatom sincs benne.
  • Laalee
    itt is vannak epitheto toronyhazak
    pl empire state building satobbi... azt ugyan nemtudom ez miert jo mert infot semit nem ad rola a jatek, viszont iszonyu nagy a fenttartasi koltseguk :D

gondolom valami +okkal rendelkezenek a kornyek erteket novelik, satobbi
  • TopGun
    Nem tudom pontosan, de szerintem itt nem lehet toronyhazakat epiteni penzert! (vagy igen?) a nepek epitik maguktol ha eleg fejlett mar mindened.
  • fluga
    én még a 2000el jáccottam, a 4et most szedem. az előző kurvára nem jött be,remélem ez jobb lesz!!
    a 2000ben csináltam egy várost 400ezer lakóval, hely már nem volt, csak azokat a baszott magas épületeket építgettem, darabonként 100kért, ami azt jelentette, hogy kb 5 évente tudtam egyet felhúzni kurva sok hitel árán...
    de jó is volt azé'
  • TopGun
    Valaki megtudna mondani, hogy a transportation addonban levo jarganyok mikor kerulnek elo? Felvan istallalva az addon.
  • TopGun
    ok. koszi! asszem a freemailra nem fer el 4MB-nel tobb! oda akkor ne kuldd jo?
  • TopGun
    Nem semmi, a varosban egy foszer akkora hazat csinalt, hogy legalabb 3-4 helyet foglal el pedig csak ket - harom emeletes a haziko, persze van furdomedence meg minden mi szem- szajnak ingere.
  • TopGun
    Sziasztok! Bypsilon itt vagy? a [email protected] is kuldheted, vagy a [email protected] is, de kuldheted a [email protected] is. Cassius a magyarositas nekem is jol jonne!
  • CSOCSO
    ehh nekem egy csomo slide bmp szar volt:( mostmár végre megy a setup csak a második cd-t nem találja meg sejonnan:(((((((((
  • a.carkey
    Szedd le az artmoneyt és írd át a pénzt ...
  • sid123
    Válaszoltam, de segíteni nem tudtam.
  • Looserke
    Fontos lenne...
  • Looserke
    Sid irtam neked mailt
  • sid123
    Nekem most működött. No, mindegy. Elküldenéd levélben? Előre is köszi.
  • sid123
    Megkaptad a levelet?
  • sid123
    BYpsilon: Nekem is szükségem lenne rá. Küldök egy extra-s cimet, fel tudnád oda tenni? És akkor nem kell többször elküldened, csak a cimet megadni.
  • Cat #979
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=5325&hir=4496
  • Falabu #978
    Bazz! Nekem soha nem sikerül ollan várost csinálni ami jövedelmező:((
  • Looserke
    Azt hiszem megvan a gond. Az 1 CD-bol az Autorun konyvtarbol ket file hibas. Az autorun.cfg es a slide_033.bmp El tudna nekem kuldeni valaki az email cimemre? Nagyon halas lennek neki!
  • Looserke
    THX
  • I.C.ram
    De elöbb érdemes a várost magát megcsinálni egy kis gyárral, majd lebonthatod, és építheted mellette a gyártelepet.