13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1170 BYpsilon! Szia! leszedtem, irtam mailt! Koszi! -
#1169 Hali! Nezd meg #1099!!! 2003.01.27. -
#1168 Gondolok itt olyanra, mint San Francisco, vagy Maxisland stb. -
#1167 Nem tudjátok honnan lehet letölteni komplett régió zónákat? -
Antonio #1165 Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy., -
Antonio #1164 Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy., -
Antonio #1161 És miből jött a zsé? -
#1160 na,de az education piros mindenhol,ha nincs suli... attól még jönnek az emberek ?
2500 emberem volt és egy kisebb pálya tele volt házzal,1/3-a ipar és kevés agrár... még 7%-os adókon sem nőt inkább csökkent :/ -
Antonio #1159 Adot holtom állitani?És adon kivül miből jöna sok zsé? -
Antonio #1156 MIből jön sok pénz?Vki lécci. -
#1155 Nem jol gondolod! Ha lebontom a hazat akkor sirankozik, hogy nincs fedel a feje folott! es az rossz vert szul! :(( -
Antonio #1154 Gondolom magasabb izélyü terepet kell leteni.Mi hoz sok pénz? -
#1153 Amikor sirankozik egy sims, hogy uppgradelni kellene a hazat ahol lakik, azt hogy oldjam meg? -
Antonio #1152 Mi hoz sok pénzt?
-
#1151 LESZEDTEM!! Kuldtem mailt. -
Antonio #1150 Tegnap felraktam am elkezdteem ugyhogy a helpeket majd kérem.:)Ö -
#1149 MOST JOTT MEG!! most szedem lefele! -
#1148 BASSZUS! :(((( mikor kuldted el? mert tegnap sem kaptam meg! az elsot olyan siman megkaptam! nem ertem ezeket miert nem kapom meg!? :((( -
#1146 Nem jott semmi a mailboxba! most sem :(((((( -
#1145 Semmi! :(( Akkor te jobb helyzetben vagy mint en! En naponta max. 2 orat ha tudok nyomulni a gameval! Te csinaltal mar regio-t(config.bmp-t, meg akarmi.jpg-t?) a lentebb emlitett modszerrel? Ha igen mail-ban leirnad reszletesen, hogy kell ha megkerhetlek? Szeretnem Mo-t megcsinalni, ha tudok terkepet szerezni hozza!? -
#1143 Szia! ha korul nezel ezen a forumon, meg az index foruman ott mar talalsz par dolgot! -
#1140 Sziasztok! BYpsilon ma sem jott meg a leveled!:( Nagyon kiraly a masodik varosod is! Naponta hany orat nyomod a jatekot? a desirabilty-t mivel lehet felnyomni? -
#1139 Egy kis segítséget szeretnék kérni !
Nemtudom mit rontok el,de kis pályán max 4k de inkább 2k körül megáll a lakosság növekedése,bármit csinálok.
Bevétel megint nincsen, nagyon minimálisan fillérről fillérre 20-100forintonként növekszik.
Örülök,ha eltudok tartani teljes kapacitással korházat,tüzoltót,iskolát..high scool,police-re már nem futja és hangsúlyozom rendes full lakónegyed és külön ipar negyed is van.
Lakásoknál §8.8,9 §§8.4 §§§ 8 többinél is ez van..
pontosan egyébként mit jelent ez az "§"
Várnék segítséget ,mert már több napja olvasgatom és nézem itt a fórumokat ,de egy profitáló várost nem sikerült csinálnom ! :o(
Köszi előre is ! -
Mihail #1137 Köszi, megpróbálom -
Antonio #1135 Remélem magyar page és magyarositás is lesz. -
Antonio #1133 Még töltöm a disk 2t:) ugyhogy nemtok segiteni:)
Amugy magyar page van már? -
Mihail #1132 Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített.
másnbak nem volt ilyen gondja? -
Antonio #1129 Magyarositás van?Vagy lesz? -
#1126 Meg most sem jott semmi! szerintem mar csak max. reggel fogom megkapni! :((( -
#1125 Figyi! most neztem meg a postaladam, de nem jott semmi a mailbox-ra :(( -
Antonio #1124 Honnan tom letölteni? -
#1123 Jah! azt meg nem kaptam meg! :(( de megnezem ujra a postaladam ok? -
#1121 Raadasul Te is valaszoltal arra amit irtam.#1105
a Tied #1106 -
#1120 Szia BYpsilon! Tegnap 14:31-kor valaszoltam, ha megnezed lathatod, hogy meg is koszontem es ket sorral feljebb mast is irtam. -
#1119 Ahol a jatekba epitett sims-eid vannak ott adhatsz meg masik utvonalat, vagyis a sajat sims-eid feltalalasi helye kell neki. -
#1118 nincs meg az öszes sims..de meg akarom majd szerezni... a másik.. hogyan tudom a simjeimet behozni? -
#1116 Hali! Neked megvan a SIMS? az osszes? mert nekem kellene ha megtudjuk oldani? Betudod hozni a gameba a simjeid ha akarod! -
#1114 FUUUHH..nah nekem is megvan..meglestem a tutorialt..remélem jobb lesz mint a sims, és tovább a géphez köt... -
aiguo #1113 Hi!
Hova masoltad be a nocd.crack-et?
Probald meg siman a root dir-be bemasolni,es nem kell atnevezni semmit!!!
X:\Program Files\Maxis\SimCity 4 -
#1112 Ave!
Lenne egy problémám, leszedtem a deviance féle simCity-t, patcheltem, felraktam hozzá a NoCd-cracket, az addont is és nem megy:(
Én csinálok valamit bénán, vagy a másik verziót használjam?