13557
  • TopGun
    BYpsilon! Szia! leszedtem, irtam mailt! Koszi!
  • TopGun
    Hali! Nezd meg #1099!!! 2003.01.27.
  • I.C.ram
    Gondolok itt olyanra, mint San Francisco, vagy Maxisland stb.
  • I.C.ram
    Nem tudjátok honnan lehet letölteni komplett régió zónákat?
  • Antonio
    Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy.,
  • Antonio
    Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy.,
  • Antonio
    És miből jött a zsé?
  • llacee
    na,de az education piros mindenhol,ha nincs suli... attól még jönnek az emberek ?
    2500 emberem volt és egy kisebb pálya tele volt házzal,1/3-a ipar és kevés agrár... még 7%-os adókon sem nőt inkább csökkent :/
  • Antonio
    Adot holtom állitani?És adon kivül miből jöna sok zsé?
  • Antonio
    MIből jön sok pénz?Vki lécci.
  • TopGun
    Nem jol gondolod! Ha lebontom a hazat akkor sirankozik, hogy nincs fedel a feje folott! es az rossz vert szul! :((
  • Antonio
    Gondolom magasabb izélyü terepet kell leteni.Mi hoz sok pénz?
  • TopGun
    Amikor sirankozik egy sims, hogy uppgradelni kellene a hazat ahol lakik, azt hogy oldjam meg?
  • Antonio
    Mi hoz sok pénzt?
  • TopGun
    LESZEDTEM!! Kuldtem mailt.
  • Antonio
    Tegnap felraktam am elkezdteem ugyhogy a helpeket majd kérem.:)Ö
  • TopGun
    MOST JOTT MEG!! most szedem lefele!
  • TopGun
    BASSZUS! :(((( mikor kuldted el? mert tegnap sem kaptam meg! az elsot olyan siman megkaptam! nem ertem ezeket miert nem kapom meg!? :(((
  • TopGun
    Nem jott semmi a mailboxba! most sem :((((((
  • TopGun
    Semmi! :(( Akkor te jobb helyzetben vagy mint en! En naponta max. 2 orat ha tudok nyomulni a gameval! Te csinaltal mar regio-t(config.bmp-t, meg akarmi.jpg-t?) a lentebb emlitett modszerrel? Ha igen mail-ban leirnad reszletesen, hogy kell ha megkerhetlek? Szeretnem Mo-t megcsinalni, ha tudok terkepet szerezni hozza!?
  • TopGun
    Szia! ha korul nezel ezen a forumon, meg az index foruman ott mar talalsz par dolgot!
  • TopGun
    Sziasztok! BYpsilon ma sem jott meg a leveled!:( Nagyon kiraly a masodik varosod is! Naponta hany orat nyomod a jatekot? a desirabilty-t mivel lehet felnyomni?
  • llacee
    Egy kis segítséget szeretnék kérni !

Nemtudom mit rontok el,de kis pályán max 4k de inkább 2k körül megáll a lakosság növekedése,bármit csinálok.

Bevétel megint nincsen, nagyon minimálisan fillérről fillérre 20-100forintonként növekszik.
    Örülök,ha eltudok tartani teljes kapacitással korházat,tüzoltót,iskolát..high scool,police-re már nem futja és hangsúlyozom rendes full lakónegyed és külön ipar negyed is van.
    Lakásoknál §8.8,9 §§8.4 §§§ 8 többinél is ez van..
    pontosan egyébként mit jelent ez az "§"

Várnék segítséget ,mert már több napja olvasgatom és nézem itt a fórumokat ,de egy profitáló várost nem sikerült csinálnom ! :o(

Köszi előre is !
  • Mihail
    Köszi, megpróbálom
  • Antonio
    Remélem magyar page és magyarositás is lesz.
  • Antonio
    Még töltöm a disk 2t:) ugyhogy nemtok segiteni:)
    Amugy magyar page van már?
  • Mihail
    Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített.
    másnbak nem volt ilyen gondja?
  • Antonio
    Magyarositás van?Vagy lesz?
  • TopGun
    Meg most sem jott semmi! szerintem mar csak max. reggel fogom megkapni! :(((
  • TopGun
    Figyi! most neztem meg a postaladam, de nem jott semmi a mailbox-ra :((
  • Antonio
    Honnan tom letölteni?
  • TopGun
    Jah! azt meg nem kaptam meg! :(( de megnezem ujra a postaladam ok?
  • TopGun
    Raadasul Te is valaszoltal arra amit irtam.#1105
    a Tied #1106
  • TopGun
    Szia BYpsilon! Tegnap 14:31-kor valaszoltam, ha megnezed lathatod, hogy meg is koszontem es ket sorral feljebb mast is irtam.
  • TopGun
    Ahol a jatekba epitett sims-eid vannak ott adhatsz meg masik utvonalat, vagyis a sajat sims-eid feltalalasi helye kell neki.
  • CSOCSO
    nincs meg az öszes sims..de meg akarom majd szerezni... a másik.. hogyan tudom a simjeimet behozni?
  • TopGun
    Hali! Neked megvan a SIMS? az osszes? mert nekem kellene ha megtudjuk oldani? Betudod hozni a gameba a simjeid ha akarod!
  • CSOCSO
    FUUUHH..nah nekem is megvan..meglestem a tutorialt..remélem jobb lesz mint a sims, és tovább a géphez köt...
  • aiguo
    Hi!
    Hova masoltad be a nocd.crack-et?

Probald meg siman a root dir-be bemasolni,es nem kell atnevezni semmit!!!

X:\Program Files\Maxis\SimCity 4
  • Randal
    Ave!
    Lenne egy problémám, leszedtem a deviance féle simCity-t, patcheltem, felraktam hozzá a NoCd-cracket, az addont is és nem megy:(
    Én csinálok valamit bénán, vagy a másik verziót használjam?