13557
  • K.András
    Igen képes összevonni több telket is!Egyébként kiprobáltam ugy hogy rombolgatok, meg azt is hogy nem, az igazság az hogy meglepett a dolog, mert ha nem rombolgattam is ugyanugy feljödtem hanem jobban!Jobban persze azért(gondolom én), mert közben fákat ültettem egyfolyában, bejönn egyenlöre.
    Most 131 évem ment el,és 390 ezer ember lakik már a városban, és valami iszonyatos modon indult feljödésnek!!!78 évesen 120k-s volt, 117 évesen 290 ezer lako volt, most 131-nél meg 390 van, ezekböl a számokbol is látszik hogy nagyon meglódult!Egy kis kép de csak messziröl,mert nincs kedvem még képekel szorakozni, de igérem hogy csinálok mindenre kiterjedö kép sorozatot,a zonáktol kezdve mindenröl csak ma még játszok vele...Ja majd elfelejtettem, 13k haszon van havonta,bár egy kicsit majd kell álldoznom egészségügyre meg iskolára...
    http://free.x3.hu/forum3dmax5/Berlin-1045835345

Itt pedig a strand a fürdözökel...
    http://free.x3.hu/forum3dmax5/Star-Jul. 10, 801045665821
  • TopGun
    Az fini! es hol van pontosan? melyik menu pont az?
  • Carlos
    Próbáld meg Shift (bal)-el!
  • Csacsi
    A teljes official tips&tricks lefordítva.
  • Csacsi
    Még gondolkozom rajta, de majd kiderül.
  • TopGun
    Na! reklamot megcsinaltam! nem szerelsz be egy szamlalot az oldalra? :)
  • Csacsi
    Akkor majd átrakom a cheat kategóriába :D
  • TopGun
    Persze! egyebkent az index-en meg a hwsw-n szoktam neha nyomulni.
  • TopGun
    Csacsi az a workbench varosok, tobb milliard dollaros keszpenzzel van azt olvastam rola.
  • Csacsi
    Topgun: Nem tudom milyen fórumokról szedted össze azokat az infókat, amiket küldtél nekem, de ott is terjeszthetnéd az oldalam, hogy mindenki tudjon róla, akit érdekel a téma.
  • Csacsi
    Most elméletileg van 65 mega helyem, ha kevés, akkor majd szerzek még.
  • Csacsi
    Most regisztráltam egy 40 mb-osat, ha az kevés, akkor majd regisztrálok mégegyet
  • TopGun
    Aham! ertem, eleg keves a 25MB erre! :((
  • Csacsi
    Most már csak azon gondolkozom, hogy hova tudnám feltölteni a cuccokat, mert sajnos csak 25 mega tárhelyem van, az meg elég kevés, szóval még ezt meg kell valahogy oldanom
  • Csacsi
    Most egy kicsit kénytelen vagyok leállni, mert nem jön be az official oldal, és nem tudom fordítani a többit, pedig már csak 2 van hátra.
  • TopGun
    azon az oldalon a tipp&triks-ben vannak kepek is nem teszed fel oket a forditashoz?
  • TopGun
    Latom folyamatosan gyurod!? En meg olvasgatom :)
  • Csacsi
    Megint egy frissítés.

A szomszédság rész lefordítva az official tips&tricks-ből.
  • TopGun
    En speciel olvasgatom a frissiteseket! Nekem nagyon kiraly igy!
  • Csacsi
    Megint egy frissítés.

A költségvetés rész lefordítva az official tips&tricks-ből.
  • Csacsi
    Na mivan, mindenki játszik, vagy mindenki olvassa a sok okosságot, amit felraktam, bár ezt kétlem :D
  • Csacsi
    Megint egy frissítés.

A közbiztonság rész lefordítva az official tips&tricks-ből.
  • Csacsi
    Újabb frissítés.

A simtropolis.com-on találtam egy városgyűjteményt, azt le lehet tölteni. Jó töltögetést, hétvégn írok hozzá pár sort.
  • Csacsi
    Értem mire gondolsz. Jó ötlet, majd csinálok otthon pár ilyen screenshotot, minden fajta épületre, és akkor lefordítom, hogy melyik mit jelent.
  • TopGun
    Tamadt egy uj otletem, lehet, hogy fontos!? Szoval amikor rakattintasz egy epuletre, barmi legyen is az, gyar, kozert, lakas ott kiir par dolgot, ezeket is le kellene forditani szerintem es igy talan konyebb lenne az elet nem?
  • Csacsi
    Pontos címet sajnos nem tudok, de ígérem hétfőn feltöltöm az oldalra, és ott majd adok leírást is, hogy hogy kell telepíteni.
  • zacsko
    Ezt a patchet honnét lehet leszedni?
    jó a deviance verziohoz is?
  • Csacsi
    simcity4.fw.hu
  • Csacsi
    Tedd fel a patchet, és utána a shift gombbal, ki tudod kapcsolni.
  • Csacsi
    Újra frissítettem. feltettem pár tippet amit topguntól kaptam, ezeket, majd ha készen vagyok az eddig eltervezett fordításokkal, akkor majd rendszerezem, addig egyenlőre ennyit hagyok fent.
    Folytattam az official tips&tricks részt, és készen van a szolgáltatások rész is.
  • zacsko
    Nekem nem haygja ki az utakat hiába nyomkodom az ALT gombot. Tettél fel vmilyen peccset?

Az egész játékban ez az egyetlen elb@szás az autoroading, egy csomot szenvedek a zonázásnál emiatt. No meg, hogy nem lehet a zonameretet vátoztatni és csomoszor rak úgy le, hogy nincs út a házhoz.
  • TopGun
    Okidoki!
  • TopGun
    Igen! ebben tokeletesen igazad van! Nem turelmetlensegbol mondom elhiheted!
  • zacsko
    Megnéztem a honlapot, szerintem nagyon szuper lesz ha elkészül, sok kezdő polgármesternek lesz lesz segítség:)

Két kérdésem lenne, ha fekete egy ház vagy gyár, akkor ha akar jönni egy új épület az lerombolja magától, vagy addig nem tud más épület odamenni amig én le nem rombolom?
    Az iparnegyednél én hiába vártam, hogy a kiürült dirty helyére jöjjenek hightech gyárak, csak akkor indult be ha leromboltam öket.

A másik kérdés, hogy ha egy residential zóna sok apró kockából áll akkor ott sose fog épülni toronyház, mert nem fér el? Vagy képes a program több telket összevonni?
  • Csacsi
    Topgun : Köszi magkaptam, épp most szerkesztem, 10 perc, és fent lesz.
  • TopGun
    es nincs mar meg az a varosod amikor meg csak 8 eves? es mar olyan sok lakod van?
  • TopGun
    Elkuldtem!! megkaptad?
  • Csacsi
    Attól függetlenül küldhetsz pár épet, és kirakom a honlapomra. ide küld. [email protected]
  • zacsko
    köszi, megtaláltam hol kell beállítani, eddig valahogy elkerülte a figyelmem.

Ezen a héten sajnos még nem volt időm játszani:( no de majd hétvégén behozom a lemaradást.

képeket próbáltam csinálni, de elég randa a városom még, csak néhány nagyobb ház van. 100 ezer lakos, 40000/30000 jövedelem/költség, de még szinte csak kis házak vannak, és még sok a fekete ház is.
  • Csacsi
    Hidd el, le fogom fordítani azt is, csak kis türelem kell. Ha már 4-5 város felépül az miatt, mert segítettem azzal, hogy csinálom ezt a honlapot, akkor már megérte.