Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
De k*rvajó géped van istenem....
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szerintem is újrakezdem. Egyébként miért van az hogy a 9 egysínû megálló közül csak egyet használnak? Városon belül nem egysínûznek az emberek?
Ha a grafikát butítom szinte nem történik semmi, egyedül a megjelenített emberek/autók számának levételével érhetõ el lényegesebb gyorsulás, de úgy meg minden feelingjét elveszíti a játék 😞
Egyébként hihetetlen mennyi kórház kell a sûrûn lakott részekhez. Már 5 nagy kórház van egymás mellett de még mindig 3800 beteg jut 3000 férõhelyre.
közeli kép
távoli kép
ti hogyan tervezitek a városokat? én elõször megcsinálom az úthálózatot, aztán a központot (városcentrum) majd az üzleti, lakó, és ipari negyedeket.
sz'al halyrá, Újhely!
The Matrix has you...
Mint minden játéknal a Gold Pack, Deluxe Edition... stb. tartalmazza az alapjátékot és a kiege(ke)t is, szal valahogy ez sztm kézenfekvõ, hogy tartamazza
az RH-t. Én ezzel csak azt akartam, mondani, hogy a DE-ben is az RH miatt van benne a nehézségi fokozat.
Fülüke!
Most, hogy már szinte mindenkienk elküdted aki kérte, így megkésve nekem is elküldenéd? Vagy nem lehetne a nem lehetne a bannerba kirakni (ami kicsit fapados), hogy az esetleg erretévedõ is bármikor leszedhessék?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Platform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor
Minden idõk legnagyobb Sim City-je!
Tartalmazza a Sim City 4 játékot és a Rush Hour kiegészítõt.
- Hozz létre olyan régiót, ahol különbözõ jellegû városok állnak egymással kapcsolatban: ipari óriások, mezõvárosok, vagy modern kereskedelmi központok és hasonlók.
- Vezéreld városod mûködését, közlekedését és oldd meg a "vezess te" küldetéseket.
- A lehetõ legváltozatosabban összeállíthatod álmaid nagyvárosát
forrás: 576 online
csakhogy tisztavizet öntsünk végre a pohárba😊)
The Matrix has you...
Egyébként Fülüke, az általad terjeszetett magyarítás az %-ban kb. mennyire van lefordítva?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha igen nem értem, okay, hogy ad egy kis zsetont, de amikor imitt-amott rázuhan a városra és komplett épületek tûnnek el (pláne, a nagyobb lakoslétszámúak közül) azért az annyira nem jó.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)