Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
De k*rvajó géped van istenem....
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utóbbi 2 városomat emiatt gyalultam le, egyszerûen nem tudok egy olyan várost összehozni, ami tetszik is, és gond sincs vele <#wilting>#wilting>
Azoknak van áthúzott táska akik legközelebb laknak a gyárakhoz..ahh..
Egyébként elég zavaró hogy a busz- és metrómegálló nem a járdára épül.
a másik meg hogy miért tûnik el minden autó kb. 2-3mp-el azután hogy megjelenik?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
The Matrix has you...
per pill 403000 lakos.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ezen bejelöltem azokat a területeket amik parkosítva, fásítva vannak. a nyilak azok az utak közötti részeket jelölik, ahol fásítva van csak néhol ujra kell nõniük a fáknak:
amit nem értek. a város tulajdonságaiban a környezet teljesen pirosban van. Pedig tele vagyok parkokkal és a városon belül is nagyon sok fás terület van. a viz is tiszta a városi részem.
Rakok be képeket a város mostani állapotáról. asszem most azt fogom megpróbálni, hogy az összes ipart áttelepítem egy másik régióba, csak a kommute time lesz kurva nagy, az erõmûveket is átrakom. teszek még több parkot megvárom még tiszta lesz a levegõ, és megpróbálom ujra HT épitést.
The Matrix has you...
Segitsetek rajtam. Hogyan kell elérni azt hogy csak hightech ipar épüljön?
van egy rakat ipari területem. a harmadát elpusztítottam, és felemeltem az ipari adókat 20%ra, a HT iparét meg 5% levittem. aztán pörgettem rajta 5 évet. 10K val megnõtt a bevételem, HT nem épült és a meglévõ termelõ iparsem ment tönkre. ez is fura mert 20%os adónál általában már csõdõlnek a dolgok, de most nem.
Mit tegyek hogy épûljön HT?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
The Matrix has you...
itt van mégegyszer máshogyan linkelve. nem tudom hogyan kell belinkelni fájlokat hogy letölthetõek legyenek. Ha nem mûködnek akkor segítsen valaki és mondja meg hogyan kell linkelni eheket.
"abandoned dou to lack of water" na most én anyni vizet adtam nekik, meg az egész városnak ,hogy már már bele lehet fulladni. Mi lehet mégis a gond? Vagy csak hülyék?
For the following territories download the sku 2 update. The territories
include South America, Africa (except South Africa), Europe, Russia, Mexico and
Central America.
tehát nekünk - mivel Európában vagyunk állítólag - a sku 2-õt kellene letölteni, a linkben pedig sku 1 van megadva. javítsatok ki, ha tévednék, mert lehet, hogy nekünk (értsd: akik nem boltban vették😊 ) éppen a sku 1 kell.
The Matrix has you...
http://www.gamespot.com/pc/strategy/simcity4rushhour/download.html?sid=6084737