13557
  • troberto91
    hát sajna nekem a classics van. ez sokban különbözik a de luxe-tól??
  • pzolika978
    Figyu! A közlekedési panelen kell lennie a vasút alatt a tömegközlekedés panel. Azon belül van a magasvasút panel az a sín,majd utána lejjebb van a megállója.A parkolóházat szintén itt találod alulról a második ha a sim city 4 de luxe van. Sikerült valamire jutni?
  • Mike 007
    lol
    én először a reeptereket szoktam lerakni utána lakosság gyár és védelem
  • Mike 007
    (....\............../....)
    . \....\........... /..../
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯.I.¯`\./
    ..../... I....I..(¯¯¯`\
    ...I.....I....I...¯¯.\...\
    ...I.....I´¯.I´¯.I..\...)
    ...\.....` ¯..¯ ´.......'
    ....\_________.·´
    .....l-_-_-_-_-_-
    .....l-_-_-_-_-_

• troberto91
    Hogy kell parkolózónát éoíteni?? (lehet h béna vok, nem tagadom)
  • troberto91
    Már én is kíváncsi lennék rá :)
  • troberto91
    Nagyon köszi a segítséget!! Még lenne egy kérdésem. Mivel még soha nem építettem magasvasutat (nem is tudtam h van benne :) ) ezért nem tudom h hol kell, mármint h hol az ikon. A házak fölé lehet építeni?? vagy akkor lebomlanak a házak??
    Ja és még valami. Hogy kell régiókat összekapcsolni, hogy 1 térképen legyenek?? Vasutat érdemes építeni a gyárak mellé, vagy veszi a pénzt? Esetleg a lakóövezetbe? Repteret és kikötőt mikor érdemes lerakni??
    még1× köszi
  • Tuvok #6870
    Mikor lesz elérhető ?
  • pzolika978
    Szia! Építesz egy kis lakózónát, majd építesz közepes v magas szintű gyárakat lehetőleg messze a várostól. A lakózónát és a gyárakat összekötöd uttal biztosítasz áramot és vizet mindennek. Később amikor már terebéjesedik a városod akkor a lakónegyed mellé építesz üzleteket.
    A lakónegyed bővítésénél leteszel egy parkolóházat (kb a lakónegyed közepébe)majd mellé leteszel egy magasvasút megállót és kivezeted a magasvasutat az iparnegyed közepébe, és oda is leteszel pár darab magasvasút megállót. 12000lakos után elkezdheted a kis sürüségű lakónegyedeket közepes szintű lakónegyedekkel felváltani. Kb.30000főnél már csinálhatsz magas sürűségű lakónegyedeket. Az iskolákat valamint a közintézményeket folyamatosan fejleszd nézd az igényeket,és csak annyi pénzt adj mindenkinek amennyire szüksége van. Majd írj mire jutottál.
  • troberto91
    meg szerintetek mit kellene építeni, hogy a kék színnel jelölt zónák is be akarjanak jönni a városomba??
  • troberto91
    ja és grat year!!
  • troberto91
    Hát sztem rendben. Ugyanis telepítettem néhány buszmegállót a lakhelyre és a muinkahelyre is. Ekkora városnak kell már metró?? Am. köszi h segítesz :)
  • LeWyTy
    a tömegközlekedés rendben?
  • troberto91
    a q =ű, éás a Q = ő
  • troberto91
    Helló
    segítséget kérnék! Az a gond, h mindig kijön a munkanélküliség ikonja (az az áthúzott aktatáska). Pl. a gyáras rész mellet építkezett néhány "alacsonyabb" szintq sim, de akkor is kintr van az ikon. nincs kereset semmilyen cégre, pedig a városban van több ált. suli és gimi is. Telekre indig van igény, így azt építek is. A lakott területre jelölök ki boltnal helyet, de nem építi meg, közben ott a munkanélküliség jele :( . A városom egyébként 10 000 lakos körül teng-leng (még kezdQ vok) a pénzem pedig 1 200 000. Kérem segítsen valaki!!
  • Mike 007
    jó lett naon!
  • Mike 007
    hali
    az emberkéim minden ellen tüntetnek(börtön,sulik stb)de nemtom miért éjjel nappal vki segítene?
  • Toroco
    Szép termetes város lett
  • year
    Üdv!

Befejeztem a régiómat! Lakosság: 8.068.612 fő
    A friss képeket ITT nézhetitek meg. Hamarosan mindenkinek elérhetővé válik a régióm, mivel majd feltöltöm vhová, mindössze 156 MB. Nem használok semmilyenfajta plug-in-t ezért mindenkinek müködni fog.
  • dani93
    segíts légyszi
  • Tuvok #6857
    Ne légy telhetetlen
  • dani93
    Kösz most már megtudtam csinálni de most ha belépek a játékba és kiválasztok egy régiót akkor lép ki.
  • Tuvok #6855
    Hujuj . Nos ...
    A CD-n keress egy 'crack', vagy bármilyen erre utaló nevű mappát, amiben bennevan a 'simcity 4.exe' . Azzal írd felül az eredetit .

Ha nincs ilyen, klik .
    Belépsz, Game index [N-S], Simcity 4, és letöltöd a verziódnak megfelelő törést .
  • dani93
    Mi az a GCW egyébként másolt cdm van és ott hol van?
  • Tuvok #6853
    Elvileg rajta, már ha másolt játékod van .
    Ha nincs, akkor GCW .
  • pzolika978
    Gyári a cd?
  • dani93
    az a cdn rajta van?
  • dani93
    a cracket honnan lehet leszedni?

• Tuvok #6849
    Crack fenn van ?
  • dani93
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Amikor feltelepítem a játékot és elindítanám mindig kiír vmi ilyet hogy Please eject and reinsert the CDRom, select OK and restart application.
    Ilyenkor mit kell csinálni?
  • Tsippsy2
    Hát azért még nem olyan olcsó...
    2000Ft-ért talán megvenném, mert akkor arányban lenne a fizetésemmel az ilyen játékokra való költekezés...
    Na persze más lenne, ha egy nyugati országban lennék :)
    Amúgy, aki teheti az nyugodtan vegye meg, mert tényleg szuper game :)
    Remélem az ötben már nem csak régiókat lehet majd összekapcsolni, hanem egész országrészeket is :)
    Kül- és belkereskedelem kiépítése :D a Hajózás fejlesztése, és rengeteg új épület :)
  • pzolika978
    Elkezdtem fejleszteni a 2.városomat. Az 1 városom 125e főnél kezdett el pangani. Most a 4 nap alatt 2 város fejlesztésébe kezdtem. A kiterjedt vízterületnek köszönhetően már kaptam cirkálóhajó állomást is. A városok között fizetőkaput helyeztem el ami 512%-os kihasználtságon fut.
  • Hecker007
    aki nem tudja hol kell keresni az ilyeneket az ne töltös le semmit:D
    különbenis ez a játék megéri azt a pénzt amit mostmár elkérnek érte
  • jaster
    Vedd meg eredetiben. Nem olyan drága. Ha nincs pénzed, kérj anyutól.
  • robyksz
    már mint gta vice citiy meg ilyenek
  • robyksz
    és valaki tud adni nekem Pen2+ ra adni valami jo grafikai jatékot
  • robyksz
    császtok a simcity4 et hol lehet fullra letölteni ingyen légyszi valaki irjon ha tud valami jo oldalt elöre is köszi
  • Toroco
    miközben rakod le a zónát nyomd a shiftet, az is segít a job zóna kialakításban
  • jaster
    Egyszerű. Keríts körbe egy 4*6-os területet úttestel, majd oly módon húzd bele a zónákat, hogy a játék ne akarjon magától utcát tenni. Általában 3*3 egységnyi az a terület ami még jó. Ha megfigyeled, a LOW RESIDENTAL-nál az úthoz akar igazodni a zóna, a magasabbnál viszont a sugárúthoz. A COMMERCIAL szinte mindig a sugárúthoz igazodik. Értem ezalatt, hogy a házbejáratok (nyilak) arra akarnak nézni.
  • montii
    Lenne egy kérdésem:
    Hogyan kell megcsinálni hogy amikor kijelölöm a zónákat, hogy én állitsam be hogy hányszor hányasra rakja? Pl : van egy 4*6 os zóna, erre kettő 4*3 as lakónegyedet akartok épiteni.