Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, nem az van hogy a deluxe az csak a csomag neve, és tartalmazza a sim city 4-et meg a rush hour-t? Tehát ugyanaz van mindkettõnknek.
Nekem sim city 4 rush hour 😊
Fülüke
vagy neked is deluxed van?

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
én nem tudom mert nekem deluxe editionom van. És ott teljesen más.

Most éppen az ûrbázisra gyúrok, kell hozzá 25ezer high-tech industry dolgozó. Honnan lehet megtudni hogy mennyinél tartok? Amikor region mode-ban rákattintok a városra, akkor kiírja hogy 32ezer industrial worker, de én csak high-tech industry-t telepítettem abba a városba, tehát industrial worker = high-tech worker. Mégse kapom meg az ûrbázist. Mit csináljak?
ez nagyon durva... morze jelekkel aláirni 😄😄😄😄😄😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Rettenthető
Igen morzejelek.

"az én tippem: aki nem tud morzéul az haljon meg"
😄DDD
Nem azt jelenti, de lehet átírom erre, mert ez krva jó.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bigapó
az aláírásodban morzejelek lennének? ha igen mit jelent? az én tippem: aki nem tud morzéul az haljon meg😊)))

The Matrix has you...

Rettenthető
Én ugyan nem sokat tudok angolul és azt is hibásan, de lehet tudni ennek a programnak a nevérõl? Mert az, hogy hallottál róla, az ugyan nagyon derék, de önmagában semmit nem ér.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

én hallottam olyan progiról,amivel lehet SC4 magyarítást csinálni. nos, ha vki lenne olyan kedves, és megcsinálná...

Rettenthető
Nem lehetne ezt a magyarítást publikussá tenni, hogy bárki elérhesse?

bigapó
nekem is elküldted? mert még nem kaptam ilyen levelet. 😊))

a címem publikus, de nem írom be. ott van a felhasználó infómban. elõre is köszönöm.

The Matrix has you...

Én most egy szép népes várost akarok, úgyhogy minden kategóriában a high density adóját 7%-ra csökkentettem, a többit pedig felnyomtam 20%-ra. És még így is van pár ezres nyereségem, amellett hogy healthcare, education stb szinte maxon van.
danke schön 😄

Fülüke
elküldtem. mindenkinek. 😊

nekem 660kb os van meg

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fülüke
De ugye nektek nem a 900 kbytes van meg?

Nekem is küld el légyszi.
[email protected]

Fülüke, azt nekem is elküldhetnéd...
[email protected]

Fülüke
Add meg az e-mail címed és küldök egy jobbat.

Köszi a segítséget, nagyon hálás vagyok érte nektek!

Van egy másik kérdésem is: nem tudtok egy oldalt mondani, ahonnan egy normális Sim City 4. magyarítást le lehet szedni? Mert a magy.hu-n csak néhány kifejezés van lefordítva!
az adó nálam 9%, ha kevés a bevétel akkor rakok ijabb zónákat. jön az ember jön a pénz.

a másodikra. az épületeket nem tudod befolyásolni, max azt hogy milyen stilusban épüljenek. én vegyesen építem az üzletit a lakó zónákkal. ezek fejlõde a gépen múlik.

Fülüke
Az elsõre a válasz: Nem muszály az adót buherálni, a titok az emberek létszámában rejtõzik. Minél több az ember annál több a bevétel, és így tovább...(Nekem 227000 emberem van és már mindent le raktam, de még így is tizenkétezer $ a bevételem.) A másodikat nem értem valahogy.<#vigyor4><#circling>

Szevasztok!

Úgy látom ti nagy spillerek vagtok a Sim City 4.-ben, ezért lenne egy pár kérdésem:

1., Ti mennyire emelitek az adót a városotokban, mert én nem nagyon merem emelni, de muszály lesz mert több a kiadás, mint a nyereség!

2., Hogy tudom manipulálni azt, hogy milyen típusú épületek épüljenek? Lehet, hogy nem is lehet, de akkor hova építsek üzeleti negyedeket, hogy jól felépüljenek?

Szóval röviden ennyi, remélem tudtok valamit segíteni nekem!

Szívességeteket elõre is köszönöm!

Szevasztok!
Tuvok
Az elsõ részt google-al kerestem és találtam 😊
Simán ment XP alatt, csak hát ... gyorsan ...

Lehet hogy azért van minuszban a büdzsé mert a rekord kedvéért csökkentette az adókat, de csak arra a kis idõre amíg beáll a rekord.
Serpa
5.25 -ösön talán meg is van vhol nekem ...

Rettenthető
Sztm ez nagy eséllyel vmilyen trükkös dologgal van megoldva, bár a Simcity 3000-ben volt (gyárilag) hasonló felépítésû város, és abban 1.5 millióan laktak.

Mûködés közben szeretném azt a várost látni. Ha jól emlékszem 9 ezer minusza volt a budget-nek... mintha cheat-tel lenne az egész összepakolva.

Fülüke
Tudjátok az 5milliós város amit múltkor láttunk. Az nem lehetséges, hogy egy ügyes photoshoppos hamisítvány?<#conf><#confused><#fejvakaras>

Fülüke
Itt van.

Rettenthető
Én a 2000-rel voltam így.
És nekem nagyon hiányzik a mostaniakból vízerõmû...
Nem tom honnan lehetne azt most megszerezni, meg hogy futna-e dosbox nélkül.

Tuvok
Pár hete játszottam vele
A sebességgel voltak némi gondok, very slow-n az 5 éves büdzsé képernyõ 20 másodpercenként ugrott be :/
9-10 éve micsoda sláger volt, nem gyõztük nagyfloppy-n terjeszteni a mentéseinket 286-ossal, és akkor luxusnak számító 386-ossal rendelkezõ burzsuj barátaink körében <#sniffles>

Nagyobb kép nincs?

Fülüke
Sim city 1. HEHEHE...

Tuvok
Akkora szeméttelep mennyibe kerülhet ... <#zavart1>

Fülüke
Már 186000 a lakosság, és nõl!!!<#vigyor2>

ez a város csúnya. mekkora lehet itt a commuta time? 12-24 óra?
máshogy néz ki a játék menüje.

ez csak a rush hour kiegészitõben van. ha simával játszol ne keresd.

a kérdöjeles ikonnal nézheted meg. a sima kérdõjel mutatja az infókat mindenrõl, az a kérdõjeles ami grafikonban van a sima felett az mutatja a közlekedést. azzal a kérdõjellel kattint a házakra, meg az utakra. szines nyilak fogják jelölni mi merre megy.

nekem is össze vissza mennek pedig minden lakó övezet mellé jut egy üzleti

Azt honnan lehet tudni hogy ki merre jár dolgozni?
bigapó
ez szerintem általános. ez a program egyik (talán egyetlen) nagy BUG-ja. hiába van a szájukba a melólehetõség, õk inkább utaznak kétszáz kilómétert😞((

szóval szerintem nem lehet rajta segíteni. de ha igen, akkor feltétlen írjátok be😊

The Matrix has you...

Rettenthető
Mert én is vegyesen raktam többnyire, de elég soxor elõfordult (mondhatni csak), hogy keresztirányú volt a munkába járás. Nem abba az üzletbe mentek dolgozni a lakosok, ami a lakóhelyükhöz legközelebb volt, hanem jó nagy commute time-mal a város másik végére... és ezzel szinte állandóan szoptam/szopok a játékban... és erre keresném a megoldást, mielõtt új városba vágnám a fejszém.

http://perso.wanadoo.fr/bernard.rives/lcg/images/SimCity4/top10membres/record/lanfeust_record.jpg
PLackó
tudnál mutatni képet több millós városról,vagy nem tudod hol volt?

Tuvok
1:1
egymást mellett

nekem kb lakosság és üzlet az elején 2:1 arányban, késöbbiekben 1:1,5 arányban. én vegyesen építem õket.

Fülüke
Mozaik szerûen.

Rettenthető
1., A kereskedelmi zónák és a lakóövezetek nálatok milyen arányban vannak?
2., Illetve ezen zónák kb-ra hogy helyezkednek le? Vegyesen egymás mellett, vagy valami logikus szisztéma alapján?