Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
"az én tippem: aki nem tud morzéul az haljon meg"
😄DDD
Nem azt jelenti, de lehet átírom erre, mert ez krva jó.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
The Matrix has you...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
a címem publikus, de nem írom be. ott van a felhasználó infómban. elõre is köszönöm.
The Matrix has you...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
[email protected]
[email protected]
Van egy másik kérdésem is: nem tudtok egy oldalt mondani, ahonnan egy normális Sim City 4. magyarítást le lehet szedni? Mert a magy.hu-n csak néhány kifejezés van lefordítva!
a másodikra. az épületeket nem tudod befolyásolni, max azt hogy milyen stilusban épüljenek. én vegyesen építem az üzletit a lakó zónákkal. ezek fejlõde a gépen múlik.
Úgy látom ti nagy spillerek vagtok a Sim City 4.-ben, ezért lenne egy pár kérdésem:
1., Ti mennyire emelitek az adót a városotokban, mert én nem nagyon merem emelni, de muszály lesz mert több a kiadás, mint a nyereség!
2., Hogy tudom manipulálni azt, hogy milyen típusú épületek épüljenek? Lehet, hogy nem is lehet, de akkor hova építsek üzeleti negyedeket, hogy jól felépüljenek?
Szóval röviden ennyi, remélem tudtok valamit segíteni nekem!
Szívességeteket elõre is köszönöm!
Szevasztok!
És nekem nagyon hiányzik a mostaniakból vízerõmû...
Nem tom honnan lehetne azt most megszerezni, meg hogy futna-e dosbox nélkül.
A sebességgel voltak némi gondok, very slow-n az 5 éves büdzsé képernyõ 20 másodpercenként ugrott be :/
9-10 éve micsoda sláger volt, nem gyõztük nagyfloppy-n terjeszteni a mentéseinket 286-ossal, és akkor luxusnak számító 386-ossal rendelkezõ burzsuj barátaink körében <#sniffles>#sniffles>
máshogy néz ki a játék menüje.
szóval szerintem nem lehet rajta segíteni. de ha igen, akkor feltétlen írjátok be😊
The Matrix has you...