13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
hegyitomi #6717 Nagyon helyes. Remélem többen követik a példádat. -
year #6716 jó képek ! hamarosan én is felpakolok néhány képet. ;) -
hegyitomi #6715 Felraktam pár új képet. Nézzétek meg. -
Samuel9 #6714 Kössz!!!!!!!!!!!!! -
hegyitomi #6713 ha elindítod a játékot akkor megjelenik egy régió (ne a New yorki) Akkor rámész egy parcelára és a megjelenő bubi bal oldalán ha jól emlékszem ott lesz a "város importálása" gomb. Kikeresed a new york könytárból és importálod. -
Samuel9 #6712 Én betettem a simcity4/regions/new York-ba de nem jelenik meg. Mit kell csinálni, hogy megjelenjen? -
Samuel9 #6711 Kössz!! -
hegyitomi #6710 szarakodik az msn-em. skype címem:hegyitomi78 Vegyél fel ha gondolod. A levél küldése folyamatban. -
Samuel9 #6709 Email: [email protected]
De ha van msn-ed ott is jó!
MSN: [email protected] -
hegyitomi #6708 adj egy emilcímet átküldök egy várost. -
Samuel9 #6707 Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahonnan nagy városokat lehet letölteni? Mert nekem nem megy a város építés -
pzolika978 #6706 Találtam valamit a jobbos közlekedésre majd kipróbálom
-
pzolika978 #6705 Nézegettem korábbi hozzászólásokat,de nem találtam semmit a jobbos közlekedésre. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. Nézegettem régebbi városképeket és nagyon jók. Én is az életszerüségre próbálok összpontosítani. A NAM tartalmazza a körforgalmat? -
hegyitomi #6704 pasz -
pzolika978 #6703 Köszi
Még egy kérdés: A jobb oldali közlekedést hogy tudom beálítani? ( De luxe verziom van) -
hegyitomi #6702 A város fájlt a Dokumentumok\SimCity 4\Regions\régiónév hozzáférési útvonalon találod. A magyarosítást ide kattintva éred el. Bemásolni pedig a C:\Program Files\Maxis\SimCity 4 Deluxe\UKEnglsh könytárba kell. (Persze csak abban az esetben ha jelenleg angol a kiválasztott nyelv. NAM ügyben nem vagyok iletékes. Annyit tudok róla, hogy javitja a közelekedést de a 3 közül csak egyet lehet felrakni. -
pzolika978 #6701 Sziasztok
Bocsi Hegyitomi de nem találtam a városom fálját, de holnapra megkeresem és elküldöm. Azt szeretném megtudni,hogy a magyarosítást honnan tudom leszedni?(és hogy kell felrakni) Valamint a jobbos közlekedést h tudom beállítani. A NAM mit tartalmaz és mellé tehetek e villamost.Láttam a simtropolison a BKV villamosát de nem engedi letölteni.
-
hegyitomi #6700 Ja, Ha már ennyire az esztétikáról van szó ti is fetehetnétek pár képet. -
hegyitomi #6699 Én maradok a szénnél. Habár a mostani pluginektől már 3 szélerőmű eég 80 000 emberre, úgyhogy annyira nem égető a kérdés. -
year #6698 milyen csalásokra gondolsz ??? ( cheatek ) .én is nagyon fontosnak tartom az élethűbb városokat pl.: követem a domborzatot , vizpartokat stb... és még arra is figyelek h a repterek környékén ne legyen felhőkarcolo mert a valóságban sincs mert eléggé veszélyes lenne a légiforgalomnak meg még rengeteg apróság van amire odafiygelek... -
NorbyI #6697 Pedig az atom a legjobb. Kis helyet foglal és elég sokat termel, és nem szennyez semmit. Nekem még soha nem sírtak miatta.
Az a legnagyobb gondom az esztétikus városok felépítésével hogy csak csalással lehet igazán jókat csinálni. Mondjuk engem már nem érdekel hogy hogyan érem el csak az számít hogy minél élethűbb legyen. Tudok csalás nélkül is jövedelmező várost építeni szal most más utakat próbálgatok. -
lubike #6696 atomot nem szoktam, a környezetvédők útálják :D -
hegyitomi #6695 Ez sajnos igaz. Én mindig elkezdem szépen csinálni de egy idő után minden szabad részt beparcellázok. Szerintem ez ennek a játéknak a szépsége, hogy:
- Elöször meg akarja az ember tanulni, hogy kezeli a játékot
- Aztán el akar érni egy bizonyos lélekszámot
- Meg akarja oldani a sok emberrel járó problémákat. (közlekedés munkanélküliség)
-Majd jöhet az esztétika -
hegyitomi #6694 Ez a játéknak az egyik debeilitása. Ha megfigyelitek a szénerőmű termeli a legolcsóbban az áramot. Viszonylag jó a kapcítása alacsony havídíjért.( pedíg az életben minél nagyobb tömegben állítasz elő vmit annál olcsóbb. A régebbi városaimban jelentkezett problémaként, hogy egy idő után annyi szénerőmű volt , hogy nagyon elszenyezte a levegőt, hogy ellehetetlenítette a játékot. Ezért én kitettem egy régióba. :) Egy haver mondta, hogy lecserélte atomerőműre az erőműveit és a felesleg áramot eladta egy másik városnak. Amikor a másik városban játszott arra lett figyelmes, hogy a már szépen beállt büdzsé fejreállt mert drágábban kapták az áramot. -
hegyitomi #6693 Szerintem az már vmilyen plug in lehet. De biztos sosem vagyok benne mert csak felrakom őket aztán egyszer csak megjelenik vmi új. -
NorbyI #6692 Érdekes hogy mindenki arra megy rá hogy minél több és minél magasabb épületet építsen a városban, arra senki sem figyel hogy életszerű legyen a városa. Igaz az elején én is erre mentem rá de nagyon hamar beleuntam az egyhangúságába. :) Most próbálok valami életszerűbbet kreálni, így viszont nagyon hosszadalmas egy város felhúzása. -
year #6691 nekem 48 városom van a régiómban és egyetlenegy szénerőmű sincsen . áramot én is hidrogén , nap , és atomerűvel teremtem meg :) a szemet kérdést meg ugy oldom meg h kialakitok olyan városokat ahol gigantikus szeméttelepek vannak ahol elégetem a cuccost és az igy megtermelt áram megy vissza a feladóhoz. ( ez szennyez bőven :) )
de attól ezek a gigantikus szemétégető városokban és dukál az élet ( felhőkarcoló dögivel :) ) majd én is feldobok pár képet. üdv. -
lubike #6690 én azt nem értem h. minek kell oan város ahol csak áramot termelsz, nekem általában mindegyik megoldja, és csak nap vagy hdrogén erőművel -a többi szennyez. a szemetet meg helyben semmisítem meg, papiros rendelet+ 80-100k lakosonként 1 újrahasznisító, ehhez 200k lakosonként 1 égető, 1 égető légszennyezését körülötte 6 kocka távolságig ültetett fák/parkok semlegesítik
amugy télleg jól néz ki az a felhőkarcoló -
year #6689 Nagyon jók a városaid , csak kevés képet raktál fel :P . amugy mik azok a hosszu nagy kék felhőkarcolók , elég sok városodban van , az vmilyen kereskedelmi épület vagy landmarks ?
-
hegyitomi #6688 rossz a link talán ez: ide feltettem pár fotót a városaimról. Érdemes a fájlneveket is nézni mert hasznos infókat rejt. ;) -
hegyitomi #6687 Sziasztok ide feltettem pár fotót a városaimról. Érdemes a fájlneveket is nézni mert hasznos infókat rejt. ;) Ha nyomtok egy F11-et nem kell annyit görgetni. :) -
hegyitomi #6686 Pipec kis város. De sajnos nekem sem nagyobbak az ipari negyedeim. Ezért nem is nagyon erőltetem az építésüket. Kivéve az erre szakosodott városokban, ahol a kutya nem lakik így nem baj ha nem lehet látni a szmogtól Megpróbálok pár képet felpakolni szólók majd ha kész.
-
year #6685 Központ
a fenti linken van a régióm legnagyobb városa ( 1 003 000 fős )
és ahogy láthatod a kereskedelmi és a lakossági zonákban semmi probléma sincs de az ipari negyed ( a tenger part mentén és a repülőtér környékén) elég gyeszorák és ez igaz a többi városomra is. Kiváncsi lennék a te a városaidra és azok ipar negyedeire, talán találok vmi okosat... :) -
hegyitomi #6684 Szerintem erre nincs megoldás. Haveomnak sem nekem sem épültek olyan gyárak, melyek felszívnának annyi munkaerőt mint mondjuk egy 6-7 ezres üzlet. Azonkivűl szennyezi a levegőt is. Én úgy vettem észre, hogy ha ki van építve aZ OKTatás akkor épülnek a szép nagy felhőkarcolók ahol megy a biznisz. -
year #6683 értem, köszi. Én csak a simcity 4et és annak kiegészitőjét használom (rush hour) + a magyarítás. és nem hiszem h felrakok a gémhez ilyen javításokat mivel én igy szoktam meg a játékot. Sokat játszottam a simcity4 - el és ugy érzem mindenre rájöttem ami egy nagyon szuper működőképes régióhoz kell , de egy nyitott kérdés fenn áll számomra...
Vhogy nem akarnak épülni nagyobb gyárak , se a koszos- , se a gyár- , se a higtech iparban vagy ha épülnek azok ritkák. Pedig nagyon kevés területet adok az iparnak :S szval erre a problémámra egy megoldást várnék. :) előre is thx -
hegyitomi #6682 A plug-in: A fő programhoz gyártott fájl, amitől sokrétűbb lesz a program tudása ill. kijavíthat hibákat. Pl javít a közlekedésen vagy megnöveli a korház kapacítását stb. -
year #6681 Igen, plug-in-ek nélkül értem el ezt a lakosságot , mivel nem tudom mi az :S :) de ha elmondod h mik azok örömmel venném, thx -
year #6680 köszi a helpet :) ennek örömére raktam is fel képet: http://sgupload.uw.hu/1174637166.jpg -
#6679 sg-be mindenkinek vannak gallériái, a forum föoldalán eléred:D
vagy sgupload.uw.hu -
lubike #6678 Hello mindenkinek, ejj de rég jártam erre :D
lassan befejezem a regiomat, ha igy haladok kb 40-42 millioan elnek majd benne, minden pöpec, max legszennyezes 70 asszem.
pluginokat hasznalok, de olyasmiket, h. tobb park, par szep landmark, es hazak, mast nem, ez is fel giga, majd gyartok ha kész pár képet, es belinkelem