Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a táblázatot láttam már de a többit még nem.
Attila56
fúú nekem nagy fehérség az oldal Flako 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Tuvok
Minden ilyen épületnek van egy hatóköre, amin belül kifejti hatását .
HT ipar körzetébe viszont nincs értelme építeni ilyet, mivel azt nem a landmark határozza meg, hanem elsõsorban a R§§§ emberek száma .

Attila56
Ha épiteszmûemlékeket akkor fontos hogy a kereskedelmi zónához épitsd és akkor sokkal jobban fog nõni a kereskedelmi zóna,a lakóövezet,és az ipar

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

és a kereskedelmet is.
Tuvok
Vonza az R§§§-t, és a HT ipart .

Egyébként tudjátok hogy pontosan mire jók a mûemlékek? Építettem Empire State Buildinget, China Towert, Smith Towert és még sok mást de nem igazán tudom hogy mit befolyásol.
Fülüke
Igazad van egyáltalán nem unalmas, én most a lakosság növelésén vagyok rajta.

De k*rvajó géped van istenem....

Attila56
az nem unalmas...használd a fejed....<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ez már rohadt unalmas. Nem tudok mit csinálni, van mindenem és nincs mit bõvíteni.
Szerintem itt mindenki ért a pénzdolgokhoz, fõleg akinek már millió körüli a lakissága.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

PLackó
526?azt meg hogy sikerült összeraknod?

Fülüke
Mi? Nekem 526 mb-al megy rendesen.

PLackó
nekem is nagyon lassú 1 gigával.

Attila56
aki nagyon ért a pénzügyi dolgokhoz az írjon már nekem<#vigyor5>Mert én bevételbõl 1000 valamennyi $-t szedek be és a kiadásom meg 80 000$ hónaponta.Szal aki ért hozzá az szóljon

Vannak szomszédos városaid?
1 gigával is belassul? akkor ez inkább bug mint memória hiány

Itt egy nappali kép is a városomról: http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_1022968.jpg
1 giga nem elég?
ez nálam is van. kéne több memória a játékhoz.

Az sem segít. Van hogy egy percet kell várni, akkor gyors 10 mp-ig aztán megint lelassul. Az elején még semmi gond sincs, csak hogyha már sok a lakos.
PLackó
igen.ilyenkor még az egeret se mozgasd és akkor megy a gyorsulás.

Nálatok is van olyan hogy nyomod a leggyorsabbra de mégse gyorsul be az idõ?
Saddalim
hanyadik év? nemtom most így hirtelen, ezért meg nem aakrok alinditani, de már jáccom vele úgy össz 5 órája, soxor leggyorsabbon.
easy 😛

ó bazz ekkora lakosságot. nekem most300 asszem az uj városomban, igaz még a map fele üres és sok még a low, meg a med zóna.

Úje, 1003125 lakos!
Na remélem lassan meglesz az egymillió lakos.

http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_976812.jpg
Tuvok
Ide nem lehet beírni ? Sztem egy kérdésért a kutya nem vesz fel messengerre ...

Tuvok
Hanyadik évben jársz és milyen nehézségi fokozaton ?

Attila56
Sim City 4 HELP!!!!!!!!!!!!MSN: [email protected]
Nagyon fontos lenne.Aki jónak tartj magát vegyen fel,könyörgöm!!!

Saddalim
high van, desi van, park van, víz van, adó 7,8-on, középiskola van, fõiskolára nincs pénz, mivel nem jön semmi gyár (mer a dirtit felraktam 20-ra hogy ne jöjjenek) R$$$ is van. még valami ötlet? 😄

LOL mekkora béna vagyok. Nem vettem észre hogy elöregedtek a large waterpump-jaim és közben raktam az újakat folyamatosan. Az öreg waterpump persze vitte a pénzt, de vizet nem adott. Leromboltam õket, egybõl lett 30ezres szuficitem 😊
Tuvok
Nézd meg a Desirability térképet, ellenõrizd, hogy a HT-nek zöld területen biztos High Density zóna van-e, van-e alatta víz, ne legyen légszennyezés arrafelé .
Tegyél 1-2 kis parkot a környékre, az adó ne legyen túl magas (8 körül), és ami fontos, legalább középiskolát végzett dolgozók legyenek, de fõiskola ajánlott, azaz az EQ (?) min . 150 körül legyen .
Ja, és legalább 7-800 R§§§ lakos legyen, õk fogják "igényelni" a HT ipart a városban .

csökkentsd az adókat
Saddalim
hozzám miért nem péülnek ht és manufaktúra gyárak? nem épül gyár,nem jön belõle adó, legjobb esetben is 20-30 (!) profitom van. van áram, van víz, minden a neki legjobb des.-û helyen van, van kapcsolat 5 szomszéd várossal, van tömegközlekedés, suli, kórház, stb, stb... mit cisnálok rosszul?

Reptér mikor kell? Ahányszor csak rakok, az emmberek elköltöznek...<#shakehead>
Serpa
hátha olvasa egy Maces.
SimCity.4.Rush.Hour.Deluxe.MAC-OSX

Tuvok
Gondolom fele R§

Fülüke
Az épp elég ahhoz, hogy bevándoroljanak egy csomóan. Mért talán te is szivesebben költöznél egy olyan városba ahol mevan tisztítva a víz. vagy nem?

Elértem a 840ezer lakost 😊 Pedig mindössze annyit csináltam hogy megtisztítottam a vizet és kibõvítettem a nemzetközi repülõteret.
Értem. Mondjuk én sem építek klinikákat, sem medium denisty-t. Vagy low-ot, de azt csak nagyon keveset vagy high-et.
Fülüke
Nekem 3 kórház van egymás mellett.

én is így szoktam.

Én egyáltalán nem építek klinikát, inkább kórházat egybõl, legfeljebb visszaveszek a kapacitásból ha annyira számít az a párszáz pénz. Mostmár van olyan körzet, ahol 4-5 kórház kell egymás mellé 😊
Saddalim
jah. de már egy medium lakókörzetbe is kórházat ha lehet...

Kössz, ezt jó tudni...
A klinika és a kórház között csak a fenntartási költség és a hatókör nagysága a külömbség?
Szerencsejátékot nem szoktam legalizálni 😊
Saddalim
ti hogy csináltok ilyen profitokat meg ekkora városokat?
egy városom van, ahol sikerült 1000-es profitot elérnem, ott meg nem épülnek toronyházak...
nyugi nem vagyok hülye, fundingokat meg ilyesmiket állítok, van kaszinó meg legalizált szerencsejáték, szomszédoknak adok el dögivel, csak ilyenbõl kb 5000 jön be havonta, de egyszerûen nemtok nagyobb profitot meg felhõkarcolókat elérni...