Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a space port, remélem nem fogja zavarni a lakosságot 😉
Én sanfranciscoban építkezek

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

és koszos ipar épül a HT helyett?. nekem ez volt. amikor azt akartam hogy HT épüljön akkor a többi ipar adóját 20%ra tettem amig be nem épült a HT. utána vissza állítottam az adót normálra és akkor volt HT és helyre állt a másik ipar is. Szerencsére az én városomban erõs volt az ipar és 20% adónál sem csõdõlt be. De tegyél mellé parkot meg fákat. az is segíthet.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Asszem igen.
Fülüke
Te neked a New York régió van meg ugye?

De k*rvajó géped van istenem....

Na, ezerrel megdöntöttem az eddigi rekordomat. Most van 783ezer lakos és még mindig van olyan hely ahonnen nem nõtt ki ház 😊 De sajna elhagyatott házak is vannak 😞

kép: http://nirvanabootleg.uw.hu/sc_783071.jpg
Saddalim
miért nem épl egy ht gyár se? van hozzá ember, desib marha zöld, az emberek okosak és egészségesek, a ht adója 7,9, mi kell még nekik?

Kb 70%-át leromboltam, maradékot csak simán lecseréltem.
hogyan upgradelted? csak kicserélted a zónákat a házak alatt, vagy a házakat is leromboltad?

Saddalim
100ezerrel?!?!?!?!?!?!?!?!?
lol

Mikor jelenik meg a grand railroad station? Van több mint félmillió lakos és egy csomó kicsi station, van amelyik 200-300%-os kihasználtságú. Tehát elvileg minden kritériumot teljesítettem, mégse kapom meg.
A városom 2/3-át már elfoglaltam és úgy döntöttem hogy minden zónát upgradelek high-ra. És szerintem bejött a dolog mert kb 100 ezerrel nõtt a lakosok száma és a bevételeim is jók. 5%-os most az adó és így is van pár ezres nyereség havonta. A tömegközlekedésen egyébként 12ezret nyerek havonta, ez is jó üzlet ám 😊
Fülüke
Igen, de szerintem az az e-mail cím már megszünt vagy megtelt a fiókja, mert amit kért tõlem magyarítás azt vissza küldi a program. Megírom neki privibe.

Saddalim
na épp ez az 😄

bigapó
ha rákattintasz a nevére, akkor megtalálod magad is. ez másnál is mûködik, de asszem csak a Vip-eseknél.

The Matrix has you...

bigapó
ha rákattintasz a nevére, akkor megtalálod magad is. ez másnál is mûködik, de asszem csak a Vip-eseknél.

The Matrix has you...

Fülüke
Mi az emailcímed?

Fülüke
CSeréljünk várost.

Tuvok
Az az idõ, amíg a dolgozó vakhangya elér a lakhelyétõl a munkahelyéig .

Csinálj neki helyet 😊 Úgyis újjáépülnek a házak, megéri hogyha még elég kezdetlegesek. Felhõkarcolókat én se szívesen rombolok.
Sziasztok!
Megmondanátok hogy mi az a commute time?
Ha hülye kérdés bocs de azért elõre is köszi.
külgy rájuki egy meteort😄 nekem is folyton reklamálnak, de nincs mit tenni vele

Saddalim
tõlem...
de mit csináljak nekik, ha már nincs street a városban csak road, és folyton szaroznak hogy dugó van? avenuéra nincs hely...

Fülüke
CSeréljünk MSN-en vagy email címen keresztül várost. Jó ötlet?

Saddalim
#5228 ^^

Tudtok olyan helyet, ahol igazán jól megcsinált városokat le lehet tölteni? Érdekelne hogy a profik hogyan építkeznek. Nagy segítség lenne.
Saddalim
na és majdnem eltaláltam a méretet is 😄

Saddalim
íme 😛

Ugyanaz a helyzet akkor is.
próbáld meg elöbb lerakni a buszmegállót, és utána tegyél zónákat.

Amikor kijelölöm a zónákat, és belerakok pl. egy buszmegállót akkor megjelenik mellette a "no road connection" ikon, ekkor azt a területet dezone-olom, majd rányomom még1x a zónát és mostmár jó felé áll a nyilacska, és meg is épül a ház. Rohadtul idegesítõ mert rengeteg pluszmunkát ad, fõleg nálam mert én szinte 5 négyzetenként rakok busz- vagy metrómegállót. Van erre valami megoldás? Remélem értettétek hogy mirõl beszélek 😊
Saddalim
jaj télleg, már beugrott. mint a simsben. najó ha hazaérek (hehe mert még suliban vagyok fél5-ig 😛) akkor nyomom

nem gomb, van az alsó menüben olyan ikon hogy foto, meg foto album. a fotoval tudod csinálni, egy fehér keret lesz a képen, aminek tudod változtatni a méretét is ha akarod.

PLackó
<#eplus2>

Tuvok
Keresd a menüsorban .

Saddalim
ok lennvan, de már késõre jár 😛 holnap 6 körül jövök haza, akkor megcsinálom...

Saddalim
ó olyan is van? 😛
mi a gomb?

laslandes
Fraps

Tuvok
És ha a játék belsõ képkészítõjét használnád ? :/

Saddalim
igyekszem, de a printscreen csak egy fekete képet hoz(lol), keresek valami játékképlopó progit...

Tuvok
Biztos elõre gondolkozik, hátha kap még 2 büntit . 😊

PLackó
hmm?

Fülüke
Itt jártam: 2006.04.19-én.

Fülüke
Elküldöm neked a emélcímedre.

MaSzKa
magyarítás létezik hozzá?
fasza kis játék

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nem lehet vhogy kiiktatni hogy ne nyavalyogjon állandóan?
Fülüke
ne nyúlj hozzá mert akkor nem biztos hogy a simek eljutnak a munkahelyükre és ebbõl adódóan nagy lesz a munkanélküliség. Had nyavajogjon tovább szerintem.

Az a közlekedésügyi tanácsadó állandóan nyavalyog hogy ez meg az az út túlzsúfolt. Olyankor mit szoktatok csinálni?
Fülüke
Ökörködés a köbön! Haha..

Fülüke
Tegyél be róla képet.