13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
year #6917 Én csak nagy általános iskolákat raktam le, a sűrűn lakott területen olykor (közel egymás mellett) két nagy iskolára is szükség volt, hogy kielégitse az igényeket.Egy kb. 200 ezres város nálam már megérdemelt egy nagy középsulit is. De ha jobban érdekel az iskolázottság és minden más kiépitése lentebb #6886 hozzászólásnál van egy link a régiómról. -
pzolika978 #6916 Sziasztok
Nagyon enyhült a fórum érdeklődése! Nos én most építem az 5.városomat. A közepére tervezek egy kanálist , már töltöttem le hozzá mindenfélét. Year-től szeretném kérdezni hogy sima iskolákkal hogyan oldotta meg az iskolázottságot. Korházat töltöttem le simtropolisról( 150e főt képes befogadni), de iskolát nem nagyon találtam olyat ami tetszik is, és bár csak 450ezer lakosu a legnagyobb városom,az iskolák fullon vannak. -
year #6915 A munkaerő áramlást csak úgy tudod megnézni, hogy a szomszédos városból jövő autópályát , vasútat és metróvonalat mennyire használják a simek. -
Rayvanur #6914 A munkaerő áramlást mutatja valahol? Mert én nem veszem észre se az igényeken se a munkanélküliség csökkenésén. -
year #6913 Ahol 200 ezres lakosságot értem el 40 év alatt biztos nem az volt az első városom. Az első városomban szenvedtem 220-230 évig biztosan, mondjuk az 1 millió fős. Úgy épitettem a városokat , hogy csak kereskedelmi zonákat pakoltam le. 4-5 év alatt rengeteg pénzt szereztem és utána könnyű volt kiépiteni a városokat,de ez elég monoton volt.. :S , de nagyon praktikus. és azért volt nagy igény a kereskedelemre , mert a szomszédos beépitett városból áramlott be a munkaerő. Igy épitettem be (röviden) a régiómban a legtöbb várost. -
ntex #6912 nem lesz tele, mert az R§, R§§, R§§§-ra ugyanaz lesz az igény, csak később nem úgy fejlődik a városod hogy csak családi házak meg közepes lakóépületek lesznek, hanem mikor az RCI Demand Bar-on eléri valamelyik az 1-2 ezres igényt akkor kapásból épül meg az 1-2 ezer lakóval bíró toronyház. A létszínvonal attól nem változik, csak bezsúfolódik egy sokkal nagyobb épületbe -
#6911 Csak így tele lesz a város csórókkal . -
ntex #6910 Simán fel lehet, nekem is sikerült, High Density-s telkeket raktam le mindenből, csak akkor már eleve úgy kell építkezned hogy később tudd fejleszteni az utakat, mert 2-3 egymás mellé épült 2-3000 lakásos épületből átlagosan 2-3000 autó biztos jönni fog, ami a sima útnak már egyből kevés is -
#6909 Kérdésem van: hogy a túróban lehet 40 év alatt 200ezres várost felhúzni ? Rögtön High Density-vel kezdesz ? -
year #6908 Okxa, ha van észrevétel, vélemény nyugodtan ird meg. ;) -
#6907 hát akkor mindegy:)
majd kreálok egyet -
jaster #6906 DVD borítót nem hiszem, hogy fogsz találni, mert ez egy doboz borítója -
jaster #6905 talán ez megfelel -
jaster #6904 http://www.mobygames.com/game/simcity-4-deluxe-edition/cover-art/gameCoverId,75688/ -
#6903 ezer köszönet, hétvégén jól átnézem :) -
#6902 ott nincs angol.. máshol is néztem már.. -
jaster #6901 www.cdcovers.cc -
#6900 Valaki feltudná valahova tölteni a SimCity 4 Deluxe Edition BORÍTÓJÁT?
Nagyon megköszönném!! -
#6899 Szerintem jó lehetne ha az oldaladra kiírnád a legfrissebb magyarításnak a dátumát. Csak ötlet:)
Valaki tud egy frissülő magyar Sim City 4-el foglalkozó oldalt? -
NorbyI #6898 Kb. 50 -
#6897 Kb. hány százalékos a magyarítás?:) -
hgabesz #6896 Bocsesz, csak még új vagyok a forumon és még nemnagyon volt időm végig olvasni. A könnyűt a Datgen progi miatt értettem, mer az volt meg, az Ilive Readeről még nem is hallottam. -
NorbyI #6895 6793-ban van a link a magyarítás jelenlegi állásához.
Mostanában nagyon nem érek rá de amint lesz időm nekiülék és a fő részeket ami segíthet a játékban azt tuti megcsinálom. A lényegtelenebbeket meg majd ha nagyon réárek. Bocsi mindenkitől. -
#6894 Köszi, megtaláltam :)
Norbyl, lesz folytatása a magyarításnak? Vagy már van?
Tájékozatlan vagyok.. :S -
NorbyI #6893 Bevételek kiadások Income/Expense, rányomsz valamelyikre és akkor felbukkan egy részletes lista a pénzügyi mutatódról. Itt van egy olyan rész hogy Rendeletek/City ordinance ebben lehet beállítani az okosságokat. azt hiszem a magyarításban már mindegyiket lefordítottam. És a hozzájuk tartozó magyarázó szöveget is. -
NorbyI #6892 Nem mondod, szerinted az utóbbi egy évben mivel csináltam és hányszor mondtam el hogy hogyan csinálom/csináltam a fordítást.
Egyébként annyira nem is egyszerű ám. Egy csomó dologra figyelni kell hogy az új lefordított szöveg megegyezzen a régivel. -
jaster #6891 Armi555
Adózás fül, rákattintasz az Expand feliratra. -
Mike 007 #6890 köszi
de még mindig nem tok olyan kék nagy épületeketek miért?:) -
#6889 deee én még szeretnék választ kapni hogy hol vannak a rendeletek!! :)
köszönöm. -
#6888 Köhömmm..
"köszönet Armi555-nek az oldaért"
A fenti Sim City 4-es kép a link az oldalhoz.. a képnek kell köszönni!!!
:D -
hgabesz #6887 Hali Mindenkinek!
Aki szeretne fordítani annak ajánlanám (ha még nem ismerné), köszönet Armi555-nek az oldaért, na szóval www.simcity.extra.hu oldalon a letöltések menüben a segédprogramok résznél, Ilive Reader v0.9.3 programot. Nagyon egyszerű a kezelése. Szinte villámgyorsan lehet fordítani.
Hali.
-
year #6886 Régióm letölthető INNEN
Csak bemásolod a Regions könyvtárba és felülirod az ott lévőt.
Mindenképpen legyen fennt a "63Building" landmark, mivel azt elég sok városban megépitettem. Ha nincs meg, ITT megtalálod.Ha majd lesz vélemény irjátok meg. ;) Üdv. -
Mike 007 #6885 kösz
-
Mike 007 #6884 MEGÉPÍTETTEM ÁLMAIM VÁROSÁT...ELMENTETTEM KB A KÖZEPÉN...AZTÁN MEG KILÉPETT A JÁTÉKBÓL!!!!!!miért?
-
#6883 http://simcity.extra.hu/
ezen az oldaoon a FAQ-n olvastam a rendeletek jelentését..
"city ordinances" -
Mike 007 #6882 rendelet? -
Mike 007 #6881 vhonnan le lehet szedni régiókat? -
#6880 Sziasztok
Egy kérdésem lenne:
Hol lehet rendeleteket csinálni? -
Rayvanur #6879 A delux az nem más mint a sim city4 és a rahour egyben. És a rashour leginkább a közlekedés terén nyújt ujjat. Legalábbis nekem eddig ez jött le. (többek között a magas vasutat.) -
troberto91 #6878 És a rush hour kiegészítQt le lehet vhonnan tölteni??