Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
juj azt naggyon szeretem

Fülüke
Én játszok a sim cityvel csak most nemírkáltam a fórumba. 😊

De k*rvajó géped van istenem....

na akkor szinte mind felhagytunk egy idõre a város építéssel.

ya meg transport tycoonozok is

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

takraj
Én jáccanék, csak marhára szaggat a gépemen a játék egy közepes méretû város esetében! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Saddalim
én nem

Fülüke
Én meg Quake 1-ezek.

bigapó
én meg oblivion és fifa06 😊)

The Matrix has you...

na mivan emberek? nagyon kihalt a fórum. nem játszotok már ezzel? én személy szerint most mással játszom ami minden játék idõt elvesz. Gothic 2

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fülüke
ehhhe.....

ez tényleg súlyos

méghozzá ilyet:

Bucser
mi meg ajánljuk, hogy vigyázz a reklámmal mert súlyos banánt kaphatsz érte.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tömegközlekedésbõl rengeteg profitot lehet realizálni. Az egymillió százezres városomban havi 36 ezer haszon van belõle.
Fülüke
Inkább játsz ügyesen, forgasd a pénzt okosan és nem kell neked se kód. Ez egy jó tanács.

bocs hogy több hozzászólásba de elfelejtem<#lookaround>
Nem tud valaki valami progit(trainert) amivel lehet több pénzt termelni mer ami a cheatban van az elég gyér

a válaszokat elõre is köszi
igazából nekem sem régiók kellenének hanem városok
Fülüke
Én nem szoktam letölteni régiókat.

Tuvok
ST-Exchange -> Map files

...

Valaki mutason már még olyan oldalt ahol van sok város + régió vagy az ügyesebbek töltsenek fel
Lehet gagyi amit kérdezek de ezen a simtropolis.com-on hol lehet letölteni Régiókat? mer én csak modokat meg progikat találtam
www.simcity.ea.com
arpad vezer
Nem talán: biztos.

Árpádvezér

jókérdés. talán a www.simtropolis.com ról. nemtom

oksa. most ugy is a holnapi zhra kell készülnöm

Attila56
Köszi mindenkinek.Régiókat honnan szedhetnék le? <#vigyor5><#nevetes1>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Tuvok
Okszi, majd küldök egy privit linkkel .

tudok várni

Fülüke
Itt fel tudod tölteni a dolgokat: http://iaro.srv.hu

Tuvok
Hmm, hát ha bírsz várni kb . 5-ig, akkor otthonról feltöltöm neked .

azt hogyan kell?

Tuvok
Nem kell installálni, csak csinálni egy bejegyzést a registry-be, ami az exe-jére mutat .

Srácok, hamár szóban van a TTD akkor megkérdem nincs e valakinek felinstalálva. az a gondom hogy nemtudom felinstalálni a Transport Tycoon Deluxe for windows.exe-t . mindig felugrik egy ablak és aztán eltünik. próbáltam már állitani a kompatibilitást, de ugy sem volt jó. az OTTD patch viszont menne csak kéne az alap játék. Tudtok tippet adni hogyan instaláljam fel? de az volna a legjobb ha valaki feltudná tölteni egy ftp-re a felinstallált alap játékot.

a képfeltöltés.hu ezen a fórumon tiltott.

ugy lehet hogy feltöltöd valami képfeltöltõre, és onnan linkeled, vagy ami a legjobb és legegyszerübb, regisztrálsz egy ingyenes ftp tárhelyet a www.uw.hu-n. Erre az ftpre feltöltöd TotalCommanderben a képet, és belinkeled.

a kép linkelésre kattintasz, beiros az elérést: felhasználóneved.uw.hu/könyvtár(ha könytárba rakod)/képnév.kiterjesztés
nálam ez igy néz ki
godblade.uw.hu/Toroco/simcity4rh/SanFerlone.JPG

ami fontos:
figyelni kell a kis és nagy betükre, még a kiterjesztésben is! pont ugyan ugy legyen beirva mint ahogy az ftpn van.
célszerü kerülni az ékezetes betüket, és a szóközöket

Attila56
hogy lehet ide képet berkni???A képfeltöltés nekem nem müködik :S :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
nekem még csak ekkora épületek vannak

arpad vezer
Hi!

Na én is megvettem a Deluxe Editiont a Tescoban 4000 ft.
Nekem nagyon tetszik a játék.

Ja és a Simtropolist ismeritek?

www.simtropolis.com Katt ide!

Árpádvezér

Tuvok
Szintén
TTD patch elég sokat dobott rajta

A Transport tyconnal én még most is nyomom néha, és ha kapok laptopot, akkor csak a transporttal fogom nyimni rajta. az iszonyat jó játék

Tuvok
Streets of Simcity demo-val sokat játszottam, igaz semmi sem volt benne, csak egy város, pár rendõrautó, meg az én autóm, slussz . De mókás volt menekülni elõlük, 1-2 napig ... aztán uninstall .
Teljes verziót nem láttam, de a demo alapján nem lehetett nagy durranás, esetleg tettek bele még 1-2 várost, meg talán küldetést, de semmi maradandó élmény .

SimFarm is király volt 😄
Meg régen rohadt sokat nyomtam a Transport Tycoon -t is.
Fülüke
Hú. Azzal én elszórakoznék egy ideig.

amit én anno vártam az a Sim Mars. De ha jól tudom ki sem adták<#szomoru1>

uyganaz mint a Sim City, csak a mars felszínén, levegõgyûjtés stb, kurvajó <#crazya>

takraj
A grafika ok, tényleg ronda volt. De a játékélménye sztem nem volt olyan rossz (bár nem olyan, mint a GTA az igaz 😊 )! Bár lehetett volna nagyságrendekkel is jobbat csinálni, de maga az ötlet szerintem nem volt bukásra ítélve! Szerintem, ha csináltak volna egy folytatást, rendes grafikával akkor lett volna sikere... Nem?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Attila56
húú azok a játékok szégyenei voltak.Én ismerem õket,anno még játszottam vele.Tudod miért buktak meg?Mert silány volt a grafika és a játékélménye 😄 😄
Ezt mondják sokan!

én ezekról még nem is hallottam, de meg kell szereznem valahonnan.

takraj
Bocs, hogy itt ilyet kérdezek, de ez is SimCity, és nem akartam ennek már új témát létrehozni...

Naszóval: Nem tudja valaki véletlen, hogy annó a "SimCopter" és a "Streets of SimCity" nevû játékok miért buktak meg? Mert szerintem marha jó volt, hogy a saját magunk által kreált városban lehetett kószálni 3D-ben. Mi lett velük? Miért nem csináltak folytatást?

Attila56
ezt a leírást ismerem.A Gamer nevü újságból írtad ki Flacko mi? 😄 😄 😄 😄 Te kis hamis 😄 😄 😄 😄

egyszer régen leirtam, de majd leirom ujra, meg teszek képet, mert most nem otthon vagyok, és kell a játék is hozzá.

Megosztanád velünk?
ez a leirás nekem is meg van. Én ez alapján kezdtem el csinálni régen a várost de mindig becsõdõlt. Sokkal jobb saját technikát fejlesztettem ki.