Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Egyébként a high density industrial zóna mennyire szennyezõ? Nem tudom hogy merjem-e építeni a lakó övezet mellé.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
De k*rvajó géped van istenem....
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Olyan problemam lenne,hogy mikor telepitem(nem eredeti,de elötte ment) hibat ir ki 80% körül ez meg 2x,vagy 3x elöjön es nem tudom mi lehet a gond!! 100% is keri ,de ott mar nem tudok ott ramenni ,hogy ismetles ,mert ,ugyan ugy szar es a kihagyasra megyek folytatja,de a jatekbol meg mikor bent vagyok kilep! Itt van egy kep a telepites soran! Nem tudom ,mit tegyek,elöre is köszi a segitseget!
Nekem anélkül is van 15-20ezer hasznom havonta.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyurcsány Ferenc meg... õ véletlenül uninstallálná a SC4-et...
amúgy nektek behozza a net a tuvok.uw.hu weblapot?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sim City 4: Rosszabbul élünk, mint 4 éve.
betennél nekem errõl egy nagyon közeli képet?