13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
keszthelz #7076 én is várom a választ a 7074 esre de addig is felrakom újra hátha..szereintetek hogy lehet jobb patch nélkül vagy vele? mármint a patch lehet-e a megoldás/baj? -
#7075 Valaki válasz? #7070 -
keszthelz #7074 sziasztok
van egy kis gondom és nem tudom mitől van,hátha ti tudtok segíteni:
elinditom a jatekot és változó időközönként de mostanság a pálya betöltésekor egyszerűen kilép...(patchelt verzió)
légyszi ha tudtok irjatok -
light01 #7073 Köszi.A magyarítás király.A programmot viszont hagyjuk.Hogy kell ezzel régiókat csinálni? -
NorbyI #7072 Kérésre a Landscape Designer.
Fogyaszd egészséggel.
Jah és aki új annak itt a link a magyarított felíratohoz. Történt némi változás csak azért mondom. -
light01 #7071 a www.simtropolis.com-on kívűl hol tudom letölteni a landscape designert?ugyanis 2 napja hiába próbálok regisztrálni,amikor az adatlapot megpróbálom elküldeni,akkor kiírja,hogy az oldal nem létezik. -
#7070 Szevasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot, tök király. Viszont az a helyzet, hogy Csak Low Density Residental-ra van igény. És én építem, építem, de csak erre van igény. A másik: Sárgából szinte csak mezőgazdaságiból va igény, viszont ha azt lerakom, akkor nem jelennek meg rajta növények, stb. Valaki segítsen plz! Nem akarok kis 10k-s városkát :( -
#7069 én má 1 napja várom!!!!Pedig q**va jó cuccok vannak rajta!!!! -
#7068 Szerinted mééééé van ott a ((((((((( ? ))))))))) -
#7067 nekem anno azonnal jött a megerősítő mail . -
#7066 egyszerű progi, 10 perc rájönni -
light01 #7065 Te megtaláltad?Hol keressem? -
#7064 és a www.simtropolis.com-ná mennyit kell várni hogy kezdjenek valamit a regisztrációmmal? -
#7063 Van valami magyarnyelvű tutorial hogy hogy kell használni a (Landscape Designer)-t???? -
#7062 np -
light01 #7061 Egyet találtam,de azt meg nem lehet letölteni.Nagyon király a régiód. -
pzolika978 #7060 A kongresszusi központAmi Office városban található.Fantsic meredek autópályájaFantsicez tetszikMcDonaldsVárosi strandTengerpartCirkáló hajó
Hát tömören ennyi.Majd még teszek fel képeket ha gondoljátok. Várom a véleményeteket. -
pzolika978 #7059 A régióm
Kb.ilyen most. -
pzolika978 #7058 Igen össze lehet kötni metróval két várost. Letölteni régiókat a www.simtropolis.comoldalon lehet.Csak regelni kell,nem számít ha tört játékod van. -
light01 #7057 Ok.Köszi.Még lenne két kérdésem:az egyik,hogy metróval össze lehet-e kötni két várost.A másik,hogy hogyan és honnan lehet letölteni régiókat,és azt hogy lehet berakni.(a játékom nem eredeti)?? -
pzolika978 #7056 Szia!
Rámész ? jellel az épületre és leírja.Külön zóna nincs a boltoknak és az irodaházaknak. Azt hiszem a c$ a kis bolt A c$$$ a nagy boltok,valamint a CS$ a szegény/kis iroda épület , a CS$$$ a gazdag/nagy irodaépület.(de lehet hogy fordítva van.
Tuvoknak köszönöm a képet. -
NorbyI #7055 A deluxot kellett volna megvenned abban benne van a rush hour kiegészítő is.
Mindenkinek aki most kezdi el a játékot, annak azt javasolhatom hogy szánjon rá pár napot és olvassa végig ezt a fórumot. Tudom hogy sok de itt minden legalább ötször le van írva. Nagyon sok jó tanácsot és ötletet lehet innen meríteni. És mielőtt megkérdeztek valamit írjátok be a fórum keresőjébe. Kb havi rendszerességgel van feltéve ua. a kérdés.
OLVASSATOK VISSZA -
light01 #7054 Honnan tudom megkülönböztetni,hogy melyik üzlet milyen?mert ugye az adóknál van alacsony,közepes*2,magas*2 érték üzleti,de amikor zónát akarok csinálni ott csak alacsony,közepes,nagy sűrűségű van. -
#7053 Nah, megvan az eredeti, tényleg nem volt drága. Viszont itt van egy újabb kérdés: Mivel ez egy 2003-as játék, és eddig nem találtam hozzá meg a kiegészítőt eredetiben, ezért az lenne a kérdésem, hogy a Rush Hour-t meg lehet-e szerezni másoltan valahol, és felmegy-e eredetire? -
MrPamacs #7052 JAh még annyit h magyarítást honnan lehet leszedni?
A Rush Hour-t érdemes feltenni? -
MrPamacs #7051 Sziasztok
Régebben játszottam a SC 2-vel, akkor jól is ment de az már rég volt, az újjal meg nem megy :)
Nem tudtok olyan oldalt ahol nagyjából le van írva hogy mit hogy kell, valami alap stratégia, milyen patcheket kell feltenni,stb.
Thx
-
#7050 Sztem felesleges eredetit venni . Patchek is felmennek törtre, probléma sincs vele .
Persze az eredeti jól jön a gyűjteménybe, de bizonyos szempontból felesleges pénzkidobás, még ha tényleg nem is drága . -
#7049 Szerintem mindenképpen az eredetit szerezd meg, nem drága.
Szerintem jobb, mint az eddigi részek. -
#7048 Sziasztok!
Nagyon régen játszottam a régebbi Sim Citykkel (2000/3000 -Ezek lenyűgöztek) és az lenne a kérdésem, hogy ez van-e olyan jó, vagy esetleg jobb-e mint azok. A másik kérdésem, hogy nektek eredeti/másolt, eredetibe/másoltba szerezzem-e meg. (mondjuk már nem olyan drága)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#7047 cuccot ? -
#7046 és hogy kell a kész cuccot berakni a játékba?
-
#7045 köx -
#7044 simtropolis, vagy faq -> segédprogramok -
#7043 de a Landscape Designer progit hol találom?
belinkelnéd?
-
#7042 ez lesz az -
pzolika978 #7041 Szia!
Szeretném töled megkérdezni,hogy a 4851-es hozzászólásodban írt városodról van-e képed,és ha igen akkor hol lehetne megnézni.Köszi előre is. Csak azért szeretném megnézni,mert én is egy dimbes dombos területet akarok kialakítani. És most ötleteket szeretnék gyüjteni. -
#7040 Ha egy adott területen a régiók négyzeteinek megosztására gondolsz, akkor a config.bmp-t kell átrajzolni hozzá, de a Landscape Designer progival egyszerűbben is meg lehet csinálni . -
pzolika978 #7039 Hát elméletileg van rá valamilyen mod simtropolison, de a nevét sajna nem tom. -
#7038 a régiók felosztását lehet valahogy alakítani, szabájozni vagy valamit?? -
pzolika978 #7037 Szia!
Köszönöm szépen a gratokat,a gond az hogy nem tom,hogy kell linket betenni.Anno fotót is akartam de nem sikerült,csak piros x volt a helyén. Na mindegy akit érdekel az megtalálja. Most nem nagyon van időm foglalkozni a játékkal,de majd igyekszem. Szerintem is jó hegyre építeni,bár abban igazad van hogy macerás,de sokkal szebb és jobban variálható. Ez az első város amit ilyen merész domborzati viszonyokra építettem, de majd a régióm hátsó felében már csak dimbes dombos terepet akarok kialakítani. Még messze van nagyon a vége, hiszen összesen 5 város van még csak a régiómban,és ehez kb. 600000lakos.A legnagyobb város Office város ott 280000 lakos van. Ehhez kb. 8000 főt dolgoztató gyár, és 128000 főt foglalkoztató irodaházak találhatóak. Mivel a szomszédos területeken van elég munka ezért nincs munkanélküliség. Nyek városomban 29000fő lakik, ehhez van 2800főt foglalkoztató gyár, valamint 32000 főt foglalkoztató irodaépület.Mindegyik városom nyereséget termel,bár Fantstic város bevételeinek többsége jelenleg a szemét felvásárlásból,és az elektromos áram eladásából származik.5 szemétégető,és egy 5x8-as szeméttároló szükséges a szemét hasznosításához.Sajna ez viszont nem tiszta bevétel mivel eléggé sok hitelt kellett felvenni (a hegyre építés és a türelmetlenség ára)így a bevételek nagy része elmegy a kamatokra.Még kb. 8év és már le is megy a törlesztés.
light01: Az elején ne a bevételt nézd, hanem kérdőjellel nézd meg a buszmegállókat. Ha ott is nulla a forgalom akkor valami gáz van. a buszmegállókat az út mindkét oldalára le kell tenni, mert ahogy megy dolgozni valahogy vissza is kell jönnie.(kivéve egyirányú utca) Tehát úgy kell csinálni mint a valóságban.Utána majd nézd meg hogy működik-e.A tömegközlekedésből egyébként ne várjál nagy nyereséget, jó ha fenn tudja magát tartani, viszont az utak tehermentesítésére jó. Különösen a metró, magasvasút, egysínű vasút.