Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én DCzek. mond meg mi a progi neve és letöltöm

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Akkor meg küldd el emailben pls.
[email protected]

Tuvok
b+, letöröltem az ilive readert, simtropolisról meg természetesen nem lehet letölteni <#levele>
nincs meg vkinek ?
vagy nem dc-zik vki ?

Fülüke
Nem ...Nem vok én olyan ügyes..

De k*rvajó géped van istenem....

feltunád valahova tölteni és belinkelni?

PLackó
miért nem lehet publikus ez a magyarítás?

longdrink
KÖSZI FÜLÜKE!

Fülüke
ok..

Tuvok
priv ment

Fülüke
oké. Hova küldjem? erre az E-mail címedre?

Fülüke
Elküldtem...

Tuvok
elküldenéd nekem is ?
megnézem mennyi hiányzik belõle

longdrink
megköszönném. [email protected]
jó arc vagy!

Fülüke
Elküldjem Az E-mail címedre? Teljes nincsen de ez a legjobb...

longdrink
Sziasztok.
Segítség kéne nekem. megszereztem a sim city 4 deluxe edition-t. már agyon kerestem a magyarítást hozzá, de nem találtam sehol. létezik hozzá? és ha igen akkor merre találom?
elõre is köszi.

köszi. már reggel megtaláltam.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fülüke
Várost úgy tudsz beletenni, hogy beleteszed a könyvtárába, aztán belelépsz a játékba és ott rákattintasz arra a telekre ahova beakarod tenni a várost és ott arra mész hogy import amikor azt megnyitja azt kell keresni hogy: DOWNLOAD és azt megnyitod és: VOÁLÁ!!! ott van a betett városod.

lol

Tuvok
Vannak olyan épületek,amik befeketültek(😄),sztem már régiek.Hogyan lehet õket kijavítani vagy valami.

Ok.

Tuvok
<#guluszem1>

Serpa
besétálnak a képernyõre.
😊

Tuvok
Sehogy, "idõvel" jönnek maguktól .
Persze alá High Density zóna kell .

A felhõkarcolókat hogyan lehet építeni?

😊

Tuvok
Egy kis fatelepítés eredménye .

Tuvok
importálni kell a várost

kéne egy kis sürgõs help a város cserével kapcsolatban. valaki leirná hogy is megy ez pontosan?

meg van a város fájlja, bemásoltam a megadott régióba, elindítom a játékot, nincs a város a régióban, kilépek nézem a régió könyvtárát, a város fájlja eltünt a könyvtárból.

megpróbáltam hogy kitöröltam az összes város igy kaptam a játékban egy sik placcot, a város nem jelent meg, és szintén nem volt a könyvtárban kilépés után.

ilyenkor mi van?

Autópályát hogyan lehet építeni?

Tuvok
Magyart nem .

ÖÖÖ... na akkor nem tudtok egy olyan oldalt, amit lentebb már leírtam?

Fülüke
Elküldtem.

Fülüke
Oké.

Nem valamiért nem.

Fülüke
Elküldtem. Megérkezett?

Hotmailre valamiért késõbb érkeznek meg a fileok,mint freemailre.

Kit--Kat
Köszi!!! Elküldtem!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Köszi.

Fülüke
Oké.Én elküldöm az egyik városomat az e-mail címedre.

Jaja.Valaki linkeljen már be egy nagy jó várost,vagy emailben küldje már el.Megköszönném.
[email protected]

na akkor elég csak a fájlt átküldeni

Fülüke
CSak a várost fájlt kell nem az egész régiót.

Tud valaki egy olyan SC4RH-os magyar(!) oldalt, ahol jó sok letöltést találok a SC4RH-hoz? Esetleg infókat? Tudjátok, nem nagyon szeretem a külföldi oldalakat bogarászni.

nekem elküldheted a mentésed, ránézhetek. amit nem tudok hogy ilyenkor az egész régiót kell küldeni, vagy csak azt a fájlt ami a várost tartalmazza. [email protected] az email címem, ha csak azt a filet kell küldeni. ha az egész régiot akkor jobb volna msn-en, vagy ftp-re feltölteni.

Ért valaki a mentés cseréhez?

Pls,tudna valaki nekem ide linkelni vagy küldeni egy mentést,ahol már igazi nagy városok vannak építve?
Jó lenne,köszi.

Kit--Kat
Én ezt nem értem, 1x már felépítettem 1 elég nagy várost, de most nem megy😞
Azt nem értem miért, mindennel elégedettek, minden adott, de 27ezernél megállt a fejlõdés, és valami ok folytán csak csökken a népesség. Én kész vagyok, marha sok energiát öltem bele és nem tudom miért csinálja, mert minden jól lett benne kialakítva😞
Ha elküldeném a városom valami nagy Simmenõnek megnézni, hogy ez miért lehet???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nemjobb.

Attila56
én kipróbáltam a City Life-ot.......az jobb.de a lényegét nem értem 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Hát ezaz higy ingyér van... Így a városlakóknak kell fizetni és azt meg nem szeretnek.