Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
[email protected]
nincs meg vkinek ?
vagy nem dc-zik vki ?
jó arc vagy!
Segítség kéne nekem. megszereztem a sim city 4 deluxe edition-t. már agyon kerestem a magyarítást hozzá, de nem találtam sehol. létezik hozzá? és ha igen akkor merre találom?
elõre is köszi.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
De k*rvajó géped van istenem....
meg van a város fájlja, bemásoltam a megadott régióba, elindítom a játékot, nincs a város a régióban, kilépek nézem a régió könyvtárát, a város fájlja eltünt a könyvtárból.
megpróbáltam hogy kitöröltam az összes város igy kaptam a játékban egy sik placcot, a város nem jelent meg, és szintén nem volt a könyvtárban kilépés után.
ilyenkor mi van?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[email protected]
Ért valaki a mentés cseréhez?
Jó lenne,köszi.
Azt nem értem miért, mindennel elégedettek, minden adott, de 27ezernél megállt a fejlõdés, és valami ok folytán csak csökken a népesség. Én kész vagyok, marha sok energiát öltem bele és nem tudom miért csinálja, mert minden jól lett benne kialakítva😞
Ha elküldeném a városom valami nagy Simmenõnek megnézni, hogy ez miért lehet???
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever