Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az a gondom egyébként,hogy a park patch nem mûködik,így nem tudok hatalmas parkokat készíteni,pedig nagyon szép lenne a canálisom mellett.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Nagyon jó !!! Tudnál még képeket feltenni? Közelebbiket meg több helyszínt. Köszi. Majd holnap én is aktivizálom magam.

Valaki talált olyan ipari vagy kereskedelmi épületet a simtropolison,amiben a lerakás után volt szabad munkahely?Mert én nem. Amúgy mi értelme van,hogy lerakok egy gyárat 10.000ért és minden hely foglalt.
LeWyTy
Cool

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
És ahogy nézem, minden a helyén van!

Þór vígi þessi rúnar

A Fehér-ház körüli füvet hogyan állítottad elõ?
Különben tényleg tetszik!
Wow! Szép, zöld ,impozáns, letöltött.Ennyi helyed vam? Ez gazdaságos?
Tuvok

koszonom
Apus
A Deluxe tartalmazza a Rush Hour kiegészítõt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hali!

Mi a kulonbseg a simcity4 es a delux kozott?
koszi
Ja, igen!
És asszem regelni kell,ami pénz,és fájdalommentes.

pl.: "park","plaza","canal" vagy "beach"szó a keresõben egy csomó mindent kidob,ha átrágod rajta magadat, akkor elég jó cuccokat lehet találni.A kategória-keresõben is megtlálod pl a parkokat, mint kategóriát.
A simtropolis mely menüpontjából lehet letölteni a várost díszítõ elemeket letölteni?? (korlátok, stb) Épületeket már találtam, de még hangulatosabbá akarom tenni a várost...

VILLARREAL CF mindörökké!

Hecker007
próbáld meg az omega drivert, nekem is ati karim van és omega driverrel ment a legjobban a játék, bár vistán nagyon jól megy a sima ati-s driverrel is

Nos mint már írtam: A városban csinálsz egy közepes nagyságú szeméttelepet. A két várost összekötöd úttal,majd veszel tõle szemetet.Csak annyi szemetet tudsz tõle venni amennyit õ nem tud feldolgozni. Majd elkezded építeni a szemétégetõket. Én így csináltam,a könyvben is így van leírva.

Köszi, akkor ezt kipróbáljuk!<#vigyor0>
Nincs semmi problem azzal a patchel, working as designed.
Az ATI kártyákat utálja alapból.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Mint már említettem ez a cucc nekem is olyan problémát okozott, ami tök egyedi (gondolon, mivel senki nem tudta, hogy hov tûntek a parkolók, kerti bútorok, fák stb.) Úgy látszik ez a pach nagyon antiszociális videókártya-szempontból.Bár mintha az xp-t sem szeretné (valahol olvastam)
simcity.com-os "UPDATE_SKU1_TO_P1_B638.EXE". Csúnya egy filenév tudom :p
Már próbáltam drivert is cserélni de nem segített. Ez valami nagyon egyedi hiba lehet.
Azt hiszem jegelem a játékot és majd egyszer, egy windows reinstall után újrapróbálom...

Különben nem tudom mi lehet a probléma ( Azért kérdeztem a pachet, mert a simcity.com-os nekem pl. eltûnteti a textúráimat)
-lyen patch (bocs atördelésére)
Még mindig nem tudom, hogy mi
De elõtte próbáltam patch nélkül is... már fél googlet áttúrtam, de nem találtam hasonló problémát... <#rinya>

v1.1.638.0

Laacaa! Milyen patchet?
#7474-re:
Nekem általában mûködik, de árammal volt olyan, hogy megpróbáltam harmadikat közbeiktatni és itt csak 1000mW-onként engedte növelni felváltva az eladó ill. a viszonteladó városban.Különben a szokásos: kell jó közlekedés: út vagy vasút vagy autópálya vagy hajó. (Azt hiszem szemét szállításakor csak annyit ajánl fel, amennyit a város pillanatnyilag termel-vagy legalábbis aváros méretének arányában velemit-, tehát, ha eddig csak gyûlt akkor idõbe fog telni, míg elfogy.Ha alacsonynak találod az értéket, az lehet attól, hogy nem elég nagy a városod lélekszáma. Javaslat: Állíts be mindent és várj!(vagy tekerd meg az idõt), ha egy ídõ után elkezd fogyni a szeméthegy, akkor ez volt a baj, ha nem akkor tölts fel képeket a városokról , mert így elég nehéz kielemezni a problémát.
Én letöltöltöttem a NOB waste to energyt,és mikor leteszem,szemetet éget,(legalábbis kiírja)de áramot nem termel.Pedig azt is kiírja.

Sza!
Szerintem ha van jó úthálózat a másik városba és elég nagy a szemétfeldolgozó részeleged akkor a legegyszerûbb, ha a másik városba nem építesz semmiféle szemétfeldolgozást, és akkor elõb utóbb lesz biznisz a két város között asszem....Próbáld ki...én így szoktam
Sziasztok!
Ma tepítettem a delux verziót, felhelyeztem a patchet is, és mikor be akartam állítani a grafikát, és szólt indítsam újra a programot, visszalépve megláttam, hogy minden beállítás maradt a régi. Nem lehet bekapcsolni a hardware renderelést, bármit is állítok, restart után viszaáll az alapértelmezettre minden.
Ati9600pro kártyám van, 7.5-ös driver, 512 RAM, winxp.
Tudja valaki mi a gond?

Ha van valaki,aki csínált már olyat,hogy a szomszéd várostól vett szemetet,légyszí írja meg,hogy csinálta.
akkor ugyanott vagyok.
Carlos
Nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

És akkor figyelembe fogja venni az összes égetõt?
Még egy rendõrség szerintem megoldja a helyzetet( a bûnözés vörösségétõl függõ méretû), az alsó csúszka a mentõ kiszállási körzete.
van ebben valami,mert az említett yard egy reptér mellett van.És mi a megoldás?Még egy rendõrség?
A két kórháznál,közben kipróbáltam,hogy mi van,ha minimumra leveszem nem a támogatást,hanem a másikat(nem jut eszembe.az alsó csúszkát),és akkor már nem is tüntettek.Gondolom így már nem hordják oda messzebrõl a betegeket.

Gondolom a központban sokkal nagyobb a népsûrüség és a bûnözés meg a kórház is ennek függvényében van kihasználva (Egyébként a különbözõ épülettípusok potenciális népsûrûsége sem azonos) A rendõrség túlterheltségét okozhatja pl. fokozottan bûnözésvonzó épület, mint kaszinó vagy repülõtér. A kórházak finanszírozását érdemes az igényekhez igazítani,(amit megtudhatsz, ha ?-rel ráklikkelsz-bár gondolom erre már te is rég rájöttél, és tudod:van vonzáskörzete is amit a nagytérképen meg tudsz nézni a megfelelõ szûrõvel<#vigyor2>
szólj ha nem vettem le pontosan a problémát.
És arra valaki tud magyarázatot,hogy van négy kórházam,és egy kutatóközpont a városomban(170.000).Ennek ellenére,a két "központban"lévõ kórház túlterhelt,a többiben meg pangás van.
Van még nagy rendõrségem,és az egyik mellett azt írja,hogy magas a bûnözés.
A #7420-ra megvan a válasz.Be akartam tenni ilyen terasz házat,de úgy tûnik,hiányos volt.:S

én még nem vettem észre, hogy a SC4-ben bármiféle matematikai meggondolás következetesen érvényesülne
Carlos
Autópályábal vagy ilyesmi.

Þór vígi þessi rúnar

Jaja,épp most akartam írni,hogy kipróbáltam és akkor is égett.A másik probléma sajna még megvan:hiába rakok le több égetõt,csak az egynek megfelelõ szemetet tudok a szomszédoktól átvenni.És ott lenne nagyon szükséges a szemét gond megoldása.De oda nem akarok rakni se égetõt,se telepet.Mit csináljak,hogy jó legyen?Kössem össze közvtelenül is uttal,vagy vasúttal?
Carlos
Expoit:
Ha leveszed nullára az áramtermelést, akkor is eltakaritja a szemetet!

Þór vígi þessi rúnar

Gondolkodok:

-a mostani lakossághoz kell 10 db égetõ=10*10.000=100.000 ezt kéne majd vissza hozza
-a 10 db égetõ termel 10*838=8380 áramot ezt 10*1.190=11900-ért havonta,ezért kapok 1115öt
-a 10 égetõ eléget 10*690=6900 hulladékot,ezért kapok 10*4=40et.
Tehát bevétel 1115+40=1155
kiadás 11900
= -10745
Elméletileg.

Na de!kipróbáltam,hogy leraktam 10 égetõt.És itt a poén.Csak 1et kezel a játék.Hiába húztam föl a csúszkát mind a 10nál,áramot ugyan mind a 10 ttermel,de csak az 1nek megfelelõ hulladékot tudom importálni a szomszédból.Na de miért?
Nem megy csõdbe mert áramot termel,amit el tudsz adni,vagy feltudod használni. Gondolkodj,nekem a 250000 lakosú városomat + egy 32000 lakosú városomat + saját magát ellátja árammal. A szemétért pénzt kapsz,az áramért szintén pénzt kapsz. Office városnak mintegy 18000Mwatt áramot adok el.

Letöltöttem simtropolisról a nob wasteto energy-t.Megnéztem,ez égeti el a legtöbbet,690-et havonta.De a 2 városom 7000-et termel már most.Tehát 10 égetõt kéne letennem?Akkor csödbe megy a város.
Ezt nem tom,próbáld ki,csak elötte mentsd el a városod. Egy próbát megér,bár véleményem szerint akkor nem éget szemetet sem. Így logikus.

Ezek szerint a le is vehetem a csúszkát 0-ra a szemétégetõnél,így is úgy is elégeti a szemetet?És akkor ingyen van.
Az 5.rész nem egyenlõ a Societies nevû játékkal.De ezt lentebb már taglaltuk.