13557
  • högyi
    Szia!
    Megpróbáltam amit mondtál, feltelepítettem crack-eltem egy mappába másoltam azt a progit az indítófájllal megnyitottam vele a cd2es mappát meg azt a ppf-et elfogadta, de így sem indul el! Esetleg nem telepítés elött kellene csinálnom ezt a "javítást" a cd2vel?? Meg mikor befejezte a dolgát ez a progi kiírta angolul, hogy a Patch sikeresen hozzáadva írjam ki cd-re most. Van telepítési leírás csak angolul azzal meg nem tudok mit kezdeni mivel nem értem. Esetleg valami más ötlet???
  • N3ro
    Senki többször harmadszor ? ? ? "" ? ? ?
  • tyler82
    Simán. Még a csapból is az folyik.
  • N3ro
    OK, THX! de onnan mit szedjek le ? Terrain ... vmit ? :)
  • Androidus
    simtropolis.com
  • Androidus
    Szerintem inkább magadtól hagyd abba a warezolós kérdést, mert ha a moderátor segít, úgy kellemetlenebb.
  • Androidus
    Nálad sose lehet tudni. Ezúttal vízvezetéket is építettél nekik?
  • Androidus
    Szép város :) Úgy vettem észre, hogy minél alacsonyabb egy népesség (ipar, kereskedelem, lakó), annál makacsabban marad. Csak ha ledózerolod 20% adó mellett, akkor nem jönnek vissza.
  • Androidus
    Nekem még nemn volt olyan, hogy mindenki elfogadta volna a tömegközlekedést. Azonkívül nézd meg, hányan dolgoznak abban az iskolában. Inkább a nagy épületekkel foglalkozz.
  • PLackó
    Hát igen, vannak hiányosságok :D
    Ez a buszmegálló mód érdekelne,mi a neve?
  • ntex
    Azért mert látom felnyomtad az iparnak az adóját (grafikonokból ítélve). ezt nem szabad, mert a $ és $$ lakosság nem kap munkát, így szépen elfeketednek sorban a lakóházak. Idő kell ahhoz míg $ -ből $$ lesz és $$ -ből $$$. Ha az előző kettőt kizárod csak nagyon kevesen fognak lakni a városban. Hagyd fejlődni magától a várost. Koszos iparnak csinálj egy külön régiót és kösd össze autópályával a lakónegyedes régióddal. A kereskedelmi zónákat pedig lehetőség szerint a legforgalmasabb utak mellé rakd hogy legyen vásárló. Később a koszos iparod is lassan át fog változni manufacturingra, aztán High Tech-re.

Sok sikert

Javaslom tedd fel a NAM modot ha még nem tetted volna, azzal javul a simek útkeresése, és megnövelheted vele az utak kapacitását is.
  • Joybull
    buszmegálló
  • Joybull
    erre gondoltam

• Joybull
    Szia!

Ilyen megoldással rég találkoztam (tán a zoo tycoon). elindítod a ppf-o-matic.exe-t, a megjelenő képernyőn mintha egy file megnyitás és a cd2-fix.ppf-t ki tudod választani, ha minden igaz akkor még találsz egy ok vagy indítogombot és a elindul egy telepítés ami javítja a cd2-ben lévő hibát és utána már nem lép ki. Azt most nem tudom, h ogy egy könyvtárba kell e tenni indítás előtt őket.
  • N3ro
    Már irtam de nem kaptam ráválaszt. Van e oylan cheat ami a város épitése közben lehet ingyért rendezni a tájat????????? PLS!
  • högyi
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a SIM.CITY.4-DEViANCE játékot, feltelepítettem crack-eltem, de nem akar elindulni! Elindításkor gondolkodik 1 kicsit de semmit sem csinál. Mi lehet a probléma?? A letöltésben volt 3 mappa (cd1, cd2 sim.city.4.cd2.ppf.patch-deviance) és egy deviance.nfo fájl. Az utolsó mappa kitömörítése után lett cd2-fix.ppf , deviance.nfo , devsc4fx.sfv ,ppf-o-matic3.exe fájlok illetve progi. Viszont nemtom ezekkel mit kell csinálni. Nekem már az is gyanús hogy a crack fájl neve nem egyezik meg a feltelepített indító fájlal, amit fellül kellene írnom az SimCity 4.exe a crack meg simcity.4.exe . Elég rutintalan vagyok ebben szóval minden segítséget megköszönök!!! Remélem tudtok segíteni! Köszi!
  • tyler82
    Valaki tud valami magyarázatot 8533ra?
  • Armi555
    nem tudom
  • Joybull
    Miért nem használod azt a modot, amelyik az úttestre teszi a megállót így nem kell neki plusz helyet hagyni?
  • Joybull
    Látom a szandaszőlősi reptér megvan, de nem emlékszem hogy a 4-es autópálya lenne
  • PLackó
    Szerintem hanyagold ezeket az előre elkészített városokat,kezdj újba.
    Főleg ha már van tapasztalatod a játékban.
  • Armi555
    köszi
  • tyler82
    Home med End billentyűk.
  • tyler82

Ezt se értem miért hosszú neki ez?????????
  • Armi555
    Mivel forgatom a tárgyakat? pl. buszmegálló, mert sokszor befelé rakja és útat kell oda vezetnem
  • tyler82
    Nem értem miért nem jön a gazdagabb lakosség mikor mindene megvan. Már 40-50.000fősnek kéne lennie a városnak.
  • PLackó
    Elkezdtem ma egy várost, szerencsére kezdenek eltünni a csórók,a nyomornegyedek.
    Van olyan,hogy végleg eltűnnek?
    Egyenlőre szerencsére a commute time-al sincs bajom, 60 körüli értéken mozog.
  • tyler82
    Aha.
    Hát nem tudom nekem nem sikerül leszorítani. Megnéztem pl. a középiskolába honnan járnak dolgozni.
    Építettem metrót a lakóház meg az iskola közé de nem használják.
  • Androidus
    Közepes városban úgy vettem észre, hogy a 40 perc már elfogadható érték.
  • Androidus
    Szerintem meg csak a kezdőpénz nagysága a különbség, valamint hogy bizonyos fejlesztéseket sunyin nem enged meg alacsonyabb fokozatokon. A kezdőpénz pedig rohadtul nem érdekes, mert az elején a koszos ipart simán ki lehet szipolyozni. Pár százzal korábban írtam, hogy milyen szépen el lehet kezdeni hitelből is. Nincs jelentősége.
  • Androidus
    Úgy vettem észre, hogy a commute time egy generális kifogás. Iparnál/kereskedelemnél mindig low demand-ra, lakosságnál meg commute time-ra hivatkozik. Ettől még le kell szorítani, de a hivatkozásból nem lehet kiindulni.
  • Toroco
    Ezzel a problémával sokan kérdezősködnek, és talán eddig mindnek eredeti volt. Én azt javaslom, hogy innen szedd le a fixed exe patcheket és tedd fel. Talán ez segít.

Látjátok, ilyenek miatt nem érdemes eredeti játékokat venni, már más játékoknál is hallottam ezt, amit én is megvettem volna.
  • PLackó
    phej, hogy utálom én ezt a commute time problémát :)
  • ezeradam
    ha vki tudja válaszoljon!
  • Tuvok #8522
    Amikor commute time miatt senki se hagyja el az otthonát .
  • tyler82
    Na, tehát mi az elfogadható ingázási idő??
  • Tuvok #8520
    Ezt már egyszer beírtad .
  • Tuvok #8519
    Én úgy vettem észre egyébként, hogy a kezdőpénz nagyságán kívül nem sok érdemi különbség van a nehézségi fokozatok között .
  • ezeradam
    hi! megvettem a deluxe installáltam meg minden csak kicsit gázos az egész mer mindig kilép a játékbol amikor jáccom és ha utána megprobálom elindítani mégeccer azt irja higy hibát észlel stb és újra kell indítanom a gépet h el tudjam indítani. mi lehet a gáz?hm?
  • tyler82
    Ja hát e legnehezebb fokozaton jatszok. Így iegy picit marad el a sima SC4-től. de így élvezetes számomra. Nem szeretem a túl könnyű dolgokat.