Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.simtropolis.com/
szasztok! honnan lehet ilyen jó cuccokat leszedni a játékhoz pl.: villamos, körforgalom, csatorna? lécci küldjetek linket ide a fórumba! elõre is köszi!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Nem vesz többet,kipróbáltam.
És utána? Az üzletnél mutatnia kellett volna hogy többet tud venni. Azt megnézted? Persze ,hogy csak 186tonnát éget,mert ugyanannyi szemétre több égetõ jut,és megossza a munkát.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Carlos
Ezzel viszont igen! Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel nem oldódott meg!

Þór vígi þessi rúnar

Emberek ez vicc:koszos városomban van egy szemétégetõ,ami 560 tonnát képes elégetni.Mivel ez a város két tiszta várost lát el,így összesen most kb.20000 tonna szemetem van.Ezért úgy gondoltam berakok még egy vagy két szemétégetõt.Elõtte persze biztonsági mentés.És milyen jól tettem.Mert ha beraktam +1 égetõt akkor 280-280 tonnát égetnek el,ha +2 égetõt,akkor 18-186-186 tonnát.Ez komolyan mondom agyrém!!!
59 a max
Carlos
Még nem próbáltam, de akkor majd lehet, hogy de.
De amúgy odament a heli és nem ment vissza.

Þór vígi þessi rúnar

Úgy nem próbáltad,hogy bemész vezetés módba és visszaviszed a helikoptert? Lehet h hülyeség,de én amikor kiküldtem fölös tûzoltót,kiment majd visszament a tûzoltósághoz. Gondolom ha nincs ott bûntény a helikopter is visszamegy a rendõrségre. (csak tipp)

Carlos
öeh...
mind1. pénz van, szóval akkor megpróbálom úgy...

Þór vígi þessi rúnar

Azt hiszem hogy ha lerombolod a rendõrséget akkor a helikopter is eltûnik(nem próbáltam még de logikus).
Mellesleg megjegyezném hogy én sem tudtam visszahívni. Szerintem ez bug lesz.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

laslandes
ezt azért írja asszem, mert nem tetszik a lakosoknak, hogy road-ot építesz street helyett. tehát amíg nincs akkora forgalom egy-egy környéken, addig elég a szûkebb utca is.

Carlos
Valaki a #7739-re?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kicsit nagy lehet a forgalom. Sok a dugó, sok a baleset.
Szerintem ez lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Növeld meg a szeméttelep kapacitását. Ezt két féle képpen tudod: 1:szeméttelep bõvítéssel ami sok helyet foglal,és valjuk be drága nem kifizetödõ,vagy 2: Szemétégetõk telepítésével ami elõnyösebb mert a termelt áramot feltudod használni,vagy eltudo adni. Ennek hátránya hogy iszonyuan szennyezi a környezetet de egy koszos ipari negyedben ennek szerintem nincs jelentõsége,a másik,hogy viszonylag drága (25e$,havi klg:1000$) Én ezt tudom ajánlani,én nem szoktam elõbb elvetni és utána új üzletet kezdeni mert akkor a telített területet már nem veszi bele,és ezért van csak 59tonna helyed. Ha növelni akarod akkor simán rá a számra ott kijön a max és klikk rá.

Hello. Egy kerdesem lenne. Mit jelent az, hogy "Roads rule in Citi, but Streets becoming endangered" ? Es felkinalja a roads extra maintenance costs menut. Az utkarbantartas igy is maximumon van. Gyanitom a tomegkozlekedest hianyolja, de azt hiszem igy is epp eleg buszmegallot epitettem. Mi fog tortenni, ha egyszeruen figyelmen kivul hagyom ezt a figyelmeztetest?

Elore is koszonom,
erb

Carlos
Kérdeznék egyet!
Hogy lehet visszahivni a rendõrhelikoptereket?
Tüz ütött ki és véletlenül rendõrhelikoptert küldtem ki tüzoltó helyett és nem tudom cancel-ezni ezt.
Hogy tudom eltüntetni?

Þór vígi þessi rúnar

Mert 59 tonna a maximum,nekem van 20000 tonnám.És régebben úgy lehetett emelni,ha elõbb elvetetted az üzletet és utánna új üzlet kezdése.
Miért kéne elvetni? Ahol a tonna van (pl:250tonna) arra ráklikk és mutat egy csomó számot,hogy hány tonnát akarsz még küldeni havonta.

Minden városomban van ipar.Nekem is gondom van a szeméttel:amióta nincs sima út,csak autópálya,egyszerûen amikor emelni akarok az exportálandó szeméten,akkor ugye üzlet elvetése,és úgy lehet emelni.Na mióta pály van,üzlet elvetése után nem adja ki a hulladék exportálás ablakot.Miért??
Én egy kicsi ipart mindenhová teszek,és ha tiszta a környék akkor csak high ipar fejlõdik ki. (tiszta környéken azt értem hogy nincs szennyezõ erõmû,vagy szeméttelep a környéken). Én is próbáltam csak tiszta várost építeni,de nem sikerült,kb.100ezernél megált a fejlõdés,és elkezdtek az emberek munkanélkülivé válni.Úgyhogy ajánlom figyelmedbe,hogy egy pici ipart tegyél mindenhová,valamint az ipari negyedekbe tegyél le pár lakóházat és kereskedelmi negyedet. A kereskedelmibõl nem is kell sok,(2-3 háztömb) A lakosságból szintén nem kell sok csak annyi,hogy egy kis rendelõ,kis iskolákat eltartson,a környékére teszel pár parkot,és máris fejlõdni fog az ipar.
Én egyébként most akarom megtisztítani a szeméttõl a koszos ipari városomat,mivel a régióm összes szemete (5 nagy város, kb 1200000 lakos) egy városban landol,és már eléggé leterheli,olyan szinten,hogy az ipar is kezd panaszkodni,de sajna anyagilag nem bír el több szemétégetõt. (Tudom,hogy áram eladással lehetne segíteni a problémán,de eddig még nem jutottam el).

Azt írja ez a kis okosság,hogy:nehézipar:bûnözés-alacsony(nincs bûnözés);szemét-alacsony(nincs szemét);sugárzás-nincs(nincs);sík terület(sík);szállítási útvonalak hossza-rövid(84,92,104-pedig autópálya köti össze a városokat,plussz a vasút röktön az ipari zóna mellett,ennek ellenére ennyi).És az ipar mégse fejlõdik.De ugyanezt elmondhatom a tiszta városokban a kereskedelemre is(zsúfolt utak mellett vannak,adók lent 7,5% és mégis áll az egész).Ennyi volt a játék?
Ez is meg van.És az átolvasás is meg volt többször.
Ez mind megvan már rég.
m1garand
m1garand
a vasútnak át kell menni a lakózónán is

makett.tk

Hecker007
nem árt bevezetni a gyártelepre is a vizet, a bûnözésnek alacsonynak kell lennie mindenhol,az oktatásnak is jónak kell lenni, és akkor fejlõdik az iparod is

Emberek miért van az,hogy minden városomban (legyen az koszos,vagy tiszta város) megállt a koszos és a gyártó ipar fejlõdése.Minden város pályával és vasúttal is össze van kötve,de a vasút kihasználtsága csak 1-2%.
Sajnos akkor nem tudok segíteni. Nekem semmi bajom nem volt a NAM-al, lazán mûködött minden. Nem tudom nálatok mi lehet a baj. Esetleg próbáljátok meg azt, ha sok idõtök van, hogy a NAM-on kívül minden más plugint kiszedtek. (Nevezzétek át a plugin könyvtárat és egy üresbe csak a NAMot rakjátok be.) Ha ezután is fagy akkor nálstok gázos a NAM. Ha nem fagy le akkor egy másik pluginnal akad össze.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Szia! Nekem akkor kezdett el kifagyni amikor feltettem az új NAM-ot és elkezdtem építeni a villamos sínt. Egy párszor próbálkoztam,azután meguntam és nem építettem. Külön simtropolisról nem szedtem le hozzá semmit,de majd visszanézek,hogy te miket szedtél le hozzá. A kifagyás:A sínek építésénél kb.az 5-6-ik sín lerakásánál egyszerûen kilép a játékból. Ha újraindítom a játékot és nem bontom el a síneket szintén kilép kb.2-3perc múlva. Röviden ennyi. (bocs tudom h nem tõlem kérdezted de hátha segítettem valamit.)

New York-ot kezdtem el csinálni pár hete, eddig Manhattan van meg a Central Parkkal.
Felraktam pár képet ide: http://www.2shared.com/file/2147781/a5edcfc9/New_York.html?
Eddig 2millióan laknak Manhattanben😊
Leszedtem egy megálló akármit (4 féle színû), ahogy a sínt akarom rakni, egybõl kifagy, vagy rossz sínt akarok letenni? Nem hiszem..
BSC SFBT GLR Tram Mod - ezt szedtem le, és egy villamosmodellt.

VILLARREAL CF mindörökké!

#7673-ban leírtam mi kellett hozzá.
Kb öt perc alatt hoztam össze. Simán mükszik. A következõ városomban majd tervezek egy teljes ilyen vonalat.
Ha kifagy akkor más lehet a gond. De ezt a fagyás dolgot kicsit leírhatnád. Mikor, miket használva, mindig hasonló módon?

Nekem is kifagyogat a villamos, de lehet, hogy én csinálom rosszul...
Akinek mûködik mit szedett le??

http://www.2shared.com/file/2145920/8892f254/abda.html

A képeket nem lehet megnézni ERROR404-et ír ki! Tedd fel máshová pl.:kép.tár.hu-ra.

Sziasztok Kicsit nyaraltam. Lentebb láttam képet villamossal,na azt hogy sikerült mecsinálni? Mert nekem folyamatosan kifagy a játék ha elkezdem rakni. Bár ez egy régi információ,mert egy hete nem láttam a régiómat,majd talán ma éjjel. Nos tehát a kérdésem az lenne,hogy hogyan sikerült létrehozni ezt a fránya villamost? Bár a jelenlegi városaimban nem hiszem hogy tudnám alkalmazni,de esetleg egy újjonnan épülõ városomba beraknám. Ezt a TABulátoros dolgot én sem tudtam,ezt feltétlenül ki fogom próbálni.

na senki sem nézte meg a városom? mivanitten? 😄

Ne haragudj,de ha nem vetted volna észre ez a fórum a Simcity 4-rõl szól.Szóval bizti jó oldalak,de ez nem a reklám helye.
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=25801, menjetek nyugodtan az oldalra, nagyon jo kis jatek...ja meg erre is...http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=27562

meg még beépítettem az egész térképet, pont volt elég ipari és kereskedelmi zóna(a demand nem igényelt többet), és mikor nagy sûrûségû zónákra cseréltem a lakónegyedeket, épült egy rakás felhõkarcoló, az ipari és kereskedelmi demand pedig felszökött szinte maxra... azok is mind nagy sûrûségû zónák, de több hely nincs a térképen hogy építsek belõlük még...

thx

miért van az hogy még a város közepén lévõ boltoknak is alacsony a keresletük?

Megcsináltam a tökéletes várost...
Nincs dugó (25perc az ingázási idõ), kiváló EÜ és oktatás, nincs bûnözés, a lakosság fele milliomos,(kb 50% gazdag 50% jómódú), nincs szinte légszennyezés(1szemétégetõ a város szélén), nincs szemét, gyönyörû a környezet és nem zsúfolt, 400éve nyereséges a város szóval most már bármire költhet, az emberek happyk...

itt vannak a képek:
http://files-upload.com/424662/abda.zip.html

vissza fog számlálni ott lennt, és ha végzett akkor megjelenik a letõltõlink.

m1garand
beírod hogy tram

makett.tk

a villamos állomásnak a címét vki be tudja linkelni? nem találom a simtropolison:/

Lehet hidat csinálni akkor, ha a folyó túlpartja egy másik városban van?
Az a legfrisebb. Elõtte egy két évvel ezelõtti volt, kevesebb lehetõséggel. (de egy csomó keredsztezõdés-kombincióval, ami ebben nem mûködik pl.: nem tudod a ferd sugárút sávjait szétválasztani egyirányú utakká, csak idétlenül stb...)
Részben igen is csalásnak minõsül, mert bagóért le lehet rakni egyes letöltött felhõkarcolót, üzletet! A játékban amik eredetileg benne vannak, rohadt drágák, szóval kinek mi a csalás...