13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#8836 A lakóterület sűrűsége azonos?
3 fajta van, 3 zöld színű. -
Marci15 #8835 Újabb hülye kérdés!Van egy városom.3000 felletti lakosa van,de amikor régebben játszottam ugyanakkor területen 10000 volt.Most egy emeletes házam sincs.MIért? -
#8834 Ó, ezer hála! :D -
pzolika978 #8833 Nem csak ennyi van: Good modban nyomd a shiftet valamint egy számot,és így tudod a kör méretét változtatni,és ez mindenre igaz,tehát a hegyekre is. -
#8832 innen leszedhetsz egy angol nyelvű tutorialt ( képek is vannak benen bőven ) ami talán segathat neked kisebb tavak kiépitésében, bár sztem kisebb tavakt a polgármester módban ahsználatos terraformálóval a legkönnyebb létrehozni :) -
#8831 A god mode-ban csak 3 féle méretű kör van, amellyel lehet formálni a területet? (a shifttel nagyobb, a controllal kisebb)
Jó lenne ha lenne más megoldás, és kisebb tavakat, folyókat is lehetne csinálni. -
Marci15 #8830 OK!Köszi a segítséget.Akkor szerethetem meg,mert odaadtam vkinek és nem tom kinek. -
#8829 edit: mert az kicsit könnyebb :) -
#8828 akkor, indúlj csak simán a Legszebb város versenyszámban :)
-
pzolika978 #8827 Nekem is voltak ilyen gondjaim,mindíg nézd meg a readmet ott le van írva,hogy mikre van szükség a kiegészítőhöz. A körforgalomhoz kell a Rush Hours.
Más: megnéztem a fórumot a sims hungaryn. Hát a sim city részen nincs sok hozzászoló. Nekem nagyon macerás indulni,egyrészt mert átkéne fésülnöm a városaimat ami idő, átalakítgatni a képeket szintén idő,ráadásul minden grafikonról,meg nézetről,szintén rengeteg idő,ráadásul a grafikonon más mondjuk egy 50 évet taglaló grafikon mint egy 100 évet taglaló grafikon. Ha ennyi időm lenne akkor elkezdenék egy új várost. Innen jelentkezett már valaki? -
Marci15 #8826 Van egy problémám.Letöltöm plusz dolgokat (pl.:körforgamat,villamos vagy pl.metro állomás).A metro állomásnál nincs különösebb baj,csak annyi h kinézet helyet csak egy csomag kinézete van.A többinél viszont kilép és kész.Lehet h az a baj h a Rush Hours-t nem tettem fel?? -
#8825 Megérné elindúlnod :), amúgy a cikkben le van írva, hogy kik a zsűrikebben, nincs mit, szívesen segítettem :)... csak kicsit késve válaszóltam rá... -
pzolika978 #8824
Még pár kép:
1kép
2kép
3kép
4kép
5kép
6kép
7kép
Most ennyi képet tettem fel. -
pzolika978 #8823 És ki a Zsűri ? Olyan kíváncsi vagyok. Nyirog mit szólsz lenne esélyem?
Ja köszi a villamos fájlt. -
#8822 lehet h azon a helyen nem nagy a kivánatosság a közepes gyár iránt .... -
Kenworth W900L #8821 Szóval azt mondod,hogy akkor ne foglalkozzak a farmal?!
Anyira kasu vagyok hozzá,de imádok vele játszani.
Amúgy van olyan,hogy a közepes gyár sem épül ott van neki a telek,de nem épül. :(
A képek nagyon tutik.Ötletes meg minden.Nagyon jók!! -
#8820 Nem is kevés :D -
pzolika978 #8819 Lenne esélyem a versenyen?
1 kép
2.kép
3.kép
4.kép5.kép6.kép
7.kép
8.kép10.kép11.kép -
pzolika978 #8818 Afarm mutató azért magas mert egy farmon legfeljebb egy-két ember dolgozik és ha építesz egy utcát mondjuk 20 kocka hosszon és a köré kis sürűségű telkeket az is legalább 150-200 ember lesz. irodák akkor lesznek,ha elegendő lakosságod lesz a kívánt oktatási szinten.
Tehát építs elösször gyárakat,majd még több lakóházat, gyárat,és még több gyárat. így elkezd nőni majd a lakosság. Majd elkezdhetsz fejleszteni,kis iskola,könyvtár,kórház,majd egy kis kereskedelem,majd építeni nagy iskolát,és így tovább.Az első város nehéz,a második-harmdik-sokadik város már könnyebb.A városokat kösd össze autópályákkal,vasúttal. 50-60ezer lakosnál már építhetsz tömegközlekedést is.
Jó építést.
-
pzolika978 #8817 Ki jelentkezett eddig a versenyre? Verseny az ha küldök pár fotót? hááááát? -
Kenworth W900L #8816 Mondjátok miértvan az,hogy akármennyi farmot építek a RCI mutatónál a farmmutató mégis az egeket veri,hogy neki még kell farm!Meg nem épülnek fel a kereskedelmi épületek se a lakó épületek.Ez miért van?? -
#8815 jééé, van SimCity 4-es verseny !!!! -
pzolika978 #8814 Katasztrófát csak kézileg tudsz csinálni. Tűzestek szoktak lenni,ha nincs lefedve eléggé. Nálam szokott lenni tűz, igaz a tűzoltóságaim eléggé szűkösek. -
#8813 Hát lehet :D -
#8812 hmm,nekem mindenem lefedik a tűzoltóságok,akkor valószínűleg ez a "gond" :) -
#8811 Én is easy-n vagyok, mégis van néha tűz. Elsősorban akkor van, ha a tűzoltóság zónáján kívül van tűzveszélyes épület, pl. erőmű, vagy ipari terület. -
#8810 Lehetséges,hogy azért nem történnek nálam véletlen katasztrófák,mert easy szinten játszok?olyan jól esne néha egy kis tűzeset. Nem lehet valahogy beállítani hogy legyen? Csak kézileg tudok "katasztrófát" előidézni. -
#8809 én mostanában csak kis falukat építgetek, oda elég pár szélerőmű... -
#8808 Én szoktam csinálni olyan városokat, amelyekben 10-20 szénerőmű van, meg jó nagy szeméttelep, égetővel.
Az olyan városok legalább 4 várost ellátnak, van bevétel, plusz a koszos ipart is beengedem. Még szinte úgy éri meg a legjobban. -
pzolika978 #8807 Hát én szerintem sincs sok értelme az olajerőműnek. Én a kezdetekben a szomszédtól veszem az áramot,majd amikor már nagy a felhasználás akkor építek erőművet.
Nagyon kihalt a fórum
(bár most nekem sincs időm játszani,kb 2 hete be sem kapcsoltam). -
#8806 Hát szerintem sem; két földgáz erőmű sokkal jobban megéri. -
#8805 Valamivel kevesebbet szennyesz a szénnél, de nem igazán éri meg . -
#8804 Tulajdonképpen mi az olajerőmű értelme? 1000kW-tal ad több energiát, mint a szénerőmű, de a fenntartása csaknem háromszor annyi, ráadásul a szennyezés is nagy.
Van valami extra funkciója? -
#8803 a simshungary.hu -n van ilyen!
mod -
viktor0320 #8802 jah és még 1 kérdés!!!
Valaki nem tud egy olyan módot vagy kódot amivel a város alapítása után is nagyban tudok terepet formázni??? -
pzolika978 #8801 Nézd át a Plugins mappákat,hogy mid van fent.
Töltöttem le autóbuszt,de nem jelenik meg a játékban. (bár csak két percre kapcsoltam be mert nincs sok időm. -
#8800 én nekem annyira nem jött be mert megnöveli a házak ember eltartó limitjét viszont utána nem lesz elég munkahely és agy töltötegethetd le a az LKI épületekt amik a cloussu addon modhoz készűltek, sc4devotion-ról le tudod tőlteni, bár msot nem tudtam belinkelni mert ma vmiylen okból nem jelenik meg az oldal, pedig tegnap még töltötgettem is róla, remélem h nem szünt meg :S -
viktor0320 #8799 hát nem nagyon emléxek arra hogy letöltöttem volna a Colossus Addon Modot. De ha jó, akkor lehet hogy letöltöm -
viktor0320 #8798 hát mostanában csak azt, de nem hiszem hogy ez miatt lenne... -
#8797 Szreintem a Colossus Addon MOd lehet neekd fönt mert annak pont ez a lényege, hogy nagyon gyorsan fognak felhőkarcolóid épűlni ( úgy, hogy egy lakóházban többen tudank lakni)