Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
És
Ez a funkciójuk. A legtöbb ajándék épület növeli a népszerûséget mint a landmarkok. Egyébként meg mit nevezel csalásnak. Ha épül egy szép egyedi épület a városban akkor mindenkinek kicsit szimpibb lesz a polgármester, nem?
GTKrisz: minden tutorialban le van írva hogy ezek csak tök sík felületen használhatók vizuálisan megfelelõen. Attól hogy a folyómeder sima mellette még lehet magasabb rész esetleg domboldal vagy csak egy emelt gát.
Történt újabb frissítés Carlos remek munkájának is köszönhetõen.
Úgy néz ki hogy minden menüt és helpet hozzá sikerült befejeznem, valamint minden tutorial is magyarul van már. Carlos külön kérésére, elkzdtem lefordítani a betöltõképernyõn felbukkanó hülye üziket. Nem lesznek igaziak de akinek van jobb ötlete egyes üzikre küldheti.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Az is fura, hogy a simtropolisról rakat épületet le lehet szedni, csakhát szerintem csalás, mert 30-ról felnyomták 70-re a mayor ratinget :S
VILLARREAL CF mindörökké!
Ami azt jelenti,hogy némelyik kocka nem víz lesz,hanem olyan,mintha egy plázát tettem volna oda.Vagy a másik eset,amikor csak a fele lesz olyan.
Dehát nem akarok minden várost tök símára csinálni.
makett.tk
Köszi!
VILLARREAL CF mindörökké!
60-40
kábé...
Én 70-30 arányban szoktam, de ez nem biztos, hogy jó...
Þór vígi þessi rúnar
Naszép...
Amúgy bazira nem a "játékgyártók" tehetnek az árakról, hanem a kiadó és a magyar viszonteladó.
Þór vígi þessi rúnar
Csinálom a pályát a városok között,és a simtropolison találtam díjfizetõ kapukat.Föl is rakom,de nem bírok díjat szedni.Miért?Az útdíjnál 0 van.
Én is töltöttem már le játékot,de azt itthon nem lehetett kapni,vagy már nem lehetett kapni. Na mindegy jó játékot kívánok!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
És mihelyt egy két helyen lecseréltem a négysávosakat sima útra akkor egy-két hónap után megszünt a légszennyezettség és fejlõdött a környék R részlege.
Þór vígi þessi rúnar
Martin testvér valamelyik supermarketben megtudod venni,ahogy itt sokmindenki más is. Nem olyan egetverõ összegbe kerül (4e Ft.)
Ott van a kézikönyv hátulján.
Ha nincs meg a kézikönyv, akkor sajnos nem tudunk segiteni!
Þór vígi þessi rúnar
2ötlet: Ez nagyjából igy van most!
Valószinü elbontom a nagyon szennyezett négysávosakat.
Þór vígi þessi rúnar
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Eltudja küldeni nekem a Simcity 4 telepítõ kódját?
Elõre is köszi.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
pzolika978:Ne add fel, nekem az egyik városomban 35 perc<#hawaii>#hawaii>, a 3 óra különben elég sok
Azt tudja valaki,hogy az egyik városomból 20 000 buszként távozó ingázó a másikba miért 9900 autóként lép be?<#help>#help>
2.ötlet: A négysávosokhoz tegyél kereskedelmi zónákat.egy egy fõúttal keresztezd és a fõutak mellé lakóházakat. Ennek két elõnye van egyrészt a kereskedelmi zónák gyorsan beépülnek,nagy lesz a vásárló igény. A másik a lakók nem nyafognak a légszenyezés miatt.A négysávosok mellé sok sok parkot,fákat kell telepíteni.
Az elsõben egysávos utakat épitettem és köré négysávost és autópályát.
Most úgy csináltam, hogy majdhogynem minden négysávos (nincs hiszti a dugók miatt) és csak a bekötö utak (amit zónázáskor lerak) azok egysávosak.
No erre jól stagnál a lakórészleg, mert irgalmatlan nagy az utak szennyezettsége, nem is akarnak oda költözni. (rendelet kiadva).
Szóval most vagy lebontom a négysávosakat és kommersz utakat teszek be, vagy hagyom a csába és: ez egy ilyen város, ez van. <#ravasz1>#ravasz1>
Ha van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne csökkenteni az utak légszennyezését jelezze please. (erre vonatkozó rendeletet kiadtam)
Þór vígi þessi rúnar