Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 éves vérpistikéknek, gazdaság nélkül...
Þór vígi þessi rúnar
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Különben köszi pzolika978
7445: A villamos megállót simtropolisról lehet elvileg letölteni,de miután kifagy a villamosnál ezért nem érdemes vele foglalkozni. (szerintem!)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Különbaóen van valakinek régebbi változat?)Különben a villamossínes sugárúthoz milyen megállót lehetne használni? (Ha mondjuk nem lépne ki folyton)?
én beraktam a gépházhoz egy digi hõmérõt
és most csak 24,2 -t muatat
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Idáig jó volt
csak miután a NAM -ot felraktam,elindúl a játék és pár perc múlva resetel
éjraindítja a gépet......
Létezek magyar épületek valahol?
Plussz van valakinek képe arról a bizonyos villamosról?
Puszta kíváncsiságból
7422 - Azt hittem én vagyok a béna,de próbálkoztam tegnap a villamossal én is,mivel a 7418-ra nem válaszolt senki ezért szedtem le megállót és építettem,egyszercsak kilép se kép se hang kész. Visszalépek próba ismét,erre megint kidob a game. Úgyhogy villamos nem lesz,hacsak valaki nem segít,hogy mit kell leszedegetni hozzá.
7420 - ra a válaszom,már én is jártam így,nekem a hyundai torony csinálta. ( ? jellel rámész és kiírja az épület nevét.) Ha zavar leszeded,éngem zavart,hogy üres flaszteron 7300-an dolgoztak.
Ha lesz idõm teszek majd fel képeket ( ha van rá igény)
Az egy dolog, hogy a lakosság egy kis része a szomszédba megy melóba, a másik fele meg a város másik felébe, a commute time átlagol .
Azt már csak halkan jegyzem meg hogy nagyon sok pluginnal baj volt, és nem mûködött, vagy rosszul.
A véleményem az hogy nem tenném fel a retek vistát.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Pl most néztem utána a WTC-nek, aminek létezik külön prop packje és textúra packje is ami tuti hogy kell hozzá. A Hyundai-nak is kell valami bár nem tudom melyik van telepítve. A többit nem találtam meg. Talán más néven.
Ha a frogface féle TGV mod van fenn azt elvileg a játék Plugin könyvtárába kell rakni és nem mydocs-ba:
"Install this into the main plugins folder, not the "mydocuments" one"
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Csak tornyokat:WTC,LG,Hyunday,GS Tower.
Még azt nem értem,hogy elvileg lenni kéne TGV-mnek,de nem találom.Hová tegyem,hogy elérhetõ legyen?(Program,vagy My documets)
Vagy várni kell rá?
1 A simtropolisról leszedett épületek nem, világítanak éjjel, csak, ha az feltesszük a simcity.com-ról az update-t,de nekem ilyenkor sem világítanak, ráadásul eltûnnek a parkolók meg a kerti bútorok és csak az alap textura marad fogalmam sincs, hogyan kéne megoldai a problémát
2Eddig akármelyik NAM-ot használtam, villamosépítésnél, mindig kivágott.(Mást is kivág? Kéne az update? ??)Jobb esetben a megállóig eljutok.
A BAT telepítéséhez mindig G-maxot kér és van egy link is, de a G-max nem található az oldalon (Úgy tudom ez egy ingyenesen letölthetõ program volt de már nem létezik, de ez nem biztos)Ezzel kapcsolatban mit lehet tudni?
Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem, de senkit nem ismerek magamon kívül, aki Sim City -izik, tehát fogalmam sincs, hogy mi a helyzet Sim City fronton
Elõre is kösz!
Mert ha igen akkor két dolog lehet, (bár nem vagyok biztos benne)
Vagy sérült a plugin amit leszedtél vagy hibás.
Esetleg még elõfordulhat hogy hiányzik neki valami cucc (dependency), de ezt le tudod ellenõrizni. Mi ez az épület és honnan van?
De tenyleg bocs hogy nem olvastam vissza.
Nemetbe vagyok. Es csak tegnap meg ma voltam 1-orat net közelben,de hetfön mar otthon leszek.
Én is kérdeznék,és lehet,hogy hasonló reagálást kapok érte,de azért megkérdezem. A NAM-on szerepel a villamos. Nincs neki megállója és így szerintem használhatatlan (bár még nem mertem építeni),valamint csak egyenesen tud menni (a sint csak kockánként lehet letenni) Kérdés: Ha Simtropolisrol szedek le megállót akkor lesz villamosom,vagy szedjek le villamost is. Elõre is elnézést ha hülyeséget kérdeztem,de szerintem ez még új dolog.
Ok?
Elõre is kössz!!
És ott csesztem el,hogy mikor újra feltettem a NAM-ot,az installnál nem tettem pipát a kanyarodósávhoz.
(Click to select Turning lanes->Road Turning lanes)