Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor viszont javaslom, hogy szedd le a játékot.
Tedd fel újra. Inditsd el. Molyolj egy kicsit (beállitások, ilyesmi).
Lépj ki. Telepitsd a NAM-ot. Inditsd el a játékot.
Ha ekkor is gubanc van és velódi játékod van, akkor nincs ötletem.
Ha warezzal játszol, akkor vedd meg szerintem. 4000 ft, nem vészes.
Þór vígi þessi rúnar
Ui: "This download is only compatible with SimCity 4 "Rush Hour" or SimCity 4 Deluxe."
Þór vígi þessi rúnar
Az én városkám soha nem lesz ilyen.<#lama>#lama>
LOT file egy leiró file, szerintem (!) ez a simcity-ben található elemeket használja fel egy épület megjelenitésére (átrajzolt házak, ilyesmi).
A BAT file a játéktól függetlenül max-ben maya-ban készült új modell átkonvertált változata.
Þór vígi þessi rúnar
A rakpartra pedig a 6481-es hozzászólásban találtok izelítõt. Az utolsó képen látszik az algút is egy kicsit.
Nah ilyeneket tudok megmutatni ha érdekel valakit.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
NINCS olyan mod amitõl több felhõkarcoló (magas épület több száz emelet) épülne. Ilyenre nincs is szükség annyit építesz illetve annyi épül amennyire a demand (kereslet) igényt tart. A super demand mod annyit csinál hogy 500 szorosára növeli az igényeket. Igy már kezdetben is bazi magas 8-as színtû toronyházak épülnek a legkisebb településen is (elég furán tud kinézni). Csak ennyi az észrevétel.
Nem cseszegetés csak kiakaszt az értetlenség.
LOT és BAT fileokról csak halvány fogalmam van (ezért nem is nagyon modnok róla mielõtt engem is leugatnak). Az SC4LOT mindig egy épület vázát teljes leírását tartalmazza, ami az adatokat az SC4Model fileból veszi, úgy mint textúrák meg fények.
BAT fileal még lefordítatlanúl nem találkoztam. Szerintem ezt az SC4 nem is tudja magában értelmezni, szal szerintem ez valami nyers vázrajz lehet(erõsen tipp!!!).
light01: egyrész viszonylag még kicsi a városod, másrészt elsõ tippem az hogy nem esik az iskola vonzáskörzetébe elég lakóépület ahonnan iskolások kerülnének ki. Ezt úgy lehet orvosolni hogy vagy lefeded az egész területet iskolával (túl drága kezdetben) vagy koncentráltan építed meg a lakóövezeteket. Talán ez segít.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
elõször leugatsz h. mirõl beszélek...milyen mod...és végül kiderül h. mégis létezik olyan mod, amit a kérdésembõl félreértelmeztél 😊 király! 😊
a hozzászólások értelmezésével sztem nincs gond, mivel egy kis gondolkodást feltételeztem a leendõ válaszadómtól, úgylátszik tévedtem. "melyik az a mod ami megengedi h. teleépítsem felhõkarcolóval a várost?" kérdésre azt kellett volna írnod h. vagy eredetileg is teleépítheted vagy ha modról van szó nézzem meg a super demand mod-ot 😊
ui.:ha már a türelemrõl is szó esik, elárulom h. ez a játék is fõleg arról szól 😊
sok türelmet!, a választ meg kösz
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Norbyltól szeretném kérdezni, mer még kezdõ vagyok, és sehol sem találtam leírást róla, és csak a kíváncsiság hajt, hogy mi a különbség a Bat és a Lot fájlok között?
Válaszodat köszi.
Nincs olyan hogy egy városban lenne limitje hogy az épületek hány százaléka lehet felhõkarcoló, és hány százaléka a többi. A zoningmod egyébként arra jó hogy nagyobb méretû zónákat lehessen építeni alapból és ne kelljen veszõdni a kicsikkel. Egyébként ennek a modnak nemsok értelme van. Ha lezónázol egy terepet és közben nyomva tartod a SHIFT gombot akkor láthatod hogy a lehetõ legnagyobb zónát fogja elkészíteni ami az adott területre befér. És ha felteszed a modot akkor ennek a mérete nõ nagyobbra. Ettõl még nem biztos hogy ide felhõkarcoló épül. Ha megfigyeled a játék magától is megváltoztatja összevonja kissebb zónák méretét.
A videó jó kár hogy super demand moddal csinálták az egész várost.
Azt javaslom olvass mindig utána mielõtt beszólsz.
Tuvok igazad volt, kezd fogyni a türelmem.
a kérdésem a felhõkarcolók limitjérõl szólt(ami kb 20-25% lehet), a valóságban is úgy van h. New York nem = Manhattan-nel.
FELHÕKARCOLÓKAT simán tudok építeni és olyat amilyet csak akarok, ha nem hiszed h. ilyet lehet itt egy linkhttp://www.youtube.com/watch?v=antQ_BSiUmE&mode=related&search=
nézd meg!!!
a látványosságoknál lehet elõhozni h. minden épület fel lesz sorolva ami a játékban szerepel...
...de egy értelmetlen játszani, h. egyesével felépítem a házakat.
Amit kerestem mod-ot a neve ZoningMod ,ami csökkenti a 1es és 2es épületek limitjét és 3as szintûek könnyebben fognak épülni.
Szóval a kétsávos (sugárút;avenue) körforgalom csak a legújabb NAM része ami most júniusban jelent meg elõtte nem lehetett duplasávosat csinálni.
NAM-ba érdemes mindent bennhagyni de arra figyeljetek hogy jobb vagy baloldalas a közlekedés mert ha rossz irányút installáltok elég káosz lesz a városban. Olvassátok el a leírást hozzá, elég szépen leírja hogy mit kell csinálni és milyen elõzõ modokkal nem szabad együtt futtatni. Valamint le kell szedni az elõzõ telepített NAM-ot különben szintén gubanc lehet.
Nincs olyan mod ami kell ahhoz hogy felhõkarcolót építs (nem is értem ez hogyan jöhetett elõ valakinek az agyában). Egyszerûen leszedsz egy épületet ami lehet éppen egy 200 emeletes felhõkarcoló, vagy éppen egy kis erdei fakunyhó, rendesen telepíted és örülsz neki amikor megjelenik a városban vagy elérhetõvé válik a lerakása.
Az aluljáró nem alkalmas a forgalom átengedésére, sajnos a Simtropolisos srácok nem tudták megoldani, így csak eyecandy funkciót lát el. Figyelj rá hogy legyen alternatív útvonal is ne csak az aluljáró különben nem tudják majd megközelíteni a területet.
Ha igény van még hasonló tutoriálokra szóljatok, biztos lenne még pár trükk amirõl nem is álmodtatok "hosszú idõ óta folytatott SimCity-s pályafutásotok alatt." (Pl autópálya felüljáró minden úttipussal, alagút felturbózása, ipari rakpart)
Addig is jó játékot.
Ismét frissült a magyarítás.
Én majdnem mindent beixeltem majd ezután megjelent az utak között a duplasávos körforgalom.
Þór vígi þessi rúnar
én eddig a vízet(DarkBlueishGreenish.zip) módosítottam, meg a forgalmat.(RoadTopMT20.zip)
melyik az a mod ami megengedi h. teleépítsem felhõkarcolóval a várost?
Mertha igen, akkor NAM installnál be kell pipálni, hogy tegyen fel azt is. És akkor lesz.
Legalábbis nekem lett.
Þór vígi þessi rúnar
Simtropolisról letölthetõ.
Þór vígi þessi rúnar
A beugatás azért volt mert lusta vagy visszaolvasni és használni a keresõt.<#banplz>#banplz>
<#ejnye1>#ejnye1>
Kicsit kéne gondolkodni mielõtt egy több mit 7300 hozzászólásos fórumba beköhögsz egy ilyet. Ezt már csak azzal tudtad volna rontani ha megkérdezed van-e hozzá teljes magyarítás.<#conf>#conf>
Hallott valaki a Sim City Transportation Addon nevû kiegészítésrõl?
A másik problémámat lehet én nem tudom normálisan elmagyarázni. Angol közlekedés mintájú van a játékban( jobbkormányos autok😊, én szeretném balkormányosra változtatni, kontinentális rendszerü közlekedést szeretnék! Valamit angyone lszöszmötöltem, de nem müködik:S
Köszönöm még egyszer a bemtuatodat!
Kell egy tiszta terep
Egy kis földmunka hogy tényleg minden sima legyen.
Ennek végén lesz a körforgalom
Elõször kanyarodjon el egy mezõt balraAztán egyet leMajd zárjuk a körforgalmatHúzzunk hozzá egy utat fentrõlMajd a másik két irányból is
Remélem így érthetõ és látható.
Viszont a másik problémádat valószínû félreértettem. Neked most baloldalas a közlekedés mint nálunk, és azt szeretnéd hogy jobboldalas legyen mint angliába?
VILLARREAL CF mindörökké!
10K bevétel, 115.000 lakos, 44.000 commercial, 7.000 industrial.
Þór vígi þessi rúnar
És ekkor jött a hiba:a garfikonon mindkét város 38ról indult és 5 év elteltével (50ezer lakos) is ennyi volt.Ráadásul a segédek minden hónapban javasolták a nagyobb iskolákat,pedig alig volt 30%-os kihasználtság.Tehát teljesen fölösleges iskolákat tenni,az I.Q nem nõ.(mondjuk a 38-as alap I.Q is elég marhaság).
Aki erre nem képes, az meg ne töltse le.
Þór vígi þessi rúnar
Remélem sikerült megoldanom a helyzetet, de ehhez kérném a segitségedet. Köszi elõre is!
www.simtropolis.com-on.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Þór vígi þessi rúnar
VILLARREAL CF mindörökké!
Segítsetek lécci, nem rétem h miért nem akarnak fejlõdni az éületeim felhõkarcolókká, mert csak a kis épületek vannak<#szomoru1>#szomoru1>
Please help!!!
Egy §§§-s lakos nem fog egy §-s dirty gyárban dolgozni, megha közelben is van.
Þór vígi þessi rúnar