1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • mohus
    :)
  • Jacek
    jo majd liszenszre koltik a kis penzuket mi:)))en azrt remelem lehet majd modositani\modozni mert akkor ez ugye nem gond:DD
  • mohus
    most ne menjünk bele matekba de 0.2 = 20%
    0.2% = 0.002

na ha már nem eredetik a verdák legyen benne törés
  • Jacek
    meg vegre az uj verdak uj palyak, mindjart mas lesz:D
  • FREAK
    de lesz, csak nem tudni, mikor.... a következő verzióban jön a gumihőmérséklet/kopás asszem
  • Jacek
    de lesz, en 0.20 irtan de az ugyan az mint a 0.2:D
  • mohus
    nem is lesz benne?
  • mohus
    0.2%?

az nagyon kevés:) és aszittem 20%ban már kész
  • mohus
    March 13, 2003 - At a press assembly in Tokyo, Polyphony Digital president Kazunori Yamauchi made some comments about the upcoming sequel, Gran Turismo 4. He mentioned that although some improvements were made in Gran Turismo 3, many ideas were still not implemented, and that they, Polyphony Digital, want to "...fully explore the simulation aspects of the series."
    Although the comment is somewhat ambiguous, it does imply a more realistic physics engine for the cars, and possibly their interaction with the tracks. Even if nothing had been said, more realistic physics in the game would be a natural and obvious progression for the Gran Turismo series. Easily one of the most sophisticated driving simulation series around, the next Gran Turismo game has nowhere to go but down an even more detailed and realistic path.

Yamauchi also said that "...a wholly redesigned gameplay system has been proposed, including new modes of play," and that network compatibility (online play) is something that the team is exploring. Online play for Gran Turismo 4 has been rumored for months, so although Yamauchi's comments are exciting, it comes as little surprise. Again, like a more complex physics engine, the inclusion of online play is a logical step for the series.

Additionally, Yamauchi made a short comment in regards to damage modeling: "We're still interested in vehicle damage modeling, but that issue has caused some arguments with auto manufacturers." Since previous Gran Turismo games were not allowed to have damage modeling, chances are slim that the next incarnation of the series will have it, but at least we know that it is something Polyphony is pushing for.

Little else was said about the game, but expect the game to be shown at this year's E3 in May.
  • FREAK
    látom, és? én mondtam ilyet?? LFS-ben sincs törés, és bár nagyon hiányzik, de a szimuláció így is rendben van
  • Jacek
    Lehet hogy hamarabb lesz mit LFS 100% de a GT4 max 1 het az LFS meg evekig lehet jatszani ennyi:)))))) fel eve tolom es meg csak 0.20%:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • mohus
    "Valószínűleg még mindig nem lesz törés, úgyhogy megint lehet majd jókat vitázni. :)"

ha ez komoly, akkor meg mit tökölnek eddig?és miert nevezik GT4-nek?...akkor online mode sem lesz gondolom...az autókat meg már láttuk a 3-ban.

a féknyomokat is kihagyhatják és a rallye-ban a koszolódást....egyetlen fejlesztés az lesz ,hogy szaggatni fog:))))gratula Yamauchi
  • mohus
    "hagyjatok már békén ezzel az arcade móddal, egy szimulátorban NINCS arcade mód" -freak

nem..nem...a helyes mondat: a szimulator módban nincs arcade mód..és arcade módban sincs szimulátor mód...a kettő között meg kapcsoló van:)
  • mohus
    egy f
  • mohus
    az a legjobb...gondolod én nyomtam a Maffiat?:)
  • mohus
    törés a gt3-ban nincs...igazi fizika van, ha vezeted a verdát(csak nem egyszerű beállítani és a gépi ellenfelek pedig nem SIM-es beállításokkal mennek(tapad az autójuk nem csusznak ki) és így eleve verve vagy...ez az igazi gáz szerintem..marad az élő ellenfél linkelve
    fizika, mint olyan a durva ütközések esetén totál ratyi..de a homokágyban pl reálisan viselkedik az autó(Cobraval alig tudtam kijonni és csak nagyon kicsi gázzal)

belső nézet igazi...nincs a GT3-ban...de villodzó BONUS sincs. Teljesen normális a képernyőn lévő jelzések száma mérete és kinézete.

Ha a GT4-ről írtál akkor nem tudom...minek írsz ilyeneket?még senki sem játszott vele, mert még nem is jött ki...ez nem LFS hogy 20%osan már nyomhatod...elég ciki lenne
    van pár fotó...video, de nekem ez pl. még nagyon kevés.Szépnek eddig is szép volt...plusszokat kell beletenni.
  • Neme.
    "Egyszeru "jatekrol""... LOL ez tutira vmi PC-s betegség.. :)

"Tores biztos nem lesz, de amugy sem attol szimulator egy szimulator."

Freak, hallod (látod) ezt? :)
  • Neme.
    Heh, jó, hogy két különböző játékot hasonlítasz..
    Szerintem paraméterek állításával (pl. tapadás, fék, váltó) működik az.
  • FREAK
    ha láttam volna, biztos megemlítem :D

de most épp nem olyan napom van, hogy sportból flémelek egy általam sosem látott játékról (lásd MGS2 :)
  • mohus
    vagy említhetted volna a The Getawayt is...szerencsére az a jelenkorban játszódik
  • Alexease
    - Tores biztos nem lesz, de amugy sem attol szimulator egy szimulator. Es persze nem is a tokeletsen modellezett autoktol, vagy csucs grafikatol, es legfokepp nem egy "PIIINNNG" hang kisereteben, a kepernyot teljsen kitakaro BONUS felirattol.
    - Biztos nem lesz benne "igazi" fizika, mert a konzol az egyszeru "jatekrol", es foleg az eladasrol szol. Bar valoszinu, jol (jobban) fognak mozogni az autok.
    - De az is igaz, hogy belsonezetrol meg nem olvastam hogy lesz, nem is lattam kepen, anelkul meg egyertelmuen arkad. Ez nem jelenti azt hogy rossz, csak engem nem erdekel.
  • FREAK
    És ez nem csak az autószimulátorokra vonatkozik. Az, hogy az ember kikapcsol pár dolgot (szél, törés, kopás, sérülés stb) nem csinál arcade-ot a játékból, ahhoz alapvető különbség kell. Pl. a MAFIA és a GTA3 közötti különbség erre a legjobb példa, a GTA3 a legnehezebb ponton is gyerekjáték, ami a realitást illeti, a MAFIA meg könnyítésekkel együtt közelebb áll a valósághoz.
  • mohus
    tudom én:)...de milyen jól nézett ki leírva:)
  • Neme.
    "szimulátorban NINCS arcade mód (mivel ahhoz két külön fizika engine kéne)"

Te tudod..
  • FREAK
    hagyjatok már békén ezzel az arcade móddal, egy szimulátorban NINCS arcade mód (mivel ahhoz két külön fizika engine kéne), és különben is rendesen játszottam a GT3-mal, nem arcadeoztam... erre még mindig csak azt tudom mondani, hogy akinek ez nehéz vagy reális, az üljön le GPL-ezni, és menjen egyetlen kört a régi Nürburgringen.....
  • Neme.
    Ehem.. ha elköveted azt a hibát, hogy banánnal arcade módban játszod, hát... :)
    Valószínűleg még mindig nem lesz törés, úgyhogy megint lehet majd jókat vitázni. :)
  • FREAK
    "Freak a GT4-t is banánnal tesztelné"

Hát amennyiben újra elkövetik azt a hibát, hogy banánnal is lehet majd játszani, minek a kormány?
  • FREAK
    fontos az, ha már fizika nincs, legalább a kormányt tudják tekergetni :D
  • FREAK
    azért azt is tedd hozzá, hogy hány cég gyárt használható kormányt PS2-höz..... azt meg nyilván nem gondolod, hogy a Logitech önszorgalomból fejleszt kormányt egy játékhoz, valszeg súlyos pénzekért csinálták.....
  • Alexease
    Ez tenyleg baba:) Bar a 2.5 fordulat tenyleg folosleges auto versenyben...
  • ibronk
    Én eddig csak PCn játszottam autóversenyt kormánnyal, ugyhogy e tapasztalataim alapján én aztmondom hogy nemhiszem hogy sok értelme lenne ennek a 900 fokos forgásnak, mivel ha belegondolok hányszor van szükségem csutkára forgatni a mostani kormányomat egy-egy megcsuszásnál hogy megfogjam a kocsit, na most ha kettőt kéne tekerni rajta ugyan ehhez elég gáz lenne... Szal ha a ps2n nem lehet ugy bekalibrálni majd hogy elég legyen +-100 fokot forgatni a teljes kerékforgáshoz akkor ez a kormány elég nagy bukás...szó szerint :D
  • mohus
    hamarabb meglesz mint a 100%LFS
  • mohus
    kamionról?:)
  • mohus
    jaja Freak a GT4-t is banánnal tesztelné, hisz ezt a kormány csak pár ember fogja úgyiscsak megvenni:)a konzolosok nem vágynak ilyesmire...

erre ez a nemnormális Logitech...a GT3 után a GT4-re is külön kormányt ad ki....

melyik volt PC-n az az autósjáték sorozat amire mindig új kormányt adott ki a Logitech?pfff

sztem a GT4 megérdemli...most már megint csurog a nyálam az új kormány láttán...kis váltó fenn. Nagyon bőrborításnak tűnik ez nekem...de lehet hogy csak nagyon jól van imitálva:)

és ez a dupla fordulat....kis Yaris tiszta szervo feeling lesz...
  • Adi
    Mennyi ennek az ára?
  • Jacek
    Mondjuk a hamarosan megjeleno kicsit gaz:D
  • Jacek
    neztem en is elegge ott van ahogy nezem vegul is ez egy atalakitott MOMO Racing
  • UNREG
    E3: több mint két teljes fordulatra képes a Logitech új PlayStation 2 kormánya

Új force feedback-es kormányt mutat be az E3 rendezvényen a Logitech az autós játékokat kedvelőknek: a következő generációs PlayStation 2 játékvezérlő újdonsága a 900 fokos, azaz 2,5 teljes fordulatot biztosító mechanika. A Logitech Driving Force Pro kifejezetten a Polyphony Digital hamarosan megjelenő Gran Turismo 4 szimulációs játékához készült.

ez talán még freaknek is megfelel..:)))
  • UNREG
    én ellenben a wrc2 játékról beszélek, látom mennyire odavagy a subarukért, ez is biztos érdekel..
  • Jacek
    megneznetek a videot bakker nem a jatekban levo autorol beszelek:D