1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#794 :))))))))))
Igen, ez nem az a tipikus 640x480 :DDDD
Amúgy pont egy skyline-t modellezek maxban, pár nap és megvagyok vele, majd csinálok pár fake GT4 spy shotot :DDDDDDDDDDDDD -
#793 Hat szep igy nezne ki korulbelul PC-n kar hogy sony+TV kozel sem ilyen:D -
#792 Heee hát ja......megjelenik hozzájuk vagy 10 patch.. ez van. nem pc-n kell nyomni hanem konzolon ami "konzolos" játék. -
#790 Csak, hogy én is beszúrhassak egy képet..
-
#789 Nekem a vizes corvette körbe-körbe tette be a kaput...aztán megtanultam vezetni a gt3-at:) -
#788 Hát nem tudom...nekem 85% 2001 decemberében kezdtem...öcsémnek 2002 decemberétől van meg és 100%:)
Én úgy vagyok a gt3-mal...megtetszik egy autó...elkezdem tesztelgetni,állítgatom, nézek rá valami felnit, mostanában főleg az óra az ellenfél..megyek négy öt menetet...meló utáni levezetésnek megfelel néha.
Ma Conceptet nyomtam...nagyméretű járgányokkal
Mitsubishi Airtrek Turbo és Infiniti Concept
Mindegyiket a "legpuhábbra" állítottam, a motort meg a legpörgösebbre. Rugóerő legkisebb, lengéscsillapító leglágyabb...kasztnimagasság legmagasabb....manuál valtó, kormány
Uccu neki...a kocsi a startnál hátrabillent mint egy dömper:)visszajátszasban nagyon jól nézett ki.A kanyarokban iszonyatos belengés....nagy sebességnél...néha elvesztettem az uralmat...fékezni kellett és ide oda billegtek, mint a Volgák, a kormánnyal meg ellen kellett dolgozni...
Ha ilyen magasépítésű járgánnyal nyomod a belső nézet is magassabban van a földtől. Mintha a hetes buszt vezetnéd:)Lökdősődésben abszolút győztesen jössz ki, viszont a járgány lassan veszi fel a tempot... -
#787 szólásszabadság van:) -
#786 mondjuk emlekszem meluik az tenyleg szopato de bronzra azert:DDDDDD -
#785 juj -
#784 én a viperes feladattal egy teljes napig bírkóztam míg végre bronz lett.. :)) -
#783 koszi:) -
rolika #782 egy normális embernek nehezek :))) -
#781 azért az s jogsik ELÉGGÉ nehezek... -
#780 nem sokkal, jogsik meg azert annyira nem nehez maradjunk ennyiben:) -
rolika #779 tulajdonképpen nem szívatás, egyszerűen nincs még kész. pl. nics meg a vw lupo cup car. pedig az nagyon kéne :)
a jogsik is iszonyat brutál nehezek -
#778 azért egy hétnél sokkal több kell... -
#777 nem annyira ertem mert az eleg rovid ido alatt el lehet erni:) -
#776 Bar milyen jatekot el lehet "huzni" evekig:)) Csak szivatas kerdese. Es konzolon, ez az egyik fo ereny.
Ott van pl. a GTA3 vay a Vice City. Az is nagyon jo, de amikor mar "csak" a szivatason, a jatekido kitoltesen van a hangsuly, akkor mar csak a "megszallottak" maradnak. -
#775 johetnek:)))))) ott irtam jogame PS2-on PC konverzio gyalazatos!!!! -
#774 Én a helyedben menekülnék mert az embereim már úton vannak feléd:) -
rolika #773 van a garázsban egy menüpont, hogy mennyire vagy "kész" a játékkal. ez nálam 99%. 2001 augusztusa óta. nem rossz, mi? :))) -
#772 Azon lenne de az metal gear egy foskazal:) -
#771 mgs...és nem msg:)
de látod mennyi pc-n játszónak bejött, billentyűzettel:)nem hiszem hogy gt3 ill. négy esetén nem lenne akkora tömeg -
#770 MSG2 juj az mekkroa ratyi PC hihetetlen lama konverzio egy moslek:) -
#769 ezt hogy érted?...mint értékelés? -
rolika #768 99%-on van gt3... mire kijön a 4, talán meglesz a 100 is :))) -
#767 ilyesminek nem hiszem ,hogy olyan sikere lenne PC-n:)
mindenesetre ha csa a magyar fórumot veszem
egy MGS2 vagy Vice City...több hónapra elsőszámú érdeklődést vált ki a PC-n játszók körében -
#766 Nissan Skyline...GT4...PS2
-
#765 Ja a többi kép itt van 1ébként
-
#764 multi van benne...6-ot linkelhetsz...de nem interneten
optikai tuning: felnihegyek, természetesen gyári színek( saját pingálás nincs:( ), és minden látszik amit egyébként állítasz...kasztnimagasság, kerékdőlésszög, spoiler -
#763 jaja...GT4
szóval..szebb lesz ez már látszik.
lesz online...ez elég hihető.
kocsihegyek...ez is hihető
az ígéretek:
valószínű az AI nem lesz ennyire "drótos"
a fizika...úthoz való viszonya stb
ami szerintem nem lesz:
-a törés...és ezáltal az ütközések fitikája, marad ahol volt
-csak SIM mode, tehát lesz benne könyebben vezethető játszahtó mód értsd arcade mode...de sokkal több mint egy Burnout2:)
-
#762 hidd el, nem lenne akkora sikere GT3-nak PC-n... így ebben a formában legalábbis
multi, optikai tuning stb kéne bele -
Don Vito #761 nem tudjátok kijön e pcre? -
#760 sőt GT3 se:)
majd a következő generációs PC-ken lesz ps2 emu... -
#759 hülye vagy? Tamagocsi kinőtte a házát, kaszálni kell, nem a világot jobbá tenni :D -
#758 hat van kb 3 jatek amiert veszik a sony-t kiadnak PC egybol buko lenne:DD -
#757 :-))))))
OTT A PONT -
#756 akkor ki venni PS2-ot senki -
#755 Közel vagyok az igazsághoz, ha azt kérdem:
Ugye a GT4 sem lesz PC-re???????? -
#754 "több, mint 500 darabra számítsunk "
Nem is tudom mennyivel indult: 3000 aztán lett 1000 utána 900 most meg 500 jó jó az is sok de 3000>500 vágjátok??