1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#886 a bill..az jó a billentyűzetnek...mert jó rövid és benne van a microfos hőn szeretett főmuftijának neve...természetes kisbetűvel:)
a palacsinta túl hosszú...
-
#885 ez nem így van
csak rövidebb, egyszerűbb leírni, mint a kontrollert
a gamepad meg lehet más is, nem csak "banán" :D
mellesleg az az érzésem, te jobban megvetsz engem, mint én a konzolt.... én tudniillik szórakoztam már jól konzolos játékkal... -
#884 nem jo mert az nem gyumolcs:DDDD
:))) en egy majmot latok aki az allatkertben fogja a banant:)))))) ezt magamra is ertem mert nekem is volt majd minden konzol:) -
#882 High tech banan:DD -
#878 Nemtom, ha hasonlítana, nem lenne gond, de így ugyanaz, mintha csörgőnek vagy nyalókának nevezné.
:) -
#877 a banán legalább így magyar szó
a kontroller, a gémpad, dzsojsztik, duálshokk nem igazán magyarosak:)
az tény hogy a ps2 banánja, nagyon alkalmas a játékok kezelésére...(két analóg, dupla rezgő, nyomásérzékeny gombok, négy szarvgomb..)
teszteltem nem egy PC-s banánt...katasztrófa!!! -
#876 Pedig nem kicsi lenézés van benne. -
#875 jaja:) nekem tetszik:) -
#874 Alexease ez neked ment.. Már mint nem az agyas dolog... szóval érted mit akarok. -
#873 "beszolasok teljesen foloslegesek"
Mekkora lehet egy ilyen embernek az agya?? kb. mint egy tyúknak.. :))))))) -
#872 már szakkifejezés, sorry :D -
#871 Ja:((
Nekem nincs PS2 meg egyebb jatekgep, es nem is lesz valszeg, sot ez a jatek sem tetszik, de ezek a beszolasok teljesen foloslegesek:((( -
#870 Mivel látszik üzenetedből, hogy mennyi az intelligenciai szinted erre azt kell mondanom, hogy igen. Szerintünk ez nagyon jó game lesz… Neked ide nem kötelező bejönnöd. Szerintem inkább nézz vmi más fórumba, mert már k*urvára unom ezeket a hozzászólásokat. -
#868 A hátteret gömbfelületre feszítik, és azon mozgatják.. így megy szinte mindenhol. Nem is kell körbefognia a képnek az egész égboltot, elég lenne az is, ha csak minimálisan mozogna. A háttér és az előtér (3D stuff) közti elvi távolság meg olyan nagy, hogy nem csak a kameraforgás, de a térben mozgás is megoldható, a háttér úgyis csak minimálisat változna, szóval ha nem változik, fel se tűnne. Ezért csodálkozom az állókamerákon... -
#867 Az oké, hogy sima bitkép, de simán mozoghatna a kamera forgásakor, mint ahogy minden játékban teszik a hátterek.. :) Így, hogy csak áll a kamera, kicsit egyszerű... De év végéig van még idő. -
#866 pedig az állókép:) -
#864 Sajna eddig csak állóképként láttam azokat a háttereket, semmi kameramozgás.. Remélem, nem marad így. -
#863 igaz, aszfalton végül is jól mozog a GT3 -
#862 Mondjuk nem kell zetfikazni mert a rally csak egy ra adas:) -
#861 hat koze nincs hozza mitha valami razo padon menne ilyen volt a GT3 is... -
#860 jaj ne csináld már, nem a kemény felfüggesztés a baj, hanem a földöntúli gravitáció..... láttam elég ralli versenyt, de ilyan fajta úthoz ragadós műpattogással még nem találkoztam..... -
#859 az bizti...nem is azért írtam...
a GT3 ban nincs igazi belsőnézet(de különböző magasságú autóknál különböző maggaságban vagy a betontól!)...és ez érthető: 200 autónak értelmesen minőségben kinéző megvalósítása még 3 évbe telt volna...ha egyáltalán a gép 3Dpoligonos!!!(mert a síkban odarakott belső nézeti "fotó" a Need for Speed első részét idézi, ami manapság már igen LOL) belső nézetet képest lett-e volna még pluszban kezelni stabil 60 frame/sec sebesség mellett....kétlem... -
#858 "megnéztem azt a rövid rally videót, és elszomorító az autó buta pattogása..... a GT3-ban komolyabb a fizika, legalábbis, ha ez nem vicc, és így marad"
én nem láttam különösebb különbséget pattogásilag...a Subaru ugye visszajátszás volt...az teljesen normális volt...mondjuk az ugratások istenesek voltak...kiváncsi vagyok hogy az oldalsó szalag lesodorható-e mert ha lepattan róla a verda az nagyon ratyi
a Corolla meg külső nézet...na így sohasem játszik Mohus:)úgyhogy nemtom eldönteni a változást
ami pozitív az a porfelhő....végre nem "laponként" keletkezik a por és tűnik el hanem porzik...
megjegyzem nekem a GT rallyerésze sosem volt a legmeggyőzőbb...körpályák mitfahrer ohne....szóval..nem erről szól a rallye
ha rallyzok akkor inkább a full liszenszelt WRC2...(vagy Colin3 ha zúzós rallyet akarok...nekem a Colin is bejött sok előítélet ellenére)valaki követte az Argentín rallyt?
-
#857 a kerékcsere istenesen nézett ki...Ford GT jött be
Yamauchi lemodellezte a szerelők minden lépését és mozdulatait...és nagyon emberi figurákat alkotott!!!
és láttam egy olyat is amikor egy Peugeot WRC hajtűben fordul...és az ott lévő szurkolók is mozogtak full 3dben...először azt hittem hogy beollózótt élő video valamelyik versenyből, de kikockázva lehetett látni, hogy számítógépes animációk a szurkolok...
ezt nem tudom hogy ingame-ben lesz-e...de írtó pofásan nézett ki...
megéri letölteni látványos -
#856 van egy 24 és egy 12 megás videjo..a hardwireden egy zipben....kb 36 mb...
na ott benne van apai anyai..hangulat stb az említett Subarura pingált szimulatrocsoda...igazi szupertrailer... -
#855 nem.... -
#854 igen...elég fasza...
láttad a kerékcserét?leszimulálva? -
#853 igen sajna a gt3-at is így tervezték ahogy a képen látod....
de a kiskaput bennehagyta Yamauchi
És most jöttem rá igazán(most többet sokkal többet játszom kormánnyal), hogyha kormánnyal nyomod és benne hagyod a segítségeket akkor hazavágja a játékélményt(ireeálisan szól bele a TCS és ASM a kormányba és ránt rajta egyet-egyet, akkor amikor nem kéne).... és fordítva is igaz...szóval a SIM-es beállítás szerintem CSAK kormánytulajoknak való...mert banánnal egyszerűen nem érzed az autót...
remélem a GT4-ben is lesz kiskapu...és a kormányom kompatibils lesz vele...
ja a korábbi tesztelésemhez még (bár lehet hogy valamit nem jól állítottam be): a hátramenet iszonyatos szar...kormányon üres után nem tudsz leváltani hátramenetbe..külön nyomsz egy gombot amit tolatásnak hívnak...na ez a gomb a kormányon nem nyomásérzékeny szerintem...és egy SIM TYRE esetén vadul füstülve tudtam egy nagyteljesítményű verdával toltatni...elég időt veszítettem mire sikerült tolatva megfordulnom
mondom lehet hogy valamit még lehet segíteni, hogy leváltson majd még megnézem, de ez így elsőre nagyon oré -
#852 márpedig ahogy néztem a videót nem nagyon üt el... -
#851 De barmilyen kulsonezetnel biztos hogy realisabb es elvezetesebb egy belsonezet.
(Most a sokmonitoros meg a fel lakast betolto szimulatorgep-megoldasokat hagyuk...) -
#850 "Valós idõben generált poligonkörnyezet keveredik az úgynevezett "Photo-Fixed" hátterekkel - ilyen lesz pl New York, vagy a Grand Canyon."
ez nem lehetett kis meló, hogy közben ne "üssön el" a kettő egymástól...majd meglássssuk:)mondta a vak
-
#849 Te vagy a LOL mert felre ertetted:)))
A jatekrol nem mondtam semmit, mert azt sem tudni milyen lesz... Csak arrol, hogy az alitolag "szuper auto szimulatort", amiben tobb szaz auto van (de minek), igy nyomja a kolok:)) nem altalanositok, de felo, hogy sokan igy jatszanak, es oket alapul veve, ehez igazitjak a jatekot is.
Amugy nem erdekel a dolog, mert ha jo is lenne (nekem tetszene a jatek) akkor sem vennek csak ez miatt PS2-ot, meg hozza kormanyt (mert anelkul semmi ertelme). -
#848 az tényleg jó...
bár meg kell valljam nem rajongok a "reális belső nézetért", mert irreálisan sok helyet vesz a szem elől...engem nagyon zavar, mintha nem látnák ki az autóból ráadásul "közben billeg" az ember feje (lsd WRC2) és előfordul, hogy nekem nem arra billegne igazából a fejem:), miközben az élő vezetésnél eszembe sem jutott hogy zavarna:))) bármi is
az oszlop az oldalsó és a front ablaküveg között igazából már nem ugyanabban a "síkban van" (értsd az már inkább a periférikus látás) és az inkább már egy másik monitort kíván...
egyik videón (24 megás) láttam egyilyen billegő beülős csodát Subaru Imprezzára pingálva...3 monitos figyelt benne és a GT...
ha fékezél előredönti az egészet és "fékélményt" ad:)kirrály -
#847 ez érdekes...én ahányszor látok egy agyonkeményített vasat pest belterületén,azok majdnem mindíg ugyanígy pattognak... -
#846 az új GT4-hez kiadott??
Nekem a Logitech Driving Force a GT3-hoz kiadott 20-ba fájt kamionról...és nagyon elégedett vagyok vele...főleg, hogy nekem azelőtt nem volt kormányom és mindent banánról meg billentyűzetről nyomtam -
#845 megnéztem azt a rövid rally videót, és elszomorító az autó buta pattogása..... a GT3-ban komolyabb a fizika, legalábbis, ha ez nem vicc, és így marad -
#844 nem komplett belso csak a tengelyrol lehuzodma a kormanyt -
#843 Az meg már majdnem ugyanaz, mint a firstperson. :) -
#842 tudod nascarban kiveheted a belso nezetbol a kormanyt ha ugy tetszik:DDDDDDDDDDDDDDd -
#841 Itt nincs az, hogy két kormányt lát az ember, egyet a kezében, egyet meg a képernyőn. :)