1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#712 minden márkával terveztettek egyet, a skoda is harapós nagyon, akár a valóságban is kihozhatnák... -
#711 már a wrc2-ben is van egy olyan subaru, hogy beszarsz, a subaru mérnöke tervezte a játék kedvéért, 650le, brutális dizájn, ha van módod rá nézd meg! :)) -
#710 :))))))))))))))))))))) -
#709 Fénykép kit érdekel?! Ingame-et mutass! ^.^ -
#708 nem errol beszelek nezd meg:D -
#707 hát ez csudaszéíp lesz:) -
#706 Itt van GT4-es Subaruról kép:
-
#705 juj megneztem az uj E3-as videokat bazzz nem pitin nez ki , mondjuk toresnek nyoma sincs:))
van benne egy igen erdekes subaru festesu kasznis szimulator kiba jo:) -
#704 felszalad kozben kifogyott bananhej a fluxuskondenzatorbol:D -
#703 :DDD -
#701 veszünk egy trabit, beülsz, lelocsoljuk benyóval...aztán...
ennél tűzközelibbet el sem képzelhetsz:) -
#700 cool -
#699 ja azt meg intezhetunk -
#698 én arra értettem, hogy leléptél a csapattól, ezt nem is tudtam
pedig ígértél egy tűzközeli helyet egy nyári futamra :D -
#697 :) -
#696 utkozest sem:D -
#695 hát én még mindig nem hiszem el hogy ilyen lesz....
törést viszont nem nagyon láttam:) -
#694 kepeket meg a videot nezve kezdhet felni a haver befenyitem ha nem adja a PS2-ot ezrt nem akarok venni megint egyet 2 eleg volt:D -
#693 :DDD Freak a perecre ertette:) -
#692 nézz márrá...ilyen logoval és fejjel mi más is lehetne:) -
#691 "In contrast to previous GT titles, there's an increased emphasis on real world tracks, which include New York City, the Grand Canyon and the Tsukuba racing circuit. The reason for this has to do with GT4's highly sophisticated new physics engine. Here's the science part: each car's specifications (weight, size, engine format etc.) are input and from this data the team is given an accurate calculation of how that vehicle should perform, factoring in wind speed, friction and just about anything else you can think of. Hence, when driving around real world tracks, the lap times for each vehicle are utterly realistic."
-
#690 Akkor ezért nem elérhető a Gamespot. :) -
#689 Ja, oki, el vagyok tájolódva. -
#688 Vagy lehet nem :) -
#687 Komoly de sztem kam..... -
#686 Ha jobban megnezed a file nevet, akkor rajossz, hogy ez onnan van. -
#685 Remélem, E3-on többet is mutatnak. -
#684 Ezt láttátok már?
gt4e3.mov -
KennyG #683 -
ShaiHulud #682 lol :) -
#681 :))) tudod ez versenyauto amivel elegge tekernek ebben ez is benne van nem GT3 hogy vissza pattan a falrol:D -
#680 a képen levő micut is te szervízelted? akkor azért van így összetörve, a fékolajat a leengedés után visszatölthetted volna... :)) -
#679 teszt utolso menete volt "tudod ilyen na meg egyet menjunk:)" utolso kanyar bele repult az arokba 150-el kivitt ket fat:) utanna meg kirepult a mezore, eredmenyt latod:) -
#678 nem is mesélted -
#677 mindegy a lenyeg az hogy ultem versenyautoban verseny tempoban, tehat van fogalmam mirol van szo ennyi. -
#676 Mar eljottem de a tavalyi evben ilyen mitsukat es egy impreza WRC szervizeltem es javitottam:) -
#675 most már végre konkrétan is elárulhatnád mit csinálsz, ne mindig csak homályos utalásokat kelljen olvasni! szerelő vagy? :)) -
#674 sirtam is mikor lattam nem egyszer csinaltam az autot:D -
#673 biztos fejre esett:)))
mint a pelda mutatja Zsolti eseteben:)
-
#672 a játékban ennyire nem lapos :)))