Gran Tourismo 3 GT3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
vesz a halál:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
húú ez nagyon fasza:)

komolyan nagyon sirály

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
talán ebbõl is látszik hogy nem renderelt:)

ez viszont nem nagyon (ill. nagyon nem) tetszik (gt4):

"Yamauchi went on to say that the new physics engine also makes the cars easier to handle, and that players new to the world of GT won't find themselves spinning out of control so easily as they try to master the controls."

mér', eddig olyan könnyû volt kicsúszni, vagy mi? na ne már, hogy egy átlag amerikai srác képességeihez alakítsák a gémet...

mohus, vehetünk új kormányt:

"Yamauchi also gave more details on the special GT4 steering wheel that's being developed by peripherals supremos, Logitech, in association with Polyphony Digital.

The GT4 wheel will feature 900 degree rotation lock-to-lock, just like most modern motors, making for more natural steering and allowing players complete control when tackling tracks in dangerous conditions. The wheel will also feature stronger force feedback that reflects different cars and driving conditions in a more convincing manner, along with improved steering precision, all the buttons you'd normally find on a Dual Shock controller and an independent gear stick"

900 fokban eltekerhetõ? több mint egy teljes fordulat jobbra is, balra is!!!

Jacek
ez is egy elonye a Pc-nek:)

FREAK
mondjuk az is igaz... ez mind benne van a pakliban...

Riszpekk

Jacek
mikor keszult a jatek???1998! azt hogy mit csinaltak vele a fanaticusok az is egy mas dolog :))
Lehet probalkozni a GT sorozaton is javitani ha nem megy en tehetek rola:DD

FREAK
azért az kamu lenne, de egy '98-'03 stimmelne :D

Riszpekk

Alexease
Bocsi! Direkt volt:)) En is degeci vagyok....:))))))
Jacek
lol Alex ird oda hogy 1998:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
bemutassalak a width paraméternek? :D

Riszpekk

Alexease
FREAK
naja, de a GTA PC-re született, csak a pénz vitte át konzolra, az MGS2 topikot is pár fanatikus tartotta fenn...

Riszpekk

Alexease
Alexease
Jo ez a kep... Csak ha mar ilyet renderelnek, akkor a texturait is kicserelhetnek...
FREAK
szar ügy, nézd meg jobban :PPPP

Riszpekk

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

FREAK
árnyék van/nincs bug nem ismerõs? :D

Riszpekk

Davidus
Érdekes én egy bugot nem láttam. Ha meg nem érintetted szentségtelen kezeddel ne szajkózz badarságokat hitetlen!

V9ykn8_TZL0

FREAK
:))))))))))

Igen, ez nem az a tipikus 640x480 :DDDD

Amúgy pont egy skyline-t modellezek maxban, pár nap és megvagyok vele, majd csinálok pár fake GT4 spy shotot :DDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Jacek
Hat szep igy nezne ki korulbelul PC-n kar hogy sony+TV kozel sem ilyen:D

Adi
Heee hát ja......megjelenik hozzájuk vagy 10 patch.. ez van. nem pc-n kell nyomni hanem konzolon ami "konzolos" játék.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Csak, hogy én is beszúrhassak egy képet..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
Nekem a vizes corvette körbe-körbe tette be a kaput...aztán megtanultam vezetni a gt3-at:)

mohus
Hát nem tudom...nekem 85% 2001 decemberében kezdtem...öcsémnek 2002 decemberétõl van meg és 100%:)

Én úgy vagyok a gt3-mal...megtetszik egy autó...elkezdem tesztelgetni,állítgatom, nézek rá valami felnit, mostanában fõleg az óra az ellenfél..megyek négy öt menetet...meló utáni levezetésnek megfelel néha.

Ma Conceptet nyomtam...nagyméretû járgányokkal
Mitsubishi Airtrek Turbo és Infiniti Concept

Mindegyiket a "legpuhábbra" állítottam, a motort meg a legpörgösebbre. Rugóerõ legkisebb, lengéscsillapító leglágyabb...kasztnimagasság legmagasabb....manuál valtó, kormány

Uccu neki...a kocsi a startnál hátrabillent mint egy dömper:)visszajátszasban nagyon jól nézett ki.A kanyarokban iszonyatos belengés....nagy sebességnél...néha elvesztettem az uralmat...fékezni kellett és ide oda billegtek, mint a Volgák, a kormánnyal meg ellen kellett dolgozni...

Ha ilyen magasépítésû járgánnyal nyomod a belsõ nézet is magassabban van a földtõl. Mintha a hetes buszt vezetnéd:)Lökdõsõdésben abszolút gyõztesen jössz ki, viszont a járgány lassan veszi fel a tempot...

mohus
szólásszabadság van:)

Jacek
mondjuk emlekszem meluik az tenyleg szopato de bronzra azert:DDDDDD

Jacek
juj

UNREG
én a viperes feladattal egy teljes napig bírkóztam míg végre bronz lett.. :))

Jacek
koszi:)

egy normális embernek nehezek :)))

UNREG
azért az s jogsik ELÉGGÉ nehezek...

Jacek
nem sokkal, jogsik meg azert annyira nem nehez maradjunk ennyiben:)

tulajdonképpen nem szívatás, egyszerûen nincs még kész. pl. nics meg a vw lupo cup car. pedig az nagyon kéne :)
a jogsik is iszonyat brutál nehezek

UNREG
azért egy hétnél sokkal több kell...

Jacek
nem annyira ertem mert az eleg rovid ido alatt el lehet erni:)

Alexease
Bar milyen jatekot el lehet "huzni" evekig:)) Csak szivatas kerdese. Es konzolon, ez az egyik fo ereny.
Ott van pl. a GTA3 vay a Vice City. Az is nagyon jo, de amikor mar "csak" a szivatason, a jatekido kitoltesen van a hangsuly, akkor mar csak a "megszallottak" maradnak.
Jacek
johetnek:)))))) ott irtam jogame PS2-on PC konverzio gyalazatos!!!!

Davidus
Én a helyedben menekülnék mert az embereim már úton vannak feléd:)

V9ykn8_TZL0

van a garázsban egy menüpont, hogy mennyire vagy "kész" a játékkal. ez nálam 99%. 2001 augusztusa óta. nem rossz, mi? :)))

Jacek
Azon lenne de az metal gear egy foskazal:)

mohus
mgs...és nem msg:)

de látod mennyi pc-n játszónak bejött, billentyûzettel:)nem hiszem hogy gt3 ill. négy esetén nem lenne akkora tömeg

Jacek
MSG2 juj az mekkroa ratyi PC hihetetlen lama konverzio egy moslek:)

mohus
ezt hogy érted?...mint értékelés?

99%-on van gt3... mire kijön a 4, talán meglesz a 100 is :)))

mohus
ilyesminek nem hiszem ,hogy olyan sikere lenne PC-n:)

mindenesetre ha csa a magyar fórumot veszem
egy MGS2 vagy Vice City...több hónapra elsõszámú érdeklõdést vált ki a PC-n játszók körében

mohus
Nissan Skyline...GT4...PS2

GregSB
Ja a többi kép itt van 1ébként

mohus
multi van benne...6-ot linkelhetsz...de nem interneten

optikai tuning: felnihegyek, természetesen gyári színek( saját pingálás nincs:( ), és minden látszik amit egyébként állítasz...kasztnimagasság, kerékdõlésszög, spoiler