GeForce FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
->
->
-> _.-{
}-._VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

)<
}VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(
)
(
)
Bizonyám...😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
), de azért látszik az új architektúra elõnye.
tobb mint 1 eve van kint 9700 es semmit nem csinalt azota.
csak jovore jon uj cucc es meg azis r300 alapu.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Max valami megszállottnak adod el...
Bár ugye ahogy Einstein is megmondta, 2 dolog határtalan, a világûr és az emberi hülyeség... de az elõbbi nem biztos😊
"Valve is going to implement a new resolution option in their upcoming title Half Life 2 to ensure playability for NVIDIA GeForceFX owners. Half Life 2 code will detect the presence of FX chipsets and unlocks the 640x480 screen resolution as an option for the player..."
Persze most találtam ki, de lehet hogy tényleg jól menne 640-ben az 5900-es

Francba, Én meg eladtam a 9700-amat ezért a rakás fosért...
NVIDIA
Ha pár nappal ezelõtt jelenik meg a cikk... (most vettem, csütörtökön)
Kb mintha 16bites szinmélységre váltana vissza...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ez a legnagyobb lol az egeszben. gf3->gf4 esetebol saccoltak?? 😊 vagy a vajakos asszonyt kerdeztek meg?
"i am sorrounded by freakin idiots" - Dr Evil
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Szánalom hegyek!
Ez ugye logikusan tönkreteheti az AA effektet a polygon élén, méghozzá a rossz lightmap sample maitt sötétebb vagy világosabb csikok jelennek meg az éleken.
Ez természetesen minden eddigi lightmapokat használó játékban is fennált, amiben AAt bekapcsolod (villódzó fekete fehér poligonélek).
HL2 esetén elég keményen használják ezeket a lightmapokat, és ezért fontos kérdés, a centroid sampling AA.
Centroid sampling esetén, egyszerûen ha a polygonon kivül van a vett minta, akkor a mintavételi pontot visszatolja a poligonon belülre. Ezzel a vizsgálattal a kivül esõ sample pontokról is a valós poligonból vesz mintát.
Az ATI kártyák tudják ezt a módszert alapból, csak engedélyezni kell a Catalystben. Az nvidia cuccokhoz viszont PixelShaderben végrehajtott korrekciók kellenek, hogy ezeket kiküszöböljék. És ugye köztudottan fele olyan erõsek sincsenek az FXek shaderjei mint az ATIké (R300+)...
Meg kell jegyezzük persze, hogy a 8500/9000/9100/9200 sorozat ugye csak SuperSampling AA-t tud, ezért náluk nem áll fenn ez a lightmap probléma. Persze elég õrült ötlet fentebb emlitett kártyákkal HL2t AAval futtatni 😄

0Oo
úúúúúúgy örülök, hogy neked 9600pro-d van!!