5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • ollie
    NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM!

Ja, és NEM!
  • NeoMaN
    Semmit (0%!!) nem dob a 8x agp (parasztvakítás).
  • ollie
    szerintem az fx5600 ultra lehet olyan gf4ti szinten. esetleg próbáld meg kicserélni a kareszt egy 128M-es 5600 ultrara.
  • ollie
    nem sokat, alig számít valamit
  • ollie
    Ja így van, a fx5600 lassabb mint a GF4 (nem is kevéssel)! Csak éppen tud dx9-et, de ezzel a sebességgel tök mindegy.
  • NeoMaN
    Esetleg a 4200-es gyorsabb mint az FX5600-os. Ha utána néztél volna tudnád. Nagy átverés az egész!
  • gonosz
    az 5600 is retek :)
  • Oppika
    Nem hinném hogy ez lenne a gond, mert egy GF 2 mx-es retek kártyával nem csinál ilyesmiket.
  • NeoMaN
    VEDD KI A 128-AS RAMOT A GÉPBŐL....
  • Oppika
    Ja töröltem az előtte lévő drivert, és feltettem több új driver is: 52.16, 45.33 43.45, de mindegyikkel ugyan azt csinálják a játékok. Bejön játék közbe egy xp-s ablak, a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leáll:
    hibajelentés küldése...
  • Tovi
    De van, válogass:
    Hardwer OC
  • magus
    ja es nincs vhol vmi atfogo teszt a mostani kartyakrol?
  • magus
    Gyerekek lenne egy kérdésem, amire lehet hogy van itt valasz, de most nincs idom vegigolvasni... Most van karacsony ugye, meg van ez a sulinet express (megeri venni vele egyaltalan?), es milyen kartyat eri meg venni? Megeri meg a Geforce 4 -es szeriabol venni barmit is? vagy FX-et? FX-bol mi a jo es mi nem? azt hallottam hogy 5200 az szar, de mi az amit megeri venni. Bár nvidiat szeretnek, egy ATI is szóba jöhet. Előre is köszi
  • Inquisitor
    Lehet a táptól (kicsi), hibás VGA drivertől, vagy nem megfelelő SiS AGP drivertől is. Nyomtál rá drivercleanert mielött feltelepítetted az 5600-ot? És ugye nem a "gyári" drivert tetted fel?
  • Oppika
    ECS K7S6A alaplap, AMD Athlon XP 2000+, 512 PC 2700 DDR, 128 PC 2100 DDR, 2db 120 GB Maxtor, GF FX 5600 128 MB, DVD, CD-RW, Pinnacle PC TV Pro tuner, LAN, USB kártya + rendszerhűtő. Lehet kevés a táp? Acorp 300W
  • Borg
    Kevés az esély rá. Sokkal inkább RAM, vagy egyéb hiba lesz. Milyen konfig?
  • BBking
    Cseréltesd ki ATI-ra!
  • Oppika
    Hello. Nekem egy Abit FX 5600-om van. Új a kártya, előtte egy geForce 4 Ti 4200-m volt csak az tönkrement és erre cserélték be. És most ez is félelmetesen hasonló dolgokat kezd csinál mint a Ti 4200 mielött tönkrement. Állandóan kilép a játékokból, bezárja az explorert... Bejön az ablak a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leáll. Akkor nem gondoltam hogy a videokártya rossz, és csak mikor teljesen berszart akkor hittem el, de most is ez lehet?
  • Axel
    Vannak benne effektek?
  • NeoMaN
    Há ja, mert újra vannak effektek... :)
    Monnyuk a 4200-esemet nem lassította....
  • ollie
    még az általam tesztelt mx440 is lassabb volt ezzel
  • Borg
    A nem hivatalos neve már SlowWare :)
  • Axel
    Ez komoly?
  • Borg
    Jobban lassítja a kártyát ;)
  • Axel
    52.16 detonátor mivel jobb mint a 45.33 -as?
  • ollie
    jó kérdés
  • Zoldalma
    Gondolom azert mint anno a Radeon arakat...
  • Borg
    És ezt miért az FX topicba irtad?
  • Gerry
    Rövid válasz: SiS.
    Hosszabb válasz: BIOS frissítés, másik (nem feltétlenül a legújabb, hanem pl 30.82-es detonator, esetleg másik chipset sw.) driver, stb...
  • NeoMaN
    Egyként nincs valami jumper amivel állítható?
  • NeoMaN
    Nálam volt olyan régebben, hogy a videjókari (Viper 770)drivere (Diamond-os ami detonatorra épült!) 1*-esre állította az AGP. Bármit csináltam úgy maradt, viszont ha feltettem Nvidiás detonátort akkor ment 2* ill 4*-esen is....
  • ollie
    Találkozott már valaki olyannal, hogy sehogy sem lehetett az AGP-t 1x fölé tenni, bár az alaplap 4x-es volt? SiS-es chipset (talán ez mindent megmagyaráz), P4-es alaplap cerkával és Mx440-es videjókaresz. Természetesen a legújabb SiS AGP driver fennt tanyázik a gépen.

Egyébként a legújabb detonátorral rosszabb teljesítmányt nyújt a kártya (legalább 10%-al), mint egy fél évessel.
  • Punker
    melyiket?
  • Borg
    Egen, úgy hivják hogy "nVidia SlowWare"...
  • ollie
    ma este asszem kiprószálom az új detonátor-t egy gf4mx440-en, biztos még a 9800pro-t is le fogja körözni háromdémárkban...
  • NeoMaN
    Háp ja.
    Detonátorok, Catalystok, Omegák, VIA SP-k
    Itt tessék körülnézni, mindenkinek érdemes.
  • ollie
    vanámmá 52.16-os detonator pár napja
  • gonosz
    a fog table-t ma mar eleg ritkan alkalmazzak.
    fustot amugysem lehet vele csinalni.
    lehet fx5600-bol valamit kihagytak, ami miatt lassu (pl sprite gyorsitas), vagy pl driverbug.
  • gonosz
    "A gpu-ja már igen csak lassú a 256M-hez,"

miert megis mennyi kene? mi az osszefugges? lol :)
    az hogy mennyi videomemoria kell, alkalmazasfuggo. es jelenleg nincs olyan program forgalomban, de meg keszuloben sem, amin akar a legdurvabb jatekon, barmilyen izom vga-val ertekelheto mertekben gyorsitana.
  • Punker
    nekem ET alatt csinálja ezt
    Abit FX5600 256 MB
    minden más megy frankón csak az ET nem :(