5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Szerintem túlértékeled te azt az FX5200-t :)) Jó lenne, ha hozná a GeF3 szintjét :)) -
Próbáltál patchet letölteni az Unreal-ekhez? Vagy próbáltad esetleg valami régebbi detonatorral (pl 4x.xx-es sorozatból valamelyikkel)? Amúgy ha elindul akkor se várj csodát, mert az FX5200-as jóval gyengébb mint pl. a GF4 Ti4200, gyakorlatilag valahol a GF3 szintjén van teljesítményben. -
K.András #3496 hát ha te 10:35-kor hivtad öket akkor te vagy a nyerö akárki akármit is képzel :)
Igy lehet hogy nem volt már amikor telcsiztem :( na nembaj várok egy pár napot aztán rácsapok egyre én is :) -
K.András #3493 Hány ora fele?Mert én odatelcsiztem hogy van e és azt mondták nincsen, mindezt délután 1-kor(ezért csodálkoztam hogy kaptál)...Van egy olyan sanda gyanum hogy azért nem mondják meg hátha veszek valami ati kártyát helyette, aztán a jobb teljesitményü kártyát meg ugyis el fogja tudni adni utána de ha mindenki az 59xt veszi akkor a többi rajtamarad!
Szal most dühös vagyok,holnap bemegyek és leharapom a fejét a gyereknek. -
Huron #3492 A hűtőket majd kipucolom, de AGP Fast writest nem találtam biosban. A Geforce tuti támogatja, de az alcsi nem biztos (régi via kx133 chipset). -
K.András #3490 De rendes vagy hogy annyit nem tudsz leirni hogy itt vagy ott vetted.... -
K.András #3488 Visszaszivom mert itt is jobb az fx... -
K.András #3485 Minek nézzem meg az nem 5900 xt-röl van...5900 xt árával és teljesitményével lenyom minden más kártyát a piacon!!!Hiába tud egy ati egy kicsivel többet 130 ezerért teljesitményben ha egy 57 ezer forintos kártya közel azt a teljesitményt hozza!!! -
K.András #3484 Hol vetted?5900fx??? -
neked is javaslom, hogy nézd meg a prohardver új tesztjét -
K.András #3481 Nincsen nekik sem, egész várost körbetelefonáltam és senkinél nincsen, szal erre várni kell pár napot... -
agp fast write kikapcsolása a bios-ban.
a másik a hűtőventik kipucolása lehet.... -
K.András #3473 Ha megnézed a teszteket nem sokkal teljesit jobban egy 98pro mint az 5900 fx csak dupla annyiba kerül(biztos tudsz számolni, ha igen akkor lehet marad 60ezer a zsebedben és megkapod azt a teljesitményt)!!!Gamers szerintem ne legyél láma, a 96 xt-nél kb 60%-nagyobb teljesitménye van 59 fx-nek!!! -
inno fx 5900 xt-vel sokkal jobban jársz!!! -
#3468 Eszedbe ne jusson megvenni egy 5800ast! Ez volt a kártya ami lelökte az nVidiát a lejtőn. Ugye nem akarsz utána menni?
Ha mindenképpen nVidiát akarsz, akkor Innovision 5900XT most 46+áfa. Ha haladsz a korral és számít a teljesítmény+tudás+képminőség, akkor egy Ati 9800pro, ami bruttó 90, kicsit több mint amit szánnál rá, de megéri, mert ez az egyik jelenlegi csúcskártya.
-
Huron #3466 Hi!
Következ a problémám. D3d-ben futtatott játékok rendszeresen fagynak. Geforce 256-om van a legújabb 53.xx Detonatorral és dx9b-vel. Kapcsolatban lehetnek a fagyások valaminek a túlmelegedésével, mert ha már "meleg"
a gép, akkor 1 perc és fagyi, amúgy elbír kb 5-8 percet. Ha viszont otthagyom a játékot és egy helyben áll, akkor 3 év múlva sem fagy ki, amint megmozdítom, befagy. Mi lehet ez?
-
van egy olyan fül, ahol MINDEN felbontáshoz külön-külön meg lehet adni a frekiket. arra gondoltál te is? -
olyan nincs :)
ha egyszer LOCKolja, akkor nem tud máshogy menni a moncsi.
valamit nem jól csinyász.. -
Kapcsold be a Vsyncet, szintén a Vice City-n belül megtalálod (függőleges szinronizáció vagy mi).
A képfriissítési frekit pedig a video opciók alatt találod meg.
53.03-ban pedig be lehet normálisan állítani a képfrissítési frekit...
-
A Vice city-n belül is be lehet állítani a frekit.
Talán az van 60-on. Amúgy Gef DX és OGL alatt is 60Hz-en működik sajna, hacsak fel nem teszed a legújab (5X.xx) Forcewaret - az viszont lassú. Ezt powerstrippel lehet megkerülni.
Ha valamilyen más refreshprogit használtam (HZTool, NV RefreshRate fix) nálam sem lehetett a gamekban azt a felbontást választani, amihknek a frissítéséhez hozzányúltam a fenti progikkal.
Szal PowerStrip. -
Nem, hanem a vidkari beállításoknál (jobb gomb a desktopon, majd properties/settings/advanced, bocsi nem tudom, hogy a magyarba hogy fordították, és ott valahol találsz egy fület, ahol tudod állítani a frekiket). -
ja neked fx-ed van. nem tudod felbontásonként külön állítani a frekit a driverben? -
refresh rate override be van kapcsolva? -
vALAMI REFRESH RATE ÁLLÍTÓ PROGI MIATT VAN EZ.... -
Zoldalma #3450 Ize, meg Ti4200nel volt ilyesmi, de ez a nem "szokvanyos" (1280x960) felbontas miatt volt... probaltad 1280x1024ban? -
most olvastam más forumokon akik Inno 5900 xt-t vettek gyári hütövel simán felhuzták 5900 ultra szintjére ugy hogy semmi szemetelés és fagyás és h nagyon ment a kártya és az 45+áfa!!!
És h driverekkel se volt semmi gond...
Ez sikergyanusnak tünik neekm
-
Most van Inno DDR2-es 265-os ramokkal
Az érdemes megvenni, 80 alatt van. -
Sztem jobban járnál egy használt 9700 pro-val...olyat már 40-ér kapsz.Ezért az árért Verhetetlen -
Athlonator #3441 Használtan veszem.Érdemes? -
Athlonator #3440 Ha minden igaz fogok venni egy fx5900 ultrát.Írjátok már le a véleményeteket,hogy érdemed megvenni.
Köszi -
Borg #3438 A bizalom nem idő kérdése, majd meglátjuk milyen lesz a köv hardverük... -
HI!
melyik a legjobb nvidia driver?? -
hát lehet, hogy az fx vágja, de én nem vágom a témát :) -
2d-t felesleges húzni, nem kell neked 500 fps a wordhoz -
A 3d clock a 3d-s alkalmazások alatt van, a 2d meg minden egyéb alatt. ÉS pont ez a standard 5600 órajel, az a leadtek valami SE butított verzió lesz. -
az az alaplap meg az egyik legjobb i845-ös -
Ja, Borgnak igaza van, az FX-eknek 1.5V kell. Honnan vetted a 3,3-at? -
Borg #3425 Hát ez elég hihetetlenül hangzik, mert noha a P4PE valóban csak 1.5V-t támogat, sem 3.3, sem 0.8-at, a GeforceFX-nek AGP 4X/8X révén a 1.5 bőven elég kell legyen, de legalábbis 3.3V-ot semmiképp sem követelhet...
3.3V csak az 1X/2X AGP kártyáknak kell! -
Nem vettem észre különbséget játékoknál a Gf 4 Ti 4200 és az FX 5600 között. Lehet hogy lassabb, de ez van, nem tudok mit csinálni, ezt kaptam cserébe, örülök hogy egyáltalán kicserélték. Amúgy azt mondták a boltba hogy a Ti 4200-t már nem gyártják, ezért kaptam ezt. -

királykérdés