Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Én meg temérdek "nemindulajáték!", "mértesikszétakép?" "kilépadeszktopra!" hibával és nyavajgással találkoztam FX szériával kapcsolatosan, míg a Radeon 9700-asom simán megy mindennel, és mondanom sem kell, ugye, hogy max detail beállításokkal, igaz, hogy a GF4 Ti4x00-asokkal, meg a GF3-as kártyákkal is minden jól megy általában (szintén gyakorlati tapasztalat), de az FX-ekkel sokkal több a baj, mint az ATi kártyákkal. Hibajavításokkal ATi kártyákhoz meg annyit, hogy nézd meg mennyi Detonator, vagy mostmár ForceWare jön ki az nVidiától, ha összehasonlítod, akkor kb 5x annyi nVidia driver van mint ATi, és szerinted abban nem a játékok hibajavításai meg az "optimalizációk" vannak? (Elárulom, azok miatt vannnak, csak jól hangzik, hogy megint kijött egy új driver, pedig gyakorlatilag csak a bizonyos alakalmazásokban/játékokban felmerülő hibák lettek kijavítva, ugyanúgy, mint az ATi-féle patch-ekben.) De hangsúlyozom, van nVidia kártyám is, és azzal elégedett is vagyok, meg a korábbiakkal is az voltam (GF2 Ti, GF3 Ti200, GF4 Ti4200), de jelenleg szarintem szinte mindenben (3DMark/játékok) jobbak az ATi kártyái, mint az FX-ek. Bízok benne, hogy a következő nVidia generáció sokkal jobban sikerül, és akkor megint váltok, de addig marad az ATi.