GeForce FX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilvanvaloan azert, mert kb. 1000 beszolassal ezelott meguntak h az Ati istennek lett kikialtva, aki meg Nvidiat vesz az balek. Teny h szarul sikerult az FX.
Masik meg h GeForce FX rovat leven ezek a fan-ok nem igazan arra kivancsiak kinek milyen ATI kartyaja van, ill. mennyi most ennek meg annak az Atinak az a'ra.
Persze ez mind nem szamit flame-nek, merthat pont a GeForce FX rovatba tartozik.....
Na ennyit az idelatogato fan-okrol.

Gerry
Remélem azért nem lesz olyan szomorú vége a történetnek, mint anno a 3dfx-nél a VSA-100-as chip esetében... Amúgy a Chaintech és az ASUS is már bemutatta az nForce3-as alaplapját, és egész ígéretesnek tûnnek! Én valószínûleg a kettõ gyártó közül fogok megint választani, vagy talán EPoX, ha õ is csinál nForce3-as deszkát... Amúgy az tény, hogy VGA téren elég alapos reformokra van szükség az nVidia háza táján, de ahogy én ismerem õket, biztosan kitalálnak valami furfangosat (és itt most nem drájvercsítre gondolok)!

Az a baj, hogy lassan elfordul tõlük mindenki ezért.

És a mindenki alatt nem a vásárlókat, hanem FÕLEG a gyártókat értem.

Az nvidia legnagyobb partnerei az MSI, ASUS, mind bejelentette hogy ATI kártyákat dob piacra, az ASUSét állitólag már 1-2 héten belül látni fogjuk.

Ráadásul az nforce3-at sem pártolják túlzottan, alig foglalkozott vele alaplapgyártó.

Nem elég hogy az NV3X deriváltjaival lejáratta magát, mint tervezõ, de még a jó hirnevét is eljátszotta a hazudozásaival, és a nyilvánvaló csalásaival.

Úgyhogy bizony az nvidia nagyobb kakiban van most mint bárki gondolná... Súlyos reformokra lesz szükségük a cégen belül, ha talpon akarnak maradni, vagypedig könnyen a 3dfx sorsára jutnak.
Gerry
Hamarosan kiderül az igazság legalábbis a HL2 esetében...
Bár most olvastam a hírt nemrég, hogy mégis elhalasztották a 09.30-as dátumot határozatlan idõre, de azért biztosan hamarabb jön ki, mint a Doom III...

NeoMaN
Há ja. Most van 2 game amitõl félek, nehogy ugyanez legyen a helyzet velük is.
hl2, d3

Gerry
Már alig várom, hogy végre valami ütõképes kártyát elõhúzzon megint az nVidia, mert talán jó hatással lenne az árakra ha megint "igazi" verseny lenne, és nem a "Hogyan szúrjuk ki a vásárló szemét csíterdrájverrel" módszert eröltetnék!

Gerry
Na igen, részvétem...

Jacek
persze de mit mondjanak? mar minden kiderult szoval ennyi ez a csata az ATI-e majd jon a kovetkezo battle😊

Eléggé lehangoló, fõleg hogy az én esetemben a pénztárcámra is volt némi kihatással a történet.

Gerry
Milyen érdekes: eleinte ebben a topicban domborítottak a bõsz GeForce FX fanok, hogy az efiksz így, meg úgy, meg majd ha kijön, akkoraztánlessznemulass!
Nos, mostmár hogy kijött és "bizonyított", minden féle/fajta változaban (5200-5900) mostmár nem nagyon látok itt az FX topicban SEM olyan arcokat, akik a kártyáról ódákat zengnének...
Ez azért tényleg elég lehangoló, hogy egy így beharangozott, ûberistenített csodakártya így leszerepelt nem?

ollie
te kis eretnek

Jacek
roller😊

Mér, AMP-nél pl. bruttó 165 ezer a DDR2 256MB Radeon9800 Sapphire 😄

[Walaki]D`Lair
nabaz...elkúrtam a topikot....😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem lehet valahol 9800-at kapni? non pro-t....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ha van della akkor Gigabyte, egyértelmû😊
Megvakitanak jó sok sok CDvel, meg szeméttel a dobozában, meg egy csillivilli hûtéssel, 1.5x áron😊
Nah mind1 mondtam nekik hogy hozzanak egy gigabyte 9800prot azt késsz ugy is gigabyte lapom lessz jól fog benne durozsolni😊
Szerintetek a gigabyte vagy a sapphire jobb radeonban?
és szerintetek az nv40 jo lesz?
Ja, de ajánlott a kriogenikus hûtés...

Laalee
gyönyörõ példány 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Errõl van szó...
Mondjuk mégmindig nem késõ lemondanom és radeont kérni helyette igaz már a boltban a kártya de ugye bár a vevõ szava az szent...
Huphup ne bassztasatokDe basszus nem lehet hogy az összes ilyen egy kalapszar akkor meg mi a francért forgalmazzák?
Lehet... lehet hogy az övébe CineFX 3.0-t integráltak.

lehet hogy az o peldanya jo lesz, csak az osszes tobbi van elcseszve 😊
Lehet hogy meg kellett volna mutatnom neki a Gable levelét... mármint hogy a Valve fõ fejlesztõje szerint az FX5900-at DX8-as kártyaként kellene kezelni a fejlesztés során az unusable CineFX miatt.

Van aki meg más hibájából sem tanul (igaz, t.Füly?😊).. pedig az az egyszerûbb...
Az NV38 nevû Perszívó v2.0-t láttátok már?
Van aki nem tanul a hibáiból ...

ollie

1ébként azért nem várok az athlon64re mert most egy hot szar gépem van és nem fogok mindig ujabb dolgokra várni mert akkor sose lesz gépem😊
Meg majd ha a kezemben lesz a hl2 majdan a gépben akkor meglátom milyen a frame rate stb..
Hmmm. nem mondtam le a rendelést..Csávesz azt mondta a boltban hogy ha bármi nemû problémám van vele vigyem vissza azt kész,megkapom az árát vagy kicserélik másra vagy ilyesmi.Szal kiprobálom azt ha szar vissza viszem...
Ide is beírom már, mert nagyon meleg a hír:

Most jött a hír, hogy FX5900 tulajok megint jobban jártak mint az Ati-sok, nekik 72 óra a Half-Life 2 végigjátszása 36 óra helyett (alacsony frame-rate)...

Úristen... CineFX 2 ??? Dehát ebbe buktak bele... elképesztõ...

Punker
szerintem ráér, FX-ek nem érnek annyit mint az ára, + ATI ára is esni fog.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NF
szerintetek érdemes egy Geforce TI 4200 128mb-ot most lecserélni vagy még ráér?

One bike rule them all-Aprilia RS125

RelakSfromhome
Kösz! A 100-at csak majdnem kapom meg 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Rendes állással/tudással rendelkezõ ember azért 100nál többet kap a kezébe havonta, csak az ezeknek az értelmesebbik fele nem dobja ki számitógépre, ugye 😊
RelakS
Egyetértek. Nekem a párszáz roppancs hiányzik 😊 (mondjuk, csak 50-nel kapnék többet, az ir kircs lenne 😄DD)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Saját pénzembõl tartom fenn a gépet. De miért kellene ehhez nagy fizu? Pár száz roppancs azt csövi.

B@dsector szindróma
tenyleg futy, ha penz ennyire nem tema, miertnem varsz par hetet es athlon64? 😊 meg a dual xeon 3.06 -t is keresztbeveri.

"Gaming is one area where our tests show Opteron at 2.0GHZ an amazing performer. When you find game benchmarks 10% to 20% higher, you are genuinely impressed. However, in some of the very latest DX9 benchmarks, Athlon64/Opteron was 40% to 50% faster. This will get the attention of the gaming community, which seems to have a genuine affection for anything AMD already. It is the kind of trend-setting performance that Athlon64 needed to get the attention of an influential market segment." - anandtech
RelakS
Égetlek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
Ember és neked ekkora a fizud, vagy a szülõké?

Magyarul azért teljesít többet, mert a pipeline-okat olyan feladatokkal látják el, amik kizárják, hogy azon idõben más effekteket is tudjon renderelni a kártya mint például több shadow effect vagy light effect (mint pl. HL2 esetében a FOG effect).

jojo boccs 😊) nah megyek léfeküdni😊kösszi az infokat
Még mindíg szkeptikus vagy?