7782
  • CSOCSO
    hja.. vissza vissza!!!!!!:)
  • M@TriX
    sztem is, észre se vettem, hogy át lett írva...
  • CSOCSO
    a make ride win jobban hangzott.. de mindegy:)
  • CSOCSO
    sztem is hagyjuk a kormányokat most, amugy haveromnak FF es logija van.. nem veccből mondtam hogy szar az a kormány.. közel sincs olyanjo mint kellene és viccesen keveset lehet rajta fordtani...

tökmindegy.. aki most vesz ilyet az hülye... aki kormányt akar az minimum ms ffw-t vegyen 18 ezer...az ms meg abbahagyta a sidewindert.. nemcsak akormányt hanem az összes sidewinder gyártását hagyta abba..az hogy nem lesz támogatva azt nem hinném hiszen az öszes oldalon már 6 éve az ms kormány van a legjobban dcsérve.. és a legötbben ezt vették... persze amig meg nem jött a momo:)...
    mindegy... tökmindegy neked mi van vagy másnak...MINENKINEK legyej jo a gamez és ez a lényeg.. mindegy hogy TH, MS, vagy Logi...
  • M. Tibor
    Megvaltoztatam a nick nevemet, igy ma'r nem a fiam account-jat fogom hasznalni. ;-)

Tovabba megkernem az egyik moderator urat, hogy valtoztassa meg a topik nevet erre:
    A.S.K. Homework --> The Buggy - Create, Ride, Win!

Koszonjuk.
  • M@TriX
    a 10-12-es noFFBs logitech az tényleg gagyi, de amitől nem tetszik valami mert nem próbáltad vagy nem szántál rá időt azért nem kell legagyizni. Többen meg vagyunk vele elégedve, mint kiderülhetett a többi topicból...
  • M@TriX
    a Microsoft egyébként ha nem tudnád már marhára nem támogatja a kormányait. ;) Az én kis Wingman-em 17 alatt még nem volt. 2 éve annyiért vettem és most is annyiért láttam...
  • Little Shark
    A kormany tema meg odebb lesz, mivel a grafikus motort keszitjuk.
  • CSOCSO
    ???
    tescoban 12 ezer ft a logitech kormány és 18 ezer a piros ms ffw... nekem ilyenem volt...
    12 ért lehet hogy nem ffb-s logit lehet venni..erre nem emléxem.. de 18 ért garis új ms ffw-t kapsz...
    és nem érdekel a régi logitech.. akinek olyanja van cserélje le sürgősen...
  • M@TriX
    nekem speciel egy Logitech Wingman Formula Force-om van és a MAfia-ban fékezéskor elengedett szépen kormány ahogy kell. Menet közben lehett érezni, hogy megvan a kocsi, vasút stb. szépen megvan és fékezéskor csúszás...
  • Alexease
    Es persze a Thrustmaster-t sem feljetsuk el;)))
  • CSOCSO
    kit érdekel egy gagyi logitech kormány?:))))) 18 ezerért már ffb-t lehet venni ami a legjobb az áráért...szinte tökéletes.. ha valakinek sok manija van vegyen momo-t...bár annyira nem lesz lada vs merci érzés..
  • CSOCSO
    HJAJ ÉS NAGYON FONTOSSSSS!!!!!!!!!!!!! nagyon figyeljetek oda a kormány támogatásra és mégjobban az FF támogatásra!!! alapjáraton zümmögjön jol a kormány a motor miatt..gáz adásra még jobban zümmögjön.. valaminek neki mász akkor rántson.. ha víztócsára mész ekkor engedjen el a kormány és csak a motorerőt érezd tehát a földet ne...
    természetesen mihezképest normálisan rángasson a terepviszonyhoz képest... szal azért ha azt is jor amegsináljátok akkor olyan gamezt adnátok ki ami világszinten ott lenne a toppon.. tudom sok idő.. de inkább szarakodjatok vele még 2 hetet a kormány és az ff miatt!!huuuuu.. de lázba jöttem:)!!!!!!!!!!!!!!!
    magamalá hugyiznék ha ezeket megcsinálnátok...
  • CSOCSO
    még nem olvastam végig de eddig nagyon tetszik a hozzászolásotok...!!!!!!!!!!!!! nagyon kemény és nagyon tetszik és jó hogy hallgattok ránk...hogyha mi formálunk titeket akkor abbol csak jó sülhet ki!!!!!!!
    szerintem...:)
    nah szoval pár dolog....
    belső nézet...
    szerinem külső nézet is kell mert ugyis csak anyázá lesz hogy az miért nincsen.. anyázni azért senki nem fog hogyha van.. de azért igen ha nincsen...
    legyen motorháztető, kormány mögüli és egy olyan ami az lfsben és a viper racingbanis megvan..mikor csak a két rugót(a rugó az fontos!! lfs ben pl azhem nincsen rugo de a viper racingban látni és nagyon jo!!!!!) no meg a kerék és a tárcsafék!!!!
    ez nagyon cool lenne!!!!
    más...
    sztem sokan tudjátok hoyg ezek a bágik elég erősek kismotorral is.. könnyen ki tudnak pörögni még 2 fokozatban is...
    szal ez is fontos hogy kormánnyal azért vigyázni keljena gázadagolással..és a fékadagolással is.. nehogy állóra fékezd a gépet és ne lassítson tökéletesen...
    szerintem ez is fontos...
    szvsz lehetne betonm racing is.. nemcsak sár meg hasonlók...

őőőh...
    skin-t lehessen rajzolni mint az LFS ben.. vagy hasonló...és megoldani vhogy ugy hogy ne kelljen mindenkinek elküldeni hogy más is lássa hanem csatizásnál azt a 100k-t vhogy elküldje mindenkinek egy kis ping többlet árán.. vagy valam ilyesmi..
    nahminegy.. hirtelen ennyi.. remélem ezek a kis dolgok amiket mondtan azokat meg tudjátok valósítani met nagyon jo fícsötök és csak dicsérni fogja midnenki!!! GOOOOOOOOOOOO nagyonjok lesztek remélem!!
  • CSOCSO
    lopjátok le az lfs fizikéjét és írjátok át egy kicsit kellemesebbre... mármint hogy több esélye legyen egy kezdőnek...

hja éppen poénkodtam!:)
  • skristof
    akkor nem linkelsz, csak berakod textként a linket..
    ennyi! :)
  • skristof
    akkor miért nem linkeled be Te?
  • skristof
    hmm... elég ütős! :)
    jol pörögnek a grafikusok! :)
    csak igy tovább!!!
    nincs vmi kérdés, amire várjátok a gémerek válaszait????? :)))))
  • M@TriX
    kicsi, rövid topic. ha elolvasod mindent megtudsz. ;)
  • CSOCSO
    öööh... ehh.. mi ez a gamez mikor lesz belőle valami stb..
    ne anyázzatok! kösz:)))))))))))
  • Alexease
    Pedig vettem volna egyet
  • Stotoo
    off: kár hogy csak koncepcio auto lett
  • Stotoo

• Stotoo
    tenyleg nem ígértél de ez igencsak hasonlít arra a pözsóra :D
  • M@TriX
    támogatom, linkeld csak be a másik képet. ;)
  • M@TriX
    Jííííháááá!

Gabe Nevell barátom szavaival élve: "No Comment!" ;)
  • Little Shark
    Itt az második render kép a játékba kerülő buggy-ról. Lehet kritizálni.:)
  • Little Shark
    Mikor igertem en peugeot 206 buggy-t?
  • Alexease
    Milyen megfontolasbol tordeled a sorokat 3-4 szavankent?!?!
  • Chief
    Ez veszett jól néz ki.
  • I.C.ram
    Király! :) Örülök, hogy segíthettem :)
  • Little Shark
    A kocsi poziciojabol lehet szamolni, akkor nem kell foglalkozni a vertexekkel.
  • Alexease
    Tudom;) De ha online-t is akartok, akkor nem tudom mennyire problemas ennyi poligonnak, ami darabonkent 3 vertex, a 3 kooordinatajat atkuldozgetni folyamatosan a cliensekhez.

Bar ne ertek hozza;) De ha megoldjatok, gyors is lesz, latvanyos is, akkor nekem jo;DD
  • Little Shark
    Egy jo kivitelezzesel, csak 10000 ezer poligonal lenne tobb. nemtudom de ezek a kocsik szinte astak.
  • Alexease
    Es mivel, kb. 10-20cm-nel melyebb valtozas nem kell, igy szerintem meg jo is lene.
    Nem tudom, hogy megeri-e a poligonokkal "jatszani".
  • Alexease
    - Azert egy Buggy nem dozer;) Nem szantja fel a palyat;) De azert egy komoly kereknyomni helyet "kitapos", kialakit;)

- A "fizkalis", poligonikus () modositas valszeg problemas, mert nagyon reszletes palya kellene plusz hozza a textura. Es meg ott a multiplayer megoldas.

Ami szeritem kivitelezheto, az normal texturazas, textura csere, de texturankent kulon bump-map hozzarendelessel, ami a texturatol, kereknyomtol, effekttol fuggoen cserelodik, amihez egyenkent hozza van rendelve egy FFB effekt.
    Vagyis ha a Buggy mely kereknyomot hagy, csereleodik a textura - kereknyom - cserelodik a Bump-map - fenyviszonytol fuggoen latszik a valtozas - es azon a reszen, az FFB es a kocsi mozgas megfeleloen, erezhetoen megvaltozik.

Igy elvileg a Cliens oldal "csak" egy kereknyom informaciot kap, amibol a program szamolja mar ki, es cserelei le a dolgokat.
  • Little Shark
    Persze hogy a talaj torzításra gonoltam, nem am kirakni egy blendes vagy alfas texturat. ;)
  • M@TriX
    a nyomhagyás nem újkeletű, de ha a talaj torzításra gonolsz, hogy vályút hagy a kocsi az durva(jó) lenne. ;)
    Persze ezt csak akkor kell, ha kb. körversenyes, vagy lesz multiplayer, mert akkor van jelentősége...
  • Little Shark
    Matrix, igazad volt, koszi.

Sok informaciot gyujtottem a mai nap soran. A kocsik fizikaja csodalatos volt,:)
    plane hogy igazi kocsik voltak. A talaj torzitasat jo volt latni, foleg, hogy a
    kocsik ott hagytak a nyomaikat, gondolkodom rajta, hogy megkellene valositani.
    Batran ajanlom mindenkinek, aki szeret kocsis programmal jatszani,hogy menjen ki
    egy hasonlo tipusu versenyre, ezt kovetoen uljon le a kedvenc kocsis programjaval
    jatszani, ezutan mindenki vonja le a tapasztalatokat.
    Nekunk is at kell gondolnunk a jatek fizikai reszet nagyon nagy mertekben,
    hiszen egy profi programot akarunk kesziteni, nem csak egy tologatos jatekot.
    Itt a versenyrol a legkedvesebb kep ami nekem bejott.:)
  • Alexease
    A palyameretrol lehetne vitazni, de kell a kompromisszum. Persze lehetne tobb szaz negyzetkilometer is, mert nehanyszaz megabyte nem oszt nem szoroz - van DVD is;) - csak hat azt ki kell talalni, megtervezni, lemodelezni, texturazni, programozni stb. Es persze, a program mindenkinek mar most kellene;DDD Szerintem jo lesz az;)