még nem olvastam végig de eddig nagyon tetszik a hozzászolásotok...!!!!!!!!!!!!! nagyon kemény és nagyon tetszik és jó hogy hallgattok ránk...hogyha mi formálunk titeket akkor abbol csak jó sülhet ki!!!!!!!
szerintem...:)
nah szoval pár dolog....
belső nézet...
szerinem külső nézet is kell mert ugyis csak anyázá lesz hogy az miért nincsen.. anyázni azért senki nem fog hogyha van.. de azért igen ha nincsen...
legyen motorháztető, kormány mögüli és egy olyan ami az lfsben és a viper racingbanis megvan..mikor csak a két rugót(a rugó az fontos!! lfs ben pl azhem nincsen rugo de a viper racingban látni és nagyon jo!!!!!) no meg a kerék és a tárcsafék!!!!
ez nagyon cool lenne!!!!
más...
sztem sokan tudjátok hoyg ezek a bágik elég erősek kismotorral is.. könnyen ki tudnak pörögni még 2 fokozatban is...
szal ez is fontos hogy kormánnyal azért vigyázni keljena gázadagolással..és a fékadagolással is.. nehogy állóra fékezd a gépet és ne lassítson tökéletesen...
szerintem ez is fontos...
szvsz lehetne betonm racing is.. nemcsak sár meg hasonlók...
őőőh...
skin-t lehessen rajzolni mint az LFS ben.. vagy hasonló...és megoldani vhogy ugy hogy ne kelljen mindenkinek elküldeni hogy más is lássa hanem csatizásnál azt a 100k-t vhogy elküldje mindenkinek egy kis ping többlet árán.. vagy valam ilyesmi..
nahminegy.. hirtelen ennyi.. remélem ezek a kis dolgok amiket mondtan azokat meg tudjátok valósítani met nagyon jo fícsötök és csak dicsérni fogja midnenki!!! GOOOOOOOOOOOO nagyonjok lesztek remélem!!