INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert ugye majdnem felébe kerül az alaplap vele ... én meg az Inteles NForce-okat nem követtem eddig.
A 680i-rõl annyit tudok, hogy piszok drága és bírja az 500 feletti FSB-t, bár állítólag egy Asus Commandoban (i965P) valaki csinált már 618-as FSB-t is ...
persze ugy, hogy semmi ne maradjon rajta
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Abból is ha lehet az ezüstöt, viszont azzal csak óvatosan!!
Nagyon oda kell figyelni a mennyiségre, nehogy kinyomja a borda a procira, mert tud érdekes dolgokat csinálni.
Bár ez a mostani kupakos prociknál már nemigazán tud galibát okozni.
DE a letakarítást is kellõ odafigyeléssel kell az ezüst paszta esetében végezni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Egyébként meg ez a forrósodó proci kérdés elég relatív, ugyanis a régi steppingesek is egy nagyongagyi hûtõvel megálltak 5x fok környékén --> mivel 70-ig semmi gáz ezért nem nevezném rossznak.
Ez egy ilyen felépítésû proci és ennyi --> amd vel és a mostani intel procikkal nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más a procik felépítése, stb...
Tehát a gyári normát simán teljesítette.
Tehát olvasd el a válaszaimat, majd értelmezd.
Továbbra is azt az állítást tartom fenn, hogy nem értesz az intel procikhoz --> tehát ne irogass hülyeségeket.
A c2d úgy jött ide, ahogyan a te értelmetlen hozzászólásod is:
Valaki írt valami intel király szöveget, majd te válaszoltál valami áramszámlás marhaságot. --> erre írtam, hogy c2d
Prescott: te írtad, hogy jól megjárja vele, mert az egy forró proci
Van 1-2 stepping, azon belül is 1-2 változat, ami jobban melegszik az átlagnál /ezek voltak az elsõ szériások --> és ezért a buta emberek agyában ez a kép maradt meg róluk/ a többivel semmi baj nincsen.
Magyarán a lényeg még1x: ha nem értesz hozzá, akkor ne írj inkább semmit tényszerûen mert azzal másokat is félrevezetsz. Ha valamit nem tudsz inkább kérdezz és ha tudunk válaszolunk rá.
Ja és mielõtt vádaskodsz hülyeségekkel, kicsit utánajárhatnál a dolgoknak /de minimum egy bocsánatkérést elvárok/. NINCSEN ELADÓ 17-ES SAMSUNG MONCSIM ÉS AZ EMLÉKEZETEM SZERINT SOHA NEM IS VOLT!!!
hogy ez most, hogy jött ide... 😄
asszed mindenki c2d-t használ, mert telik rá ? hoppá 😄
kár erõltetni, ha meg te is tudod, hogy igenis forrodosik jo részük, akkormeg nem tudom mit akadékoskodsz
másrészt nem nagyon kéne kötekedned, mert aki színhibával akar eladni egy 17es samsung monitort hibátlan címszó alatt, nem tudom mit érdemelne...
😊
Illetve nem mindegyik.
Sõt az áramszámlás poénodat sem értem --> olyan procit kell választani aminek nagy a teljesítménye és kicsi a fogyasztása. /pl.: c2d/
amúgy meg 70 fokon is elmegy bármeddig.
bizony az egy forró processzor
3-ghz esre és egy ilyen hûtõ van rajta !!
és nekem egy kicsit sok a hõmérséklete--alapból 50 C körül van!!
nem sok ez egy kicsit ?? Prescott-magos !!
GGMU
Bááár ... valaki itt a fórumon dicsekedett egy ilyen procival, ami 4.2GHz-en ment neki 😊
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
vele együtt az áramszámla is király 😛
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
A képeket megnézhetitek az albumomban.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Valamint egy Core2 E6300-nak - alapórajelen és alapfordulatszámú ventivel - a 45 fok nem sok egy kicsit terhelés alatt?
Húzáshoz be kell állítani teljesítményre a ventit a BIOS-ban?
BattleTag: zydar#2910
Úgy, hogy a 2.4/533/512-es P4-em 3 gigán kevésbé melegedett, mint a mostani 3.00/800/512-es. Sõt a kettõ között volt 2.8/800/512, és még az is jóval hûvösebb volt a mostaninál. Nem hastraütésre írtam, a 3 gigás NW miatt kellett Zalman hûtõt vennem.
Vagy magyrázd el, hogy szerinted az alapórajelen ketyegõ a másik húzott procival teljesen megegyezõ tulajdonságú/felépítésû proci miért melegszik jobban???
2, biosbol tuningolj
3, ha tuningolni akarsz akkor egy E0 vagy G1 steppinges 3 gigás prescottot vegyél
4, ha tuningolni akarsz és szeretnél sebességnövekedést is, akkor ahoz valami jófajta ramok is kellenek /mondjuk olyanok amik lazán szaladnak 500MHz és e felett "jó" idõzítéssel dualban/
5, Ai booster --> vezérlõpult/területi és nyelvi beállítások/testreszabás/itt a tizedesjelet "," átírod "."-ra és mûködni fog a progi --> DE továbbra is azt javaslom, hogy biosbol tuningolj.
Nekem az alaplaphoz adott PC Probe II ugyan azt méri, mint a bios, per pill 26 fok. (Most "teljesítményre" állítottam biosban a ventit😊)
Viszont az Everest, meg a Core Temp totál mástmér, konkrétan 40/42 fokot.
Sima ventifordulatnál meg a 35 fok volt BIOSban és PC Probe nál, még a másik kettõnél 50/52 fok.
Kicsit van különbség a kettõ között.
Most mi az igaz?
Én inkább a BIOS nak hinnék, de akkor az Everest Core Temp honnan szedi ezt?
1: AMD Athlon64 X2 3800+, Dual Core, Socket AM2, 2x128 KB/2x512 KB, 2,0 GHz, gyári hûtõvel
2: intel p d 925 (3.0ghz/2*2mb/800mhz, dual core) (s775) box
Egyébként elárulom, hoyg egy 3 gigás P4 (még az NW magos is) sokkal jobban melegszik, mint egy 2,4-es 3 gigára húzva. Saját tapasztalat.
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
a felhúzás jó ötlet de mivel a gép 24 órázik ezért kérdéses hogy birni fogja e!!! igaz igy csak jobb hûtõt kell vennem a procira!! mivel húzzam fel?? ajánljatok valamit! 400 as tápom van, de az összes tápkábelen valami 😊)
köszi
Proci Box 50000
Memória 800Mhz 1 Gb 20000
Kb. 100000 megúszod
és még mostis futnak a legujjab játékok igaz very high-on szaggat de high on simán elmegy minden! inkább a sportra költök, de azse sokkal olcsóbb mivel jégkorongozok ez se olcsó! egy full cucc 300-400e a kapus meg több millió! szal inkább sport mint ez! mondj egy árat alaplapra és procira mert más nemkell a core 2 hoz!