9499
Intel
-
#5573 2160-as is conroe magos.... -
#5572 -
zoolee #5571 Na,akkormostdöntsd el.
Ugye, hogy jobbmintaz AMD! -
#5570 Intel részletes processzor információ -
#5569 Ezt nézzétek:
Intel Pentium E2160 Superpi 32M WR@12min 27.125s
I played with little baby…
Abit AB9 Quad-GT (nb voltage: 1,6v / cpu vtt: 1,5V)
Intel Pentium E2160@3861Mhz 1,75V
Vapochill LS modded kompresszor
4X512MB XtwinZ DDR2-9100ES @ 1072Mhz 4-4-4-4 2T 2,7V
Asus 7900GS
Aerocool Aeropower 550W
Windows 2003 Server
Intel E2160 1800@38xx -
#5568 Azért nem biztosra írtam, lehet keverem másik játékkal...
Itt van kis Cod2 leírás
Viszont az előző hsz első mondata továbbra is áll ;) -
shrike7973 #5567 lol...1000 fps a max...amugy meg nem az a baj h kevés az fps hanem hogy szagg-gg-gg-ggat... -
#5566 Vagy driver vagy beállítási problémáid vannak.
Egyébként asszem a cod2 fps korlátos és max 100-at enged!
-
shrike7973 #5565 Vga is marad a gépben ezért furcsa az fps különbség... -
shrike7973 #5564 Sziasztok!
Eddig nem ment A graw 2 mondom jó nem elég a vga... De most mást vettem észre!!! ÁÁÁ---> Cod 2 2 dx7 50-80 fps, dx9 el 20-30...áááá wtf??? :@@@@@@@@@...régi celeronommal 2,8 ghz es volt és 125 fix fps ami felment 250 re is néha, ill dx 9 en 46-50 fps...ÉS most nem csak az fps kevés hanem kurvára szaggat minden...ááá :@@@. Windows reinstal volt...
Változás a cfg-mben
Intel celeron 2,8 ghz > intel core2duo e6320 @ 2030 mhz
1,5 gb ddr1 ram 400mhz (3*512mb)> 1 gb ddr2 ram 800 mhz
Gigaybte 8 gnxp alaplap 915g >Gigabyte s3 965p alaplap rev3.3
Deer 400 w os táp> asus 450 w true power
2 pioneer (111d)> maradt
VGA: galaxy nvidia geforce 7600 gst (500/700 gddr3 1,2 ns mem gyárila ilyen nem huzott..)
Creativ sound blaster live! 24 bit hangkari..az is maradt a gépben.
SZerintetek ez igy rendes vagy vmi hibás a gépben?? Mert ha rendes vmit nagyon elbaszott az intel... Másrészt a windows installl amikor gyujti a fájlokat és utána ujraindul megkezdve a telepitést, nos az ujraindulás előtt a fájlok gyüjtésénél 3 fájl t nemtud beolvasni..valami gm.dls egy .sys fájlt meg ienek... Annak köze lehet ehhez....mert nekem nem jelez semmit a windows soha hogy nem talál egy dll-t vagy vmi ilyen hibaüzenetet. Másrészről láttátok mit produklt a gép amikor belinkeltem a graw os képet...vlt fenn alap cd s és legujabb driver is nem oldotta meg... ideges vagyoooook :@@@ -
zoolee #5563 JAh, de akkor legalább nem neszélnél ekkora marhaságokat..-.- -
#5562 az nem lenne rossz, biztos jól keresnék -
#5561 itt a lényeg:
csak kis különbségek vannak a 65 nanométeres processzorok fogyasztása között (Intel és AMD részről egyaránt), így hát több, mint valószínű, hogy 5200+-ig bezárólag az AMD processzorok nem fogyasztanak többet riválisuknál, de a chipset „lehúzza” az eredményüket (az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Az X2-esek fogyasztása egészen az 5200+-ig normálisnak mondható, csak az 5600+ és a 6000+ lódul meg nagyon a magasabb órajel, feszültség (illetve a nagyobb csíkszélesség) miatt. Egy egychipes nForce-os vagy AMD chipsetes alaplappal a Brisbane magos AMD processzorok a Core 2-esekhez még közelebbi, ha nem jobb eredményt értek volna el.
-
Először a fogyasztásokat mértük le, és itt egy komoly harcnak lehetünk a szemtanúi, elvégre a két rivális az utóbbi egy évben (az Intel főleg azóta, hogy a Core 2 megjelent) kiemelt figyelmet fordít a fogyasztás kérdésére. Fontos megjegyezni, hogy az AMD-s tesztrendszer nForce chipsetes alaplapot tartalmaz, márpedig ez a lapkakészlet jóval többet fogyaszt, mint az Intel chipsetek (az nForce 680i hozzávetőleg 30 wattal többet disszipál, mint a P35, illetve az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Üresjáratban a két leglassabb Core 2 fogyasztotta a legkevesebbet, még a CnQ hatására 1 GHz-es órajelű Athlon 64 X2-ket is megelőzték. A két X2-es esetében a CnQ mellett a 8 wattnyi különbség a másodszintű gyorsítótár és a csíkszélesség különbségéből is adódik. A CnQ-s eredményeket követi a két Core 2-es, majd ezután következik a többi X2-es. Üresjáratban az X2 3600+ (1,9 GHz) és az 5000+ (2,6 GHz) között mindössze 6 watt a különbség.
most akkor vedd le az 30W-ot vagy csak 20W-t és egyből az AMD lesz az 1. helyen fogyasztásba egyértelműen (Sapphire alaplapból lehet kapni AMD chipseteset)
intel E2160 79W rendszerfogyasztás
AMD X2 90(Nforce590SLI)-20=70W rendszerfogyasztás (AMD580 chipsetel) -
#5559 nah most mivan másnak lehet káromkondi?
ő miért nem kap 2büntipontot, neki lehet ilyet ja értem...............
"DE Te f@szkalap!!!!!!
Nem érted, hogy máshogy nézik??!!!!!!
Fogd már fet te baromarcú!" -
#5558 Többet is lehetett volna. Amennyi baromságot itt egyesek összehordtak, nagyon lement a színvonal itt. -
zoolee #5557 Azokat kitöröltem.:P -
#5556 szép kis ték, de hova tűnt 3 komment? :D (nah, olvasok: 121 üzit) -
zoolee #5555 Naja... -
#5551 Hát ha az is akkor elég rosszul csinálja. -
zoolee #5550 Bennem már az is felmerült, hogy maszka az AMD nek dolgozik, és ő valami reklámszakember.. -
zoolee #5549 Pff..ha én Modi lennék, már a fele népet perm. ban oltam volna a sok off-flame-spam-reklám-multireg miatt...
-
#5548 Kimondtad a lényeget! Marketing! -
Inquisitor #5547 Jó, de Intelnél eddig az átlagfogyasztás ment adaba, AMD oldalán meg a maximum. Persze a marketing számít, ezért most az AMD is áttér az átlagadatra. :( -
#5546 "Kicsit odafigyelőbb irányítás kellene és szigorúbb moderálás (csak ez nyomiskodás megy, hogy csúnyát mondtál adok 2 büntipontot, mint az oviban... á mind1 komolytalan az egész)
"
hát igen,vicc ez a büntipontozás,mintha óvoda lenne :D
Maszkát már a sarokba kéne állítani :DDD -
#5545 az AMD-nek az asztali CPU-kból jön be a haszon hanem a szerverek és a mobil részlegről...
nem arról beszéltem h leváltják egyes cégek a jelenlegi intel szerverüket...hanem ha kéne venniük ujjat nem hiszem h intelbe fektetnének már bele
de ez engem hidegenhagy,gondolom téged is?! :) -
#5544 Például az ilyen hozzászólásoktól!
Csak hülyéskedtem! -
#5543 Volt már ezen a fórumon rengeteg atomláma ember, akivel egyszerűen képtelen voltam megértetni dolgokat és csak fújták a saját baromságukat oldalakon át...hát ez van
Ezzel egy baj van (SG = Informatika & Tudomány) na ezt át is nevezhetjük SG = móka, kacagás, baromság, ...mert ha valaki ide benéz, csak a sok off baromságot látja.
Én régebben már párszor szóltam ilyenek miatt a modiknak (illetve belinkelgettem az adott hsz.-okat) de szartak rá, pedig ezzel saját magukat és az oldalt égetik, hogy nem tesznek az ilyenek ellen semmit.
Szvsz ez az SG nagyon messze áll még a tudománytól, de az informatikától is....
Kicsit odafigyelőbb irányítás kellene és szigorúbb moderálás (csak ez nyomiskodás megy, hogy csúnyát mondtál adok 2 büntipontot, mint az oviban... á mind1 komolytalan az egész)
Bocsi ez most így kijött, de már tényleg a tökö tele van az ilyen láma offoló emberekkel, hogy a szaross flame-üktől nem lehet megtalálni a fórumban a hasznos infókat. -
zoolee #5542 Uhh.:S
NAh, erről jut eszembe schrank...XD
Az meg gef 7 topikba beolt, hogy a "sárgamatricás kódgány milyen jó táp"..LAMFO!Aki rámeri bízni a gépét 1 kódgáy tápra az nagyon bátor gyerek.:S -
#5541 Maszka korábban a dvd írós topikban osztotta az észt. Most ez van soron! :D Én csak röhögni tudok rajta. -
zoolee #5540 Hát, mert senki se akar 200 millát kidobni az ablakon, ezért a szarságért ami most fog jönni az AMD oldaláról..
Amíg jól müxik, és kielégíti az igényeket addíg ok...
és ha több kakaó kell akkor nem hinném, hogy az egészet leváltják. Max vesznek még pár szervert 1 nagy rack ba és kész. -
#5539 az ellen meg fel lesznek tornászva az AMD új prociai röpke +1Gb Mhz-el és már is azon az értéken lesz,de ez még a jővő zenéje -
#5538 "És majd gondolod, hogy akinek majdnem 200 millió ft/$/e értékű "szerverflottája" van, az most azért a pár % ért fogja leváltani, haggyuk már...
És úgy is most jönnek majd a 45 nm es intelek..szal...:)"
tévedsz az opteron mindig is jó volt és elég sok cég rákapott anno...
és most kérdem én mért ne kapnának rá megint ha jobb és olcsobb SOKkal,mint a konkurenciáé -
Livius #5537 Egyébként ha nagyon akarod MaSzKa én egy Chipp magazinos táblázatot be Scennelek neked, ahol kb 65W-osak az Intel C2D-k. -
#5536 Csak 5200+ig van a dobozokon nagy számokkal, hogy 64W.
A többin már semmi nincs.
:DDD -
Livius #5535 Nem kell szépíteni a dolgokat. Az AMD jelenleg levan maradva. Mivel kevesebbet fogyaszt, így talán gyengébb is emiadt. Az intel lehet többet fogyaszt de így nagyobb a teljesítménye is. -
#5534 5200+ig 65Wattorsak az AMD-k tudtommal. Felette má több. -
zoolee #5533 qx6850
Az mán proci.:)
Am dejó, végre 1 haver, és nem csak én vagyoka fronton. -
zoolee #5532 NAh, okostojás...
Szóval...
"Terhelve némileg módosult a végeredmény. Igaz, a G0 stepping változatlanul kevesebbet fogyasztott a B2-nél (5–6%), viszont a Core 2 Quadnak sikerült beérnie az Athlon 64 X2 6000+-t, amely ráadásul egy nForce 590 SLI-s alaplapban dolgozott (ez önmagában kb. 20 wattal többet fogyaszt az AMD RD580-nál). Igaz, egy négymagos processzorról van szó, tehát nincs min meglepődni. Érdekesség, hogy a Q6700-es rendszer 59–62 wattal fogyasztott többet, mint az E6700, amiből arra lehet következtetni, hogy egy Core 2 Duo E6700 körülbelül 60 watt körüli fogyasztással bír, ez éppen megfelel az Intel által specifikált TDP-nek, ami 65 watt."
Előbb linkelt PH tesztből..
Csak ha értelmesen végigolvastad volna, az ALvakultságod miatt, akkor láttad volna..-.-
És azért az nem kis szó, hogy egy quad proci kevesebbet fogyaszt mint 1 DC s AMD egy nF Chipes lapba.Pedíg ahogy írják az 20 wattel többet fogyaszt, szal ez a "így hát több, mint valószínű, hogy 5200+-ig bezárólag az AMD processzorok nem fogyasztanak többet riválisuknál, de a chipset „lehúzza” az eredményüket (az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580)."
Ez meg el is felejthető mondat..Mert tök hülyeség...
Amúgy neked esti hobby-d, hogy a naladnál kicsit jobbanhozzáértőket idegeled?
Nem veszed észre, hogy már mindenki ellened van? csak te nem látod ba, hogy az intel - amd full máshogy nézi a fogyasztást...
Már aki eddíg itt papolt neked az is megúnta a hülyeséged és lelépett...
És nemhiszem, hogy szökség lesz 1-8 ig ismételnem sulit, inkább neked lenne szükséged 1 kis szövegértés gyakorlásra...És arra, hogy kicsit engedni kéne az elfogultságodból az AMD irányába, és belátni, hogy jelenleg az intel sokkal jobb. -
Livius #5531 Az Intel új négymagosairól gondolom te még nem is hallottál. Majd azokkal kell felvenni a versenyt az AMD-nek, nem a sima C2D nek.