INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az õ lapjában egy E4xxx lenne jól húzható az alacsony FSB, magasabb szorzó miatt, viszont már van procija és alaplapja is ugye.
Chicco - szerény véleményem szerint ha TE nem érzed úgy, hogy egyre több mindenhez KEVÉS a procid, akkor 10 fillért se éri meg ráköltened!
Ha csak nem munkaeszköz, vagy valami csúcsbrutál SLI/Crossfire VGA kihajtásához kell elengedhetetlenül.
így a p5b + 2GB 800MHz = e6600 árban
én a te helyzetedben szerintem csak ramokat vennék
eom$
eom$
eom$
Viszont tény, hogy az X2-ket kénytelenek lesznek még lejebb árazni, vagy nyalhatnak sót. Phenom széria meg még igen messze van ...
Én múlthétig X2 plusz tuningban gondolkodtam, de annyit esett a C2D széria, hogy már nem lenne érdemes.
Ez itthon kb. 18K-ról indul (dobozos persze), ráadásul úgy is esni fog pár ezrest, ezek után AMD-nek a "kicsi" x2-ket lehet 10K alá kell vinnie?
Next PC upgrade: 2022
Mert ha nálunk lehet kapni majd a tervezett 6600-ból lehet E6750-es lesz! 183 dodo nem pénz érte nálunk ez lesz olyan 5xezer ft.
asszem az is jó lesz meg az nemis olyan drága 😊
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Egy árlistán eddig E6600 57,590 Ft mostmeg 51,600 Ft.
Jobb helyeken persze tuti olcsobb de én ezt ismerem.
kérdés: Asus P4S8-X alaplapom van, egy kicsit régi darab 478as sockettel. Venni szeretnék egy P4-es procit bele. Ebbe a kategóriába 478-ba a 3,4 GHz-s P4 a legerõsebb. Az jó lenne sztetek mármint mûködne rendesen? csak azér kérdem mer már télleg régebbi darab ez az alaplap
segítséget elõre köszi
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Megszeretném kérdezni,h vki tud valamit arról h egy Intel P4 3Ghz-es proci miért nem mûködik egy asrock 775XFIRE-Vista alaplappal ?
A foglalat jó...beletudom rakni az alaplapba a procit( a procinak is 775-ös a száma).
Hiba: nem indul el a gép...se kép se hang. áramot kap, a ventillátorok pörögnek, a ledek a gép elején világitanak.
Egy boltban azt mondták h nem biztos h az alaplap és a proci nem jó egymáshoz.
Help pls!
eleg jol csökkentek az árak...
GanXstaZolee#2709
Szeretnék egyet de ha nem lesz árcsökkentés akkor sajna nem lesz. 😞
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
eom$
Intel Core 2 Duo Processor T5500-t (1.66GHz) vagy T5600-t (1.83GHz) vennék a notimba.
Utóbbi pénz hiány miatt nem annyira valószínû, épp ezért kérdezném, hogy az 1.6-os core duotól mit várhatok? Mik a határai, mi az, amire használható (pl képek szerkesztésére jó-e...), a másiknál nem sokkal gyengébb vagy inkább válasszam a nagyobbat?
Köszi
:-O http://www.ashes.hu O-:
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nagyon meg vagyok vele elégedve,mindenkinek ajánlom!
Intel a legjobb
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
(info:depo.hu)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"