9499
Intel
-
shrike7973 #5613 faxom nem érdekel a válasz gomb
-
zoolee #5612 7600 gs????Mit akasz? Az még most is "tök jó" kari...medium gammára bővan elég.. -
shrike7973 #5611 Eddig a celeronom huzta vissza a vga-t mostmeg ez -
zoolee #5610 Nincs x fire -öm..-.- -
zoolee #5609 IGAN? ÉN TUDOM IS MI A HIBA!!!NEM HASZNÁLOD A VÁLASZ GOMBOT..-.-
Amúgy, a cod az mindíg is high fps gamma volt...-.-
Haverbak alapon járatott 7600 gs (asus) és 1 c2d e 6400 assal volt ~470 fps e single -ben és ~440 multiban... -
Livius #5608 De mitakarsz egy 7600GS el? Egy ilyen proci mellett? Hiába húzod fel, ez a VGA vissza fogja húzni. -
shrike7973 #5607 zoolee nem vennél fel x fire-n és akkor folyamatosabb lenne... :)
-
shrike7973 #5606 Mundenki xd zik de vmi konkrét utasitás kaphatnék hogy pontosan mit tegyek? Ezzel nem megyek semmire h : "driverhiba..." -
zoolee #5605 feltolták 70 mhz vel az fsb t és kész is a tuning..XD -
shrike7973 #5604 Amugy nekem elég lenne a cucc mert modnom tegnap 400 fps em is volt cod2 ben
és az sok
pláne gddr3 7600 gs től :)
Viszont ez csak egyetlen nap volt...a töbi napon meg minden szaggat..ahhoz hogy bevigyem a boltba a gépet analizisre hogy menézzék mi a gondd 2000 ft..nekem vasam sincs..sőt kölcsön is krtem ugyanennyit... :(
aztmondtál ha télleg hibás nem kell fizetnem..honnan tuggyam h hibás?? Lehet hogy csak vmi beálitás hiba...:S -
zoolee #5603 De bakker!
Van, hogy a boltosok 90% a nem is ért a dologhoz.:S
Össze-vissza gányol mindent és 1 nagy rakás szar lesz az egész:@ -
Livius #5602 Jah és majd a Boltban szerinted fognak ezzel kinylódni. Ezért csak ennyire húzták fel. -
shrike7973 #5601 Én nem vagyok hülye...belátom hogy nem értek hozzá ezért a boltot kértem meg hogy huzzák meg stabilra... -
Livius #5600 Jah csak gondolom ő egyből 3Ghz-re felhúzta, mint a sok hülye. Aki nem ért hozzá az ne tuningoljon -
zoolee #5599 Mármegbocsáss, de te olyan hülye vagy....
Ha nem elég neked az a 20xx akkor menny be biosba, és 5-10 mhz kkel emeld fel az FSB t.
Közben tesztelj...
Szal emeled, seve, restart, boot winbe, orthosssal tesztelsz 5-10 percig, ha stabil akkor ok, ha nem melegszik od...Mikor eljutottál a 2,5-6 ghz ig, akkor ott teszteld 30-60 percet..ha stabil akkor tovább is..Majd húzd tovább, és megint tesztelj...Majd mikor nem indul a gép, akkor C mos clear, és beállítod a legutóljára működő értékeket.
És akkor jó hosszasan tesztelsz az orthossal.
Ennyi, nem nyávogni kell, hanem megoldani a problémát... -
Livius #5598 Mivel még le se írtad mit mondjunk rá? -
shrike7973 #5597 Vagyis szar a gépem? -
Livius #5596 Most nem azért, de az hogy tuningolod, az a te magánügyed. Az Intel nem fogja megmondani, nem véletlen veszted a garit ha tuning közben lesz valami baja. Ezek a határ értékek a teszt oldalakon születnek, nem az Intelnél, ahoz meg hogy a legtöbbet kihozd a CPU-ból, drága lap kell, drága táp kell, meg drága RAM kell. -
shrike7973 #5595 Pill..most vettem 40000 ft ért egy procit és már szar? "sokkal jobb lapkák is, te éppen 1 nagyon szart fogtál ki:S".... -
zoolee #5594 Hát....Kéne, de télleg van 1-2 ritka nagy szar darab.:S
De azért az 50% os tuning mindíg meg van...
AMD ről meg ne is beszéljünk:S pár 10 (!!!)mhz ben mérhető a tuning.:S -
zoolee #5593 VÁLASZGOMBOT TANULD MÁR MAG HASZNÁLNI!!!THX...
Szal, mibajod?Miről beszélünk??? -
shrike7973 #5592 Ehh..bocsánat..mért szar...én ugytudm bőven elég...vagy emiatt szaggat nekem minden? -
#5591 Haggyadmá ezt a baromságot. Az összes C2D megy minimum 2800Mhz-n egy Giga DS3-ban. Minimum... -
zoolee #5590 Ezt honnan veszed, hogy szar???
A lapkát nem az alaplapra értettem, hanem a procira..-.- te szerencsétlen..-.- -
shrike7973 #5589 HÖ?
Az alaplapom szar???? Ezt senki se mondta mikor megvettem a gépet...áááááááááááááááááááá...figy olyant lehet hogy a boltot megprobálom megkérni cseréljék le egy ugyanannyiba kerülő, hasonlo árú alaplapra... Nos akkor mienre cseréljem? -
zoolee #5588 Noss igen, a technika..
Mivel mostanság 1 re gyorsabb a gyártás nem lehet minden darabnál biztosítani a 60-70% túlhajtást..persze ennél vannak sokkal rosszabb, és sokkal jobb lapkák is, te éppen 1 nagyon szart fogtál ki:S -
shrike7973 #5587 A tudatlanság nem az amd hibája ha:
"A gyerek nem néz utána
Akkor vessen magára."
/Shrike/
:DD
Amugy nem kell az amd t szidni 39000 ért vettem e6320 at 4mb cache vel 1066 fsb 1,86 ghz es és ugyvolt tervben hogy 2,6 ig huzom...falconernak 2,8 on van..de érdekes modon nekem csak 2030 mhz re huzta fel a szerviz(nemlehet hogy átvertek és tobább is lehetne huzni??:S)..ilyen mhz en viszont egy ugyanennyibe kerülő amd 6000+ x2 jobb választás lett volna...dehát ez van... beletörődtem...:( -
zoolee #5586
Most össze-vissza hord mindenféle teszteket AMD párti oldalról, és ossza nagyon..-.-
Na 8.....Van kin nevetni télleg...:)
-
zoolee #5585 Télleg!! Nemrég telózott gyerek fix tv n, hogy van neki 1 2500 as amd sempron ja, de az csak ~1700 környékén megy..És mondta, hogy akkor őt átverték...
Szemét kecci ÁEMMDÉÉ! -
shrike7973 #5584 Na látom Maszka osztja az észt megin:)))
XDDDD
Nembaj..legalább vn kin nevetni... :DDD -
#5583 -
Livius #5582 Nah és az nem megtéveztő, hogy az AMD 4400+ ír és csak 2300 MHz az órajel? Vannak akik azt hiszik hogy van nekik egy 4Ghz-és procijuk, pedig nagyon átverik őket ezzel. Talán órajel azonosságban kéne nézni a procikat nem árban. -
David88 #5581 core2 duo E6750-es procit meddig érdemes húzni? -
#5580 és a 2 lényeges mondat a végére:
"Ha minél olcsóbban szeretnénk megúszni, mi az AMD processzorai mellett tennénk le a voksunkat"
"Tuning nélkül azonban azonos áron az AMD processzorai valamivel erősebbek a legtöbb felhasználási területen." -
#5579 "Az E2160-tól sokat vártunk, hiszen vannak, akik könnyen 3GHz fölé jutnak vele, ám mi nem voltunk vele ilyen szerencsések. A 2GHz-et is csak feszemeléssel vitte, így nem is erőltettük tovább a dolgot (mivel saját példány, ezért még nem adtuk fel a dolgot, de már szinte mindent bevetettünk, lassan csak a ráolvasás marad)."
nah tessék az új inteleket már tuningolni se annyira lehet
mintha ezt olvastam volna máshol is 1-2 hete (csak marketing volt hogy az 1. intel procik olyan jól húzhatók voltak kiderülni látszik most meg vegyétek ami van cimszóval gazdagszik meg az intel mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése) -
#5578 szóval drágább azt még lassab is
nem jó ez így (valamiért fizetek és nem látszódik meg az tiszta pénzkidobás mint az én esetem) -
#5577 "A 4400 teljesítménye igen meggyőző"
ennyit az intelről (most számoltam ki az Intel 57%-al drágább és nem hozza a teljesítményt ezekbe a tesztekbe)
AMD BE-2350: Régi barát, új köntösben
-
#5576 nekem L2 van, az hittem ez az újabb
mert 6x fok
? -
#5575 két különböző stepping
az újabbak (M0) jobban tuningolhatóak mint a régebbiek (L2) -
#5574 5570-be amit linkeltem nézd meg 2fajta van 2140ből és 2160-ból is 2
ez mit jelenthet?
az egyik 6xfokos a másik 7xfokos