INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az új kód immár lehetõvé teszi, hogy az Intel új revíziójú, 1333 MHz-es rendszersebességet kívánó Core 2 Duo CPU-i is használhatók legyenek, most kiadott BIOS besütése után az alaplapok felismerik a Conroe E0 revízióra épülõ kétmagos processzorokat (ezek a típusok egyelõre még nincsenek piacon)
Mivel egy E6300-ad van ezért abszolult nincsen rá szükséged ;)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Van nekem egy ASUS P5B i965 LGA775 4xDDR2 PCI-E 1xIDE 5xSATA2 GbLAN 7.1 Alaplapom.
Prohardver.hu-n olvastam egy CIKKET, "Asus P5B: már az 1333 MHz-es FSB sem akadály" címmel.
Azt írják, hogy az Asus P5B-szériás alaplapjaihoz készült új BIOS-ok elérhetõk a vállalat terméktámogatási oldaláról.
Érdemes letölteni? El tudná valaki nekem mondani normálisabban, úgy hogy megértsem, hogy ez az új BIOS mire jó és hogy kell-e ez nekem?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
18-30K között kismillió i945-ös lapot kapnim de ha valami jobb kell, akkor az drágább, egy normális tuningolható salangmentes i965 lap az olyan 30-35K között kezdõdik. Abból pl. a GigaByte deszkák elég jók.
tudtok mondani olyan alaplapot, ami még jó minõségû, intel chipsetes, és kezeli mind a P4-et és a Core2Duo-t is, és nem túl drága?
+5V Ground Ground Speaker
Akor itt a 2 szélsõre kell rakni nem? Nem kell ezt földelni.
Nekem olyan kérdésem volna a 630as procival kapcsolatban hogy az egyik boltban meg kapom 18ezerét egy másik boltban meg ugyanaz 50ezer fotint.
Mi köztük a különbség?
Ennek nem kellene lennie? Még müanyag bigyók sincsennek?
Honnan lehet olyat szermányolni?
(Mondjuk van pár a régibõl (IS7, ahhoz adtak), de az ehhez kevés.)
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
1.intel p4 3200/800 1mb
vagy
2.intel p4 3000/800 2mb
Nem mintha fel akarnám rakni, de a magyart azt majd igen.
Régebben énis voltam ilyen helyzetben --> nálam elfogyott a pénz, aztán vga-t nem vettem.
Gyorsan összepakoltam a cuccot, aztán másnap vettem egy doboz kékmultiért egy 2MB-os PCI S3-at. <#buck>#buck>
EAX (elvileg) van, de csak max 2.0 vagy se, de ez nem a gyártó hibája, Creative játsza az agyát a liszencekkel. De DS3D van benne!
(Hehehe, viszont a Vista meg nem támogatja az EAX-ot, ezért Creative-nak most kell heggesztenie egy OpenAL-es EAX fordítót Vistához, ennek minden hátulütõjével. Sok év után csak megszívták, hogy "saját" DS3D szabványt csináltak ...)
Szóval nincs EAX, meg ilyenek. Vagyis nem tud semmit, csak 8 csatorna, de minek. Na mindegy.
Hát akkor meghagyom az Audigy 2-t, bár azért meghallgatom.
GanXstaZolee#2709
Gondolom p5w-t akartál írni.
Szerintem az audigy-d szebben szól, de már látom ilyen lapod van, úgyhogy hasonlítsd össze. ;)
Egyébként:
Realtek ALC882M High Definition Audio 8-channel CODEC
Support Multi-streaming, Jack-sensing and Jack-retasking functions
Anti Pop Function
Coaxial, Optical S/PDIF out on back I/O port
Features Dolby Master Studio technology
- Dolby Prologic IIX
- Dolby Headphone
- Dolby Virtual Speaker
- Dolby Digital Live
GanXstaZolee#2709
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Jobb, mint az én Audigy 2-m?
Abban is van EAX, meg ilyenek?
Biztos én vagyok a vak, de nem találtam árat...
Mivel hûtöd, sima Asus SilentSquare -val, vagy Pro -val?
Iszonyat mehet az a CPU!<#guluszem1>#guluszem1>
GanXstaZolee#2709
Most nem akarom úgyse húzni egy ideig. Gondolom jelenleg egy E6600 alapon is brutál lehet.
De késõbb úgy is kipróbálom mit tud, mert a kisördög úgyis ott bujkál majd bennem. Valószínûleg majd egy Asus Silent-Square Pro -t veszek rá. Talán ez elég jó lesz.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Most olvasom a PH-n a Nagyteljesítményû CPU-hûtõk -et, innen majd késõbb választok egyet.
Aki olvasta melyik ezek közül a legjobb vétel?
A gyári hûtõ milyen? gondolom azért jól hût, csak hangos?
A neten csak olyan képeket találtam, ahol a doboz van csak, és nem látni semmit a hûtõbõl, ha egyátalán van.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Tudnátok nekem mondani valami jo kis boltot ahonnét tudnék rendelni és nagyker...olcsó netán... :) nagyon megköszönném(a readyt ismerem)
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Van 5 Ide-s eszközöm azokkal vigan elvagyok és elleszek még amig be nem mondják az uncsit.
Next PC upgrade: 2022
nekem is olyanom van:)
Mire kéne tuningra? Mennyit szánsz rá ...?