9499
Intel
-
#5734 Ez akkora egy idiota hozzáállás hogy hihetetlen, műmájerkedés az egész. Az ilyenek csinálnak a codbol quake3 arenát. Amikor én is toltam a codot még egy olyan kb 1 éve akkor simán ált. benne voltam az elsö 4-ben, ugy, hogy high grafon ment 40fps körül. -
shrike7973 #5733 Ha ezt nem mondod mindenki hülyén hal meg... -
tmisi #5732 "core2 vel jobb a 7600 gs mint celeronnnal egy 8800 gt..."
Na ez igaz.
De a core2 a 8800gtx-szel együtt a legjobb. -
shrike7973 #5731 Értem...hát én nem cod 2 miatt vettem ezeket a cuccokat hanem mert szeretnék az ujabb játékokkal játszani...timshift meg prostreet nagyon érdekelne..másrészről hameg ugyveszed hog 85E volt a gép fejlesztésére mégiscsak a core2 vel jobb a 7600 gs mint celeronnnal egy 8800 gt... -
Livius #5730 Akkor vegyél jobb VGA-t. Attól még hogy jobb a CPU-d nem lesz sokkal jobb a grafika. -
shrike7973 #5729 Igen csak tudod minél nagyobb az fps ed cod2 ben annál gyosrabban mozogsz, lösz. Pl m1 garand erre a jó példa. Nem mindegy hogy tak-tak-tak-tak... vagy ratatatata és kinn is van a tárod...
-
Livius #5728 Azér ilyen a Grafikád, mert a szutyok DX7 ben tolod, meg sok mindent levettél LOW-ra meg MEDIUM-ra. -
shrike7973 #5727 Oks...
Megcsinálhatnám ezt a bios restartot meg minden de ha már egyszer a bolt vállal granciát érte akkor vesződjenek ők vele..
Thx mindent.. -
#5726 Ennek a jelenségnek a kiküszöbölésére van az Anisotróp szűrés (anisotropic filtering). -
#5725 egyszinten vagytok -
zoolee #5724 Galaxy noname??!!!!!
Te hülye vagy? az "átlag" gyártók közükk talán ők tuningolják legjobban a gyári karikat..És igen jó minőségű amit csinálni9k.
-
#5723 Állitsad normál grafikára. -
shrike7973 #5722 És én azt honnn tudhatom hogy rendesen funkcionál a vga a gépemben..igaz a cpu testnáél volt ez..de játékban (ujra cod 2 elnézést nem csak ezzel játszok de evvel a legtöbbet...) azt vettem észre hogy ha bármilyen szerverre megyek fel meg ha csinálk is egyet magamnak ,akkor ha földet nézem előttem 5-6mig minden éles...értsd ezalatt a földön levő köveket meg stb..az 5 m en kivül má minden homályosabb..és még 5 méter már minden teljesen elmosodott.. és amiko megyek előre akkor ezek a sávok velem együtt mennek előre...és pl ha van egy kocsi a távolban akkor az egy ideig épp felismerhető h kocsi ha közelebb megyek egy bizonyos pontnál egyszerre megjelennek olyan dolgok hogy lámpa, visszapillanto tükör,kerék..stb...ha visszáb megyek a ponttol megint eltünik... -
#5721 A Galaxy noname??? Jóvicc :D -
#5720 Galaxy gyártja mostanában a legjobb tuning VGA-kat.
Azért mert nem ismered, még nem noname.
:) -
Livius #5719 Ez igaz hogy elég noname. Talán azér volt drágább mert Zalman hűtő volt rajta. A Kézikönyvben levan írva a BIOS-menüje, hogy mi mire van benne, és mit lehet benne állítani. -
shrike7973 #5718 És abba az is le van irva hgy kell tuningolni??
AMugy nemtom vki irta asszem Punker hogy a galxy egy noname alja gyártó...ez igaz?? Mert amikor megvetem jóval drágább volt mint egy sima gs (44000ft).. -
Livius #5717 Akkor vedd elő az Alaplap kézikönyvét, és olvasd el a BIOS-ról szóló részt Angolul. -
shrike7973 #5716 Bios Resettel gondolom visszaáll a cpu eredeti mhz re...
Hát én szeretném ha tuningolva lenne mert 1,86 ghz vajmi kevés és direkt azért választottam az amd vel szemben a core2 t mertmajd meglesz tuningolva...
Igen köszönöm tudok angolul 1 évig voltamkin ausztráliában leteszem mingyá a felsőfokut nem erről van szó...
-
Gipsz75 #5715 Egyértelműen a túlhúzás a hiba...ha a boltban garanciát vállaltak a túlhúzásra, vidd vissza, és csináltasd meg velük...
Egyébként nem kell nagy szakértelem, csak 1 pár angol szó ismerete, hogy a BIOS-t visszaállítsd...
Lásd 5683-as hozzászólás... -
#5714 reménytelenebb mint én -
#5713 6 éve van géped és még nem értesz hozzá?
hát akkor ne ugassá le másokat...
ha nyomnál egy bios reset-et nem lenne gondod...de Te még ezt se tudod -
#5712 nekem ami igazán ütött anno az egy Slot A-s Athlon volt 700Mhz-ről 912Mhz-re feltépve,egy sufni CPU hűtéssel,egy ABit lappal ami a kondik végett kinfogott...öcsém ebbe a gépbe volt erő
Maszka! a Soma ekkor vette meg az 1000 Cerkáját(nemolcsóért) hát kutyafing volt az én athlonomhoz Sissoft sandrával tesztelve.
Unokatesóm meg ekkor vette meg a 1Ghz feletti thunderbirdjét egy ABit lappal ami már Raid-os volt.
az Abit lapom kifinágása után vettem meg az 1600+-os Socket A-s AMd-met
szintén Abit lappal,de ugye az már Nforce chipset-es volt...jó kis lap volt az is,de megváltam tőle amikor már láttam h a kondik viccelnek -
#5711 LOL pont Te mondod Maszka heehe -
#5710 Guru3d.com -
#5709 Nehéz számokban kimutatni, a core2 sokkal gyorsabb... -
#5708 ha a proci teszt alatt szétesik a kép az tuti nem jó jel. mondjuk ez a galaxy mennyire alja gyártó? nem i shallottam még róla. -
do2 #5707 SZiasztok kéne 1 kis segitség a most van egy 3 gigás procim szeretném lecserélni a gépemet core 2-sre szóval full csere ... ami aigazán érdekelne hogy egy 1.8-s core proci mennyivel gyorsabb mint ez a sima 3 gigás procim ? 2.3-s coret néztem ki magamnak, az még nem annyira brutális ár... szóval aki tud ilyen összehasonlitásokat az pls irja meg nekem thx
-
#5706 Megelőztél, most látom...
Tehát ahogy a kolléga is javasolta cselekedj így... -
#5705 Én meg akkor elmondom, hogy a GS órajele 500/1400 a premium a galaxinál a Zalman coolert jelenti.
Egyébként a CPU pontod tökéletes, azzal valószínű nem lesz baj én még mindíg azt mondom, hogy vga driverekkel variálj (nem feltétlen a legfrissebb a JÓ).
sm2/3 pontod viszont kevéske. (DDR2-es GS-em hasonló órajelen jóval többet nyomott) -
shrike7973 #5704 Azt mégis hogyan?
Most voltam fenn az nvidia oldalán és a legfriseb driver a
ForceWare Release 162
Version: 162.18 WHQL
Release Date: July 26, 2007
Operating System: Windows XP, Windows XP Media Center Edition
Language: U.S. English
File Size: 46.7 MB
163.44??? -
#5703 Próbálj ki másik VGA drivert is. Én pl a 163.44-es drivert használom és elég jónak tűnik!
A procid megfelelő pontot kapott a tesztben. Nem azzal van a probléma. Vagy valami szűrő be van kapcsolva a vga driverbe, vagy simán csak szar. -
#5702 a proci tesztnél az elfeketedés a nem normális, szedj le külön CPU teszter progit. -
shrike7973 #5701 Már elnézést vagy 5* leirtam hogy a vga gyárilag tuningolt senki nem huzta meg.. a galaxy premium csomagos vidokarik ilyenek... -
shrike7973 #5700 Sziasztok ujra!
Na lefutattam még1xer a teljes 3dmark 2006ot
ugyanaz a hiba ( vagyis a képernyőn bizonyos helyeken fekete kockák jelennek meg amik lefedik kb a képernyő felét9
Mostis 2100 pont
Igen utánajártam minden cuccnak (vga, alaplap, hangkari még az egér + bill hez is megszereztem a legfrisebb drivereket)
Egyedül az usb 2.0 driver nincs fenn mert nem látja a cd de azt mondotátok rendes mert sp2 be az be van építve.
A cpu 29 fokos lett a gpu továbbra is 38 fokos.
Main Test Results
3DMark Score 2099 3DMarks
SM 2.0 Score 820 Marks
SM 3.0 Score 713 Marks
CPU Score 1830 Marks
Detailed Test Results
Graphics Tests
1 - Return to Proxycon 6.56 FPS
2 - Firefly Forest 7.103 FPS
CPU Tests
CPU1 - Red Valley 0.577 FPS
CPU2 - Red Valley 0.927 FPS
HDR Tests
1 - Canyon Flight (SM 3.0) 7.037 FPS
2 - Deep Freeze (SM 3.0) 7.23 FPS
itt a teszteredmény -
#5699 LoL most nézem, hogy húzva van a procid+ vga-d is, akkor tényleg fogadd meg a többiek tanácsát is és állítsd a procit+vga-t is defaultra...(utána jöhetnek a driverek) -
#5698 3dm'06-ról van szó???
Mert akkor a pontszámod kb. 7-800 ponttal tér el az átlagostól (leírom 100-adszor is új vga+chipset driver)
A proci teszt részének olyannak kell lennie: max 1 FPS!!!!
A proci pontod mennyi???? -
shrike7973 #5697 Gyári box hűtő...28°os a cpu jelen pillanatban everest szerint a GPU meg 38°os lett..akkor futtatok teszteket...amugy itt a link amit a végén kaptam a tesztnek:http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11009797 -
#5696 na ez már értelmes támpont, menj és futass proci teszteket csak, ha hibázik akkor gebasz van. hűtés amúgy milyen? -
shrike7973 #5695 Sziasztok!
Na lefuttatam a 3dmarkot
és 2100 pontot kaptam de 1280*1024 meg minden fel volt kapcsolva nem ugy mint régen...
De tuti gebasz van mert a cpu testnél mindnen második képkocka (mert szaggatott rendesen..)Felét fekete kockák lepték el... :S
Másrészt kérek mindenkit ne röhögjetek ki nemvok nagy gépguru bár szeretek gémelni.. Énis tudok olyat amit ti nem...