40038
-
#530 kár foglalkozni még otthon vele, főleg ha warez -
#529 Egy kérdésem lenne, ha XP-t fennhagyom és úgy telepítem fel akkor tönkrevágja azt vagy menni fog? -
Caterpillar #528 -
Caterpillar #527 #515 valaki?? -
#526 Egyébként innen is letölthető:Vista.
Egyszerű letöltéskezelővel is letölthető.
-
#525 Mivel a Vista a Win 2003-ra épül... -
#524 Olyan programokkal amik nem Vista -ra készültek, hanem WINDOWS XPre - elég nagy butaság probálgatni. -
#523 Ott van egy nagy Download Torrent feliratú gomb. A letöltés utáni torrent fájlt pl. a BitComet vagy az Azureus progival lehet megnyitni és letölteni.
-
#522 okés de hol a download ikonja??? lehet hogy csak én vok hülye de nem találom
-
Caterpillar #521 Google...
Egyébként beírod hogy nVidia vista meg driver és lám első oldal jó is...
Csak okosan!! -
szala #520 Sziasztok
Nme tudtok valami helyet, ahonnan nforce 4 es alaplaphoz nvidia lankártyához találni drivert vista hoz? Probáltam az alaplap cd röl felpakolni de kompatibilitási hibát irt, vágom hogy beta a vista, de hátha van hozzá
thnx elöre is -
#519 Hát mikor én feltettem a 3.47-et vagy a 3.44-et kinyírta az egész vistát úgy hogy a safemodban se bootolt be. Illetve ha azonnal insatall után nem engedtem bebootolni hanem F8-aztam és a legutólsó helyes konfigot választottam akkor a Vista túlélte, de a daemon tools nem indult, mert nem ment fel a virtuális SCI drivere (így végigpróbálgattam pár verziót, de csak a 3.10 alattiak jók). Egyéb esetben az install utáni indításokkor felugrik a tálcán egy sárga ablak hogy "PnP BIOS extension" és kékhátteres okosság, reboot és ismét fagyás akárhányszor próbálod. Pedig még a gépünk is hasonló, ugyanazt a 32-bites buildot tettük fel. Te hogy csináltad? -
#518 Pl. Innen.
-
#517 DC, bittorrent -
#516 hali!
honnan lehet letölteni a windos longhorn-t?
pls segitsetek -
Caterpillar #515 Sziasztok!
Eddig nem tűnt föl (lehet mert nem is kérte) de most hogy bekapcsoltam a gépet az óra mellett megjelent 2 db kulcs hogy aktiváljam... Ezt ti hogy tudtátok kikerülni?? -
#514 32biten -
#513 megy a 3.47 is minden probléma nélkül. -
edeleny #512 Valahol azt olvastam,hogy az F-Secur mar keszitett kifejezetten a vistahoz keszult virusirtot. -
#511 Ez egy régi (daemontoolsból is csak a régi 3.10-es megy) vagy kielyezetten új (tehát Vistakompatibilissé tett) verzió? -
CyrSyS #510 Sziasztok! Hamarosan telepítésre kerül a Vista és már olvasgattam ezt a fórumot a Vista viselkedéséről és volt egy rész ahol valaki azt írta hogy időkorlátos a használata! Na azt kilehet valahogy küszöbölni? -
#509 Nálam eddig egyedül az AVG működött, úgyhogy egyelőre marad az. -
#508 Nem jó. Már próbáltam. Állítólag a Symantec Antivirus Corporate Edition v10.0.1.1000-es mükődik de én még nem próbáltam. -
#507 Még nem próbáltam, ezért csak kérdezem: Norton Antivirus 2006os bétája jó lehet? -
Rain1 #506 Szerintem még nincs. Én a Kasperskyt probáltam, de nem ment :( -
karway #505 Na nálam is reinstall, lett ! Most már elővigyázatosabb voltam a progik felrakásánál, szóval nálam a NOD32 volt a ludas, miután feltettem és restart, máris jött az svchost 50százalékos fogyasztása, leszedtem eltűnt a probléma !
Tudnátok jó és Vista kompatibilis víruskeresőt ajánlani? -
#504 Na kb nekem is ez a tapasztalatom. -
#503 Nekem szó nélkül bevette az alaplapra integrált SoundMax 5.1-es hangkártya WHQL driverét, de a vezérlőpulban a hangeszköz tulajdonságit nem lehetett belőni, mert azt mondta hogy a Direct Sound nem elérhető. Hang az volt, játékok alatt (amik gondolom közvetlenebbül kommunikálnak a kártyával vagy akár a DX9.0c-vel) szépen szólt, de windows-os media player alatt siralmas 2.0-ban nyafogott rádió minőségben. -
Baszq #502 Akkor még várnunk kell aszem:(((((
-
#501 Szerintem semmilyennnel. Még nem találtam Vista kompatibilis Creative hangkártya drivert. Nekem az Audigy 2-öm nem akar menni. Driver felmegy de a hang kritikán aluli minőségű ha szól egyáltalán. -
Baszq #500 Hi tud valaki segiteni? Feltettem a vistat szépen müködik is minden csak 1 probléma van nincsen hang:(
De ha felteszem az alaplap divert elbaszodik a képernyö felbontás ezét szereztem 1 hangkártyát de annak a driverét meg nem lehet feltenni mert nem engedi a kari Creativ Soundblaster 128 pci. Szerintetek milyen driverrel tudom föltenni???
-
#499 nem ez nem vírus volt, hanem egy elég durva belső hibája a Vistának :) nekem is beletelt egy reinstallba, és 1 órás agyalásba/próbálkozásba mire rájöttem hogy az a nyomorék internetkapcsolat okozza (mondjuk az alap megvolt mert az SVCHOST.exe az az internetkezelésért felelős, szal ott kerestem, de mindent átnéztem amit lehetett -_-) -
#498 a sasser vírus is csinálhatja mert nekem volt ilyen XP-n szívtam is vele rendesen, bár azt nem tudom hogy vistára rá tud e "mászni" ez a vírus -
#497 Nekem is ez volt a gondom, csak nekem nem 50%-osan, hanem 95%-osan ette -_- gyakorlatilag nem tudtam semmit csinálni, de aztán rájöttem mi volt a gond.
Ez akkor van ha betettél már a hálózati kapcsolatokhoz egy aktiv internetkapcsolatot, és disconnectelsz...
Na ilyenkor távolítsd el a kapcsolatot, egy restart a windowsnak, és tedd fel újra, és utána nem lesz ilyen gond :)
Elég nagy "bug" (már ha lehet egy oprendszer-hibát bugnak hívni) de megvan rá a megoldás ;) -
karway #496 Sziasztok ! Valaki meg tudná mondani, hogy az svchost miért eszi folyamatosan 50 százalékon az erőforrásomat?, nálatok nem?
-
#495 Igen ezt tudtam, azóta a spy botot sikerült feltenni és elindítani, de frissíteni nem lehet, szóval fél siker a dolog. :) Viszont a nod 32 tökéletesen megy és az ad-aware szintén, úgyhogy végülis marad ez, a második vinyómon. Köszi a válaszod! -
#494 Mert a Vista egy kezdeti, fejlesztés alatt álló, korai stádiumban lévő operációs rendszer. A tűzfalak, driverek, spyware keresők, vírusirtók pedig olyan mélységben épülnek be a rendszerbe amik minden operációs rendszer esetén más beállításokat igényel. A Vista egy hete jelent meg, ezért a programokat nem tesztelték, illetve nem igazították hozzá. Erre még várni kell. -
#493 Valaki nem tudja megmondani, hogy a zone alarm és a spybot miért nem akar feltelepülni a vistára? Előre is köszönöm a váalszt!
-
#492 Tudom, pontosan elégedettségem felyezhetem ki. Ha menne alatta a legutólsó elérhető AC3 kodek akkor már ez a Beta 1 maradhatott is volna XP helyett. -
#491 Nem kell elfelejteni, hogy ez a verzió még nem erre való.
Izlelgetni, és nekiálni lassan driver-eket irni.