40038
-
#690 Érdekes hogy eddig én is mindíg magyar Windowsokat pakoltam, de amíg fennvolt a beta1 egyáltalán nem hiányzott a magyar szó, lehet hogy az angolt rakom majd fel a véglegesből is.
Van már letölthető új build a beta1 óta? -
#689 Minek az neked?
A vista-hoz majd kiadás után fél évvel lesz kb. magyarítás (magyar verzió)...
DE:
Ha nem értesz annyit angolul, amennyi ehez kell, akkor minek rakod fel? Hidd el, MÉG nem jobb, mint a ZIXpé! ;) -
#688 de tegnapelőtt még összedobtam egyet gyorsan, de még a 5048-as buildhez.. kell? :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :OOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#687 Longhornhoz nincs még magyaritás? -
Newfronter #686 Lenne egy kis infóm, igaz egy másik fórumból, ezért is teszem közzé a nevét.
Szóval "ion"-tól származó információk szerint péntek hajnal 1-kor elérhetővé teszik az 5219-es buildet a bétateszterek számára.
-
#685 Már akinek már van elérése hozzá -
#684 nembaj :D -
#683 MS oldalán egyszerübb -
#682 the for the info ;) -
Newfronter #681 Én ezt az oldalt ajánlom:
PDC -
Newfronter #680 Most folyik a PDC konferencia.. nem biztos hogy még kikerül a netre, lehet csak a következő napokban... -
#679 Valaki megtalálta már? Én sem torrentspy-on, sem az nforce-on nem láttam °_° -
#678 Király, ebbe már visszarakták a sidebar-t is :D -
ent #677 Na akkor töltés, és reménykedem, hogy raid0 ra felmegy! -
#676 akkor még ma meglesz -
Newfronter #675 Ez még a béta 2 előtti verzió, de remélem már ebbe is sokmindent tuszkoltak. -
Newfronter #674 pre-beta 2
Itt a bizonyíték, az viszont nem tudni hogy mikor kerül ki netre... -
#673 nem -
#672 Ez most komoly? -
Newfronter #671 Huh ma jön a Vista pre-beta 2.. lesz ma izgalom
-
ent #670 Vki installált már vistat raid 0 as rendszerre? -
#669 Én most nem arról beszélek, hogy melyik milyen verzió volt, hogy alfa béta vagy akármi...., hanem arról, hogy szerintem a vista BETA 1-ből elég sok dolgot kivettek ami még az alfában benne volt (4074)... pl. "ébresztő"-óra, képpel illusztrált naptár, sidebar (+ ennek minden összetevőjét, mint pl. diavetítés, rss néző, stb...), stb...stb...stb...
Ami egyértelműen tetszett az újítások közül (a 4074-hez viszonyítva) az a start menü, és az aero glass (amit nem tudtam érthető okok miatt kipróbálni, de láttam képeken...) De pl. jobban tetszett sokkal a 4074 bejelentkező képernyője is + a telepítője is.... de még rengeteg dolgot tudnék írni, csakhát nem akarok bazihosszú hozzászólásokat írni...
Amúgy bocs a hosszúranyúlt hozzászólásért... ;) -
#668 Semmit nem raktam fel, mindössze a területi beállításokat meg a bill. nyelvét állítottam át magyarra... -
#667 4074-es ? Ne röhögtess az még csak egy alfa verzió volt, inkább csak egy Longhorn skinnel ellátott XP.... A Beta1 már sokkal közelebb van a Vistához!! -
#666 Felraktál valamilyen programot alá? Az okozhatja esetleg a fagyását. A 3D nekem alapból ment nvidia kártyával. -
#665 áh, felraktam, de az első újraindítás óta (nem a telepítőnél) nem akar elindulni... egyszerűen lefagy az egész.... grrr... szerintetek mitől van? (azon kívül, hogy beta) Mert sok helyen azt hallottam, hogy teljesen jól működik... + a 3D-t, ha lenne hozzá megfelelő hardverem honnan lehetne előcsalogatni? Amúgy így, első ránézésre a longhorn 4074 szebb volt sokkal, és töbet is tudott valamivel... -
#664 A leszedett image nevében szereplenie kéne, hogy 32 vagy 64bit-es. Egyébként ha 32bit-es procid van akkor nem fog feltelepni a 64bit-es. Én dvd-ről telepítve simán felraktam az xp mellé másik particóra és a boot menüben vállasztható volt, hogy melyiket akarom indítanni. -
#663 Most töltöttem le egy vista-t...
Honnan tudhatom meg legegyszerűbben, hogy ez a változat 64 vagy 32 bites-e? Számít-e ez valamit egyáltalán? (a fájlnévben nincs benne)
Meg lehet azt oldani, hogy a boot menüből elinduljon a vista is és az xp is? Tehát hogy csak simán beírja magát a boot.ini-be? (A longhorn 4074-nél nekem ez nem működödtt)
köszi a válaszokat előre is..... ;) -
#662 Minnél erősebb videókártya nem árt ha látványos 3d-s ablakokat akarsz a Vista-ban. Szerintem min. Geforce 4 TI. Memória se ártana jóval több mondjuk 1gb. Net az megy rajta. -
#661 Ahhoz mi kell?
Amúgy a net már működik rajta? -
#660 kb
Aero Glasst viszont felejtsd el! -
#659 Amúgy ez a vista beta 1 ez az én gépemen hogy szuperálna?
Celeron 2GHZ (P4)
384MB DDR 233Mhz RAM
NV GF4 MX420 64MB AGP 4x
Samsung 160GB 7200RPM
A többi sztem nem lényeg....
Főleg a grafikai része ill. a sebesség érdekelne... (Gondolom 3D-sek az ablakok, meg a többi is tiszta csili vili)
remélem még nem volt :) -
#658 király -
ent #657 #647? -
#656 pontosan -
#655 Tudom, de ez ugye az a verzió amit ti is próbálgattok? Tehát ezt lehet (nem épp legálisan) letölteni? -
#654 A galériák nagyrészében, már a Vista Beta 1 szerepel. Pl. ebben is. -
#653 A beta1 is így néz ki? -
#652 Na feltettem az ATI drivert, ahogy írta, Eszközkezelőből, de semmi Control Panelt vagy ilyesmit nem tesz fel! Semmi változást nem vettem észre! Ez nálatok is így van vagy nálam van a hiba? -
#651 Köszi!