40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • crossy104
    Hálás köszönet!
  • janos666 #609
    Ha nem Vistás, hanem XP-re írt drivereket teszel fel akkor ugyan úgy mint XP-n. (Legalább is az nv drivereket bekajálta és a 3DMark05 még pár ponttal többet is dobott, a CS:S is szépen ment) A Vista driver még nagyon beta, lehetnek hibák és teljesítményesések, tehát vagy a játékok vagy az Aero glass fut szépen. Gondolom lassan jön már egy értelmesebb verzió is.
  • ent
    Raid 0 és a vista!!!!
    Vki?
  • crossy104
    Uraim! Megtenné azt a szivességet Valaki, hogy közölje hogyan futnak a játékok a Vista-n?Igen hálás lennék érte ha valaki megosztaná a többiekkel ezen a téren szerzett tapasztalatait is.Köszönöm!
  • tygryss
    nekem ment 3.47-es
    valami miatt ujra kellett raknom, es szetfagyasztotta ... resetel allandoan inditasnal, azta ujraraktam megint a vistat, es most nem telepitettem fel
    ... de viszarakom megint xp-t ... opengl nem az igazi benne... es nekem az kell, mert lw hasznalja.... es en most rajzolgatok ezerrel ... meg vagy 7-800 megat esik ami vicc xp csak max olyan 2-300-at ... kell a ram :))))
  • geri15
    Nem, tőlem is megkérdi, hogy felrakom-e mert veszélyes az illesztőprogram stb stb. LeOKézom, és megy tovább, rendesen, semmilyen sárga bubis szöveg nem jön nekem elő... sztem ez is valami jókora bug lesz, majd a BETA2-nél talán nem lesz benne.
    Addig használj 2.xx-est, az alapdolgok azzal is mennek :)
  • janos666 #604
    Mind a 3 (nero, alcohol, daemon) vituális DVD-ROM driverre ezt a sárga ablakot dobja és fagy. Akár szűz, vagy pár aprósággal telepített 32 bites Longhor beta1 (5048-as build). De akkor neked fel sem dobja a kérdést hogy bele egyezel-e a bevizsgálatlan driver telepítésébe? Vagy igen? Ha leOK-ézod akkor nem jön elő hasonló sárga buborékos szöveg? Én a daemontools hivatalos fórumában olvasgattam és nem egyedi a hibám, ott írták azt is hogy csak a 3.10-es alattiak jók Vistára (erről meggyőződtem magam is).
  • geri15
    hát erre nem tudok mit mondani, sorry Ugye sima 32 bites windowssal nyomod, nem? Eddig akitől kérdeztem annak mindenkinek ment 32 bites alatt a 3.47-es :S

szvsz lesz valami ami összeakad a daemon által feltelepülő DLL-ekkel, szal vagy Longhorn reinstall, vagy addig használj vagy Nero-s, vagy Alcohol-os imagedriveot. Jobbat nem tudok mondani :/
  • janos666 #602
    Nálam a következő történik: Elindítom a daemontools 3.47 (vagy 3.46 és még pár visszafelé 3.10-ig) telepítőjét. Nyomkodom a tovább gombot míg elkezd instalálni. (nem állítok semmit, oda és úgy rakom fel ahogy alapból felkínálja) Mikor a csík a vége felé ér akkor a Vista feldob egy ablakot hogy engedem-e a bevizsgálatlan illesztőprogram telepítését, mert ilyen olyan kockázatokkal jár. Ha oda veszem hogy NEM akkor törli a daemon tools telepítést, ha engedem akkor felugrik egy kis sárga buborék a tálcán: "PnP BIOS Extension" és lefagy az egész, úraindul és ismét és ismét lefagy... Ha esetleg első fagyás után betöltetem az utólsó működő állapotot akkor elindul fagyás nélkül, de a daemon tools nem indul, mert hiányolja a drivert.
  • geri15
    ez nem igaz. Nekem megy a 3.47-es de többen állítják hogy csak a 32 bitesen, a 64-esen már nem. Én 32-esen néztem és ment.
  • Crat3r
    Azt olvastam az 1ik hozzaszolasban hogy 1es embereknek a vistan csak a 3.10 alatti daemon toolsok mennek! ha ez igaz valaki megmondana honann lehet letolteni ien regi verziot?????
  • tygryss
    tudtomal letezik hozza antiwpa ... legalabbis en azt hasznalom
    :))
  • Mafioso
    Auért mert ami nekem volt, nem lehetett vele uj particot csinálni!
  • FTeR
    kösz
  • bon
    Mindenki ez a kódot hazsnálja és tudtomal nem használható vele örökké.
  • FTeR
    mértnem nyomattál egy 10gigás új particiót a vinyó üres részére?
  • Mafioso
    nekem van egy oylan kódom a Vistához amivel örököséé tehetetitek, amugy 2007 elején ejleneik emg magyarországon!
    Nekem is megvan, de nem birták együtt vista meg xp, ugyhogy full format miden kettőnek, ne értéstek félre a gép igyén az megvolt, amugy nagyon fasza, nekem legalábbis tetszik!!!!
    na nem habozok!
    itt a kód:
    TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW
  • bon
    Nem meglepő XP esetében is volt mind a kettő.
  • NuCLEARScoRp
    Tudomásom szerint ez a menetrend már változott... beiktattak egy RC1 és RC2-t is... a végleges valamikor 2006 őszén esedékes...
  • bon
    RC0= Release Candidate 0

RTM= release to manufacturing, a sorozatgyártás megkezdése
  • pedestrian
    Én sem tudom. Csak olvastam valahol, aztán lemásoltam. De biztos mindjárt kapsz rá választ itt.
  • Rain1
    Az RCO és az RTM mit jelent?
  • pedestrian
    2005.07.27: Beta 1
    2005.11.16: Beta 2
    2006.03.17: RC0
    2006.06.28: RTM
  • Mr Manson
    idén
  • FTeR
    mit mondtak mikor is jön a köv béta?
  • lacahh
    Kellene sn vista 4051 ha valakinek van es att kuldene nagyon jo lenne
  • ent
    Köszi, én is erre gondoltam! A többiek (gergod, flek0) meg bekaphasssák!
  • Gaben78
    köszi
  • bon
    szerintem előfordulhat, hogy a még Beta 1 Vista nem tud telepítenni raid0-ra. Más ötletem még egyenlőre nincs
  • ent
    Egyébként erre gondoltam, viszont a x64 xp símán felment a másik partícióra. Most ahelyett szeretném ha felmenne, de nem...

A raid 0 alatt vki telepítettem ár?
  • ent
    bootolva szeretném, load drive se műxik...
  • bon
    Hát ez gobdolom az egyik Beta 1 bug. XP alól vagy boot-olva akarod telepítenni? Gondolom a Load Driver gomb se mükődik. Lehet, hogy a Raid 0 zavarná?
  • ent
    Végre egy értelemes fórumozó! A többi bekaphatja a kakim csücskét!
    Igen, nem ajánl fel semmi!

bon: igen, ez üres!!

Mi a franc?
  • bon
    Törés a Vistahoz, hogy ne csak 30napig használhasd
  • Gaben78
    hi. mi a fene az : antiwpa_beta ???
  • NuCLEARScoRp
    Szerintem az üres ablakot arra érti.. hogy nem ajánl fel semmit telepítési útvonalnak...
  • gergod
    Ha fel sem tudod installálni, akkor lehet, hogy nem kéne ezzel foglalkoznod.
  • bon
    Ezt most nem rétem teljesen. Neked ez az ablak üres?

install
  • ent
    Olvass vissza!!! Ki fikázza a másikat és miért?

A probléma még mindig fennáll!!!! Legalább te...
  • magus755
    Figyeljetek ennek mi értelme hogy egymást fikázátok erre semmi szükség!