40038
-
r4pt0r #3571 Azért mert hibás, és sokat szenved vele az elején. Én most néztem 5472,64bit és min 10secel gyorsabb. -
#3570 Igazabol nem ertem, hogy az offline files disabledolasa miert gyorsitana, de igerem kiprobalom :) -
r4pt0r #3569 Windows Vista indításakor fellépő kék képernyő eltüntetése (drasztikusan gyorsul a boot, akár 10-20 másodperc, működik néztem)
Start -> Run... -> msconfig -> Services -> ki kell venni a piát az Offline Files elől -> Apply
Már csak egy újraindítás és lehet élvezni a Vistát.
-
#3568 Mindeggy csak csináljunk vele valamit!!! -
markastor #3567 Daemon ügyben tényleg olvass vissza. :) (Nem kell sokat, elég a 3547-es comment-ig).
Ha a connec-tes build béta teszteri szériaszám nélküli használatára gondolsz, akkor kétfajta megoldás is van. Az egyik módosít egy pár fájlt, hogy a Vista azt higyje, már aktiválták, a másik pedig reseteli a 14 napot. -
Alblink #3566 Olvas visza egyik verzio muxik csak
Az engem is erdekelne. -
#3565 És annyit kérdeznékmég az aktiválisra vsalamilyen megoldás van??? -
#3564 Daemontools felment már valakinek??? -
markastor #3563 net helpmsg 1392
The file or directory is corrupted and unreadable. -
FLeK0 #3562 Rosszul töltötted le vagy írtad dvd-re a vistát. -
#3561 kAmion mondom olyan szinten televan a pöcölöm :D ezzel az egésszel, hogy azt elsem tudom mondani
Egyszer sikerült feltenni ezt a *******
Állandóan egy ilyen izét kapok és leáll a talapítés : 0x80070570 -
#3560 Nekem anno ilyen gondom nem volt mert már javában win 2000-et használtam. Ami ott futott az meg mindíg ment xp-n is. Addigra már ki volt alakulva a bejáratott szoftver környezetem.
De a mostani helyzetben lehetséges hogy erre a dualboot megoldásra fogunk kényszerülni. -
#3559 Szerintem nem árt, ha kezdetben feltelepítünk mellé egy XP-t, mert biztos lesznek olyan programok amik nem futnak... Régen az XP mellé sem ártott mondjuk egy millennium. -
#3558 Ertem, nos hat akkor orulok, hogy kedvenc jatekaim itt is futnak (még) rendesen :D Igazabol mar csak az tart vissza, hogy atalljak Vista-ra, hogy mindig uj verzio jon ki, es mivel tesztvinyon futtatom, soha nem updatelem, hanem format. Ez azert kicsit idegesito, hogy minden alkalomkor allitsam be outlook-ot meg csomo progit. -
markastor #3557 Viszont a Warhammer : Dawn of War D3D-s játék létére élvezhetetlenül lassan megy. De szerintem ez nagyban driver-függő. -
Alblink #3556 En csak tippelek, a driverek miatt:D. -
r4pt0r #3555 Valaki tudja hogy mitől foglal kb. 800megával többet a 64vites Vista (5472) ? -
Alblink #3554 Bejon az a funkcio hogy belehet alitani hogy audio meg xx cd-et mivel inditsa el. -
FLeK0 #3553 Én hl2dm-et néztem, egy ideig játszhatatlan volt (szerintem a gcf fileokból nem tudott olvasni normális sebességgel), aztán csak 1 kicsit rosszabb mint xp-n.
A wow pedig még elég zavaróan futott gyengébben, raidben elég húzós volt normálisan játszani, és 1-2 helyen grafikai bug is volt, eltűntek felületek.
A Q3 opengl-es game létére viszont majdnem ugyanúgy futott, de az egérkezelése fura volt valamiért, mintha jobban/tovább csúszott volna.
CS1.6 csak d3d-ben fut, de nagyon gyengén (játszható, de összevissza leesik az fps, ami ebben nemjó).
City of villains teljesen játszhatatlan, 0fps.
A trackmania nations nem indul el, gondolom a starforce védelem miatt.
ilyen téren vegyes a kép egyelőre. -
#3552 Kozbe ha valakit erdekel hajnali fel 2-kor volt egy kis idom jatekokat megnezni Vista alatt (ujabb 2-t), meghozza Day of Defeat: Source es Star Wars: Battlefront-ot. Mind2 tokeletesen megy, BF meg jobban is mint XP alatt. -
TeggLAsh #3551 en meg meg mindig azzal a hulye hanggal szivok vista alatt. egyszeruen nem ismeri fel a hangkartyat magatol, es ha en probalom felrakni a drivert akkor is leall hibauzenettel :S -
#3550 Nekem bevált a nero. Nagyon szeretem. Mondjuk Vista alatt a 7-est nem tudtam még beüzemelni. A 6-os meg már nem jó nekem. -
#3549 Eletbe nem hasznalok nerot... nem is fogok. -
FLeK0 #3548 nero 7 nem nagy veszteség. -
markastor #3547 Nero 7: install alatt hibát dob, s utána sem lehet elindítani.
Nero 6: probléma nélkül megy.
Alcohol 120%: egyáltalán nem megy.
Daemon Tools: csak a 3.33-as verziószámú megy (tehát a 3.47 és a 4.03 NEM).
Beta 2 (build 5384) alatt viszont megy a 4.03. -
Rasti #3546 Sziasztok.
Érdekelne,hogy Nero,daemon tools,alcohol, stb... progik mennyire mennek az új builden? -
#3545 Egy screenshot-ot tudnal kuldeni (please jpeg-be)? [email protected]
#3544 - Erdemes, marcsak azert is mert sokszor drivereket is letolt, mint nalam az audio. -
Alblink #3544 Erdemes updatelni,mindig letoli az ujabb verziokat is? -
Alblink #3543 Oké koszi,akkor majd 20gigasat csinalok neki. -
Alblink #3542 A mp 11 nem jon be,nalam homalyos a kepe,de a power dvd nagyon jo,es gyorsabban is inditja a filmet mint xp-en. -
#3541 15-20-at javaslok, en a testvinyomon mindig akkorat csinalok Vistanak, ergo boven eleg neki (kb 12giga) + rengeteg progit fel tudok melle ideiglenesen rakni, ha akarok. -
Alblink #3540 Oké,kosz a tippet.minden progi felment ra amit szerettem volna,ez a beta,mar telleg hasznalhato.Ha csinalok kulon particiot,amin csak a vista van,hany gigasra erdemes csinalni? -
#3539 #3530 - Erre meg varhatunk kb 2 hetet.
#3533 - Ha az XP-s particiora akarod mindenkepp rakni, akkor megteheted azt, hogy azt valasztod, es a vista egy windows old konyvtarba rakja az XP-t es onnntol mind2 rendszer valaszthato lesz, de mivel meg beta rendszer, nem igen ajanlanam. Szerintem egy gyors adatmentessel + format-tal jobban jarsz.
#3537 - Ez meg egy hatalmas f*szsag. Egyertelmu, hogy felnek, es van is miert. Ha ugyebar alapbol benne lesz csomo minden pl.: defender, win tuzfal ami elvileg mostmar rendesen 2iranyu lesz, akkor nem sokan fognak plusz penzert meg barmit is venni bele, inkabb hasznaljak azt, ha jo, ha nem, legalabbis az atlag user valoszinu igy fog donteni mivel nincsenek plusz 10.000-rei gepet lassito fos Norton-t venni. -
FLeK0 #3538 félnek -
Newfronter #3537 Symantec a Vistáról
Haha bagoly mondja verébnek. Symantec először tanuljon meg vírusírtót írni, minthogy fikáz egy rendszert. Persze lesznek hibák a Vistában, de nemtom melyik rendszerben nincs hiba.
Symantec is jól megszedte magát anno, de most olyan gány programja van, hogy ebbe fog belebukni. -
Alblink #3536 Thx,most mar mindegy,akkor marad a format,majd ha ujrateszem akkor majd ugy fogom csinalni. -
#3535 Javult, elsősorban a sebessége de a bootolási időn még kell(ene), hogy dolgozzanak mert valami förtelem!!! -
#3534 Talán ha Norton Ghost-ot használnál és készítenél egy Backup file-t! Akkor telepíthetnéd elsődleges partícióra is és egyszerűbb lenne az XP-t visszatenni! Esetleg valakinek van más ötlete? -
Alblink #3533 :D,valaki le tudja irni miben javult,vagy hogyan lehet frisiteni az 5472-ot?
Feltettem,es nagyon bejon,sokat javult,sokkal gyorsabb es stabilabb is,az xp-et le is torlom,tudja valaki hogy toroljem le az xp-et,ugy hogy,ne keljen formaznom az xp-es particiot?elore is koszonom. -
#3532 Szerintem nem kell heteket, sőt napokat sem!