40038
-
Newfronter #3531
Na meg új Office build. Remélem nem kell heteket várni rá. Na meg reménykedek hogy nem egy Interim build. -
#3530 Íme az új build: 5479!!!! www.thevista.ru/page.php?id=5881 -
TeggLAsh #3529 :D Geri 2-es kerdes volt -
#3528 Igen valoszinu, mivel ez egy Vista topic. -
#3527 nektek Vista van? -
#3526 Egyetertek... egyik legfoloslegesebb dolog a vilagon. -
FLeK0 #3525 ne rakj fel ilyeneket, csak árthat. -
#3524 olvastam h nyelvi zavarokat okoz.ez igaz?a 6.0-t raknám
meik a legújabb? -
#3523 köszönöm.nektek a rendes vista van?
-
#3522 Az valami Vista stílusó XP skin lesz, nem Vista. Talán Vista transformation pack, vagy hasonló. De magát a Windows Vista oprendszert XP mellé vagy helyett lehet telepíteni, és közelebb áll a 2,5Gb-hoz mint a 100Mb-okhoz. -
FLeK0 #3521 rá lehet tenni az XP-re, de 2.6GB a mérete. letöltést keress magadnak, sok helyen fentvan. -
#3520 hali!
lehet h sokszor volt de nincs kedvem visszaolvasni 3519 üzenetet.
honnan lehet letölteni a vistát.mármint én olyanról hallottam ami 100 mb körüli és az xp-re kell felrakni.nem tudom van e ilyen.
köszi -
FLeK0 #3519 Van valakinek ötlete, hogy hogyan működik ez a sidebaros rss olvasó?
Beleraktam 3 különböző kis ablakba 3 különböző oldal híreit, IE-ben az alap 1 napról 15 percre vettem az rss frissítési gyakoriságát, de magától rá se néz, ugyanazt mutatja mint órákkal ezelőtt. Csak akkor rakja ki az új híreket ha kézzel megnyitom a feedet és nyomok rá 1 refresht.- -
Alblink #3518 Az nagyon jo,akkor mindenkepp felteszem. -
#3517 Ja igen,ezek a megállások(tehát a hupilila képernyők) bekerülnek a 'problem reports and solutions'-ba 'service hang report'-ként,de persze nem tud rá megoldást -
#3516 Feltettem én is a legújabb buildet és a beta 2-höz képest nálam sokkal gyorsabb.
Tetszett hogy végre normálisan megcsinálták a performance checket az első indításkor és nem csak a háttérképet kellett bámulni,jók az új kurzorok is,meg az aero basic is,csak azt nem tudom hogy azt miért nem lehetett berakni a themek közé,így kicsit el lett dugva hogy a régi megjelenítés ablakban lehet kiválasztani.
Viszont valamit csinálhatna már az nvidia,mert nálam is van hupilila képernyő induláskor és nagyon úgy néz ki hogy az nforce driver csinálja,amit windows update-l tettem fel,és most meg nem tudom leszedni mert nem jelenik meg az 'installed updates' lapon!!! -
r4pt0r #3515 Hát nem tudom nekem nem volt még bajom a 64bites Vistákal, játékok is mentek bár 30fpsel kb. -
#3514 Tudom, ezt én is megállapítottam, de most úgy heccből megint az x64-est akartam feltenni hogy legyen valami 64-bites oprendszer is a gépen sima XP mellett. De lehet kinyomom és inkább x86-osat húzok le hogy használni is lehessen pár órát. -
FLeK0 #3513 audigy 2 gyönyörűen szól a beta1-es driverrel a legújabb buildben! -
#3512 x64 szerintem bukott téma még vista esetében is. Talán a véglegesnél változik, de a béták használhatatlanok a 32 bites bétákhoz képest. -
r4pt0r #3511 Tudom hogy fent van, de nekem az x64es kéne. -
Alblink #3510 Tudsz egy olyan linket adni amihez nem kell acc?vagy a fajlt emailen atudnad kuldeni?elore is [email protected] -
#3509 Ja, az x86 rég kinnvan sok magyar oldalon, de az x64 nem nagyon szokott. (vagy nincs hozzá seeder és 20k-val alig jön) -
markastor #3508 Fent van már a #3438-as komment óta. :D
Azért köszi. -
FLeK0 #3507 zomg! -
ent #3506 Már fent van a kedvenc magyar torrent letöltőn...!!!! Tegnap óta, sőt lehet, hogy azóta mióta beírtatok ide a megjelenésről... -
#3505 Lehet updatelni, de nem igazan ajanlanam, en MINDEN esetben formattal csinalom, ezt ajanlom neked is. Nalam ugy nez ki, hogy van a tesztvinyo ami csak Windows testre van es mellette egy 250 gigas samsung, tehat mindig csak a testvinyot formatolom es igy soha semmi nem veszik el es 2 perc alatt megvan :)
#3504 - persze, hogy megfogta mert ISMERI, de attol meg egyaltalan nem biztos, hogy vistara veszelyt jelent... sot, majdnem lehetetlen. -
markastor #3504 Ja, és kb. fél perce fogott meg egy trójait a vírusírtóm (Win32:Small-ANL). Vista 5472 alatt.
Az erőforrást meg nem nagyon eszi (kb. 1%-ot fog meg a prociból akkor, ha szkenneli is a fájlokat). -
markastor #3503 Elvileg lehet frissíteni, de ez két béta op.rendszernél csak a szerencse függvénye, hogy sikerül. Nekem se a beta2->5456, se az 5456-> 5472 frissítés nem ment. -
FLeK0 #3502 az előző buildnél írták, hogy lehet frissíteni, gondolom erre is, próbáld meg. -
FLeK0 #3501 Ezért kell eredeti windows és updatelni rendesen, esetleg egy egyszerű tűzfal. Olyan nincs, hogy magától vírusok kerülnek a gépre még xp-nél se, ha észnél van a user. Állandóan vírusirtót futtatni a legnagyobb erőforráspazarlás. -
#3500 Egyrészt ott van az UAC,másrészt teljesen máshol helyezkednek el a rendszerfájlok,sőt teljesen mások lettek,harmadszor ott van az ALSR (Address Space Layout Randomization)."Az ASLR lényege, hogy a program által használt kulcsfontosságú adatterületeket (pl. verem) minden egyes indulásnál máshová helyezi a memóriában"
Plusz még ugyebár havonta jünnek az új buildek,és lehet az /a vírus/ ami működik az egyikben már lehet hogy nem megy a másikban.
Amúgy annyi értelme lenne hogy ha XP-d is van akkor Vista alól lehetne scannelni az XP-s partíciót,magyarul olyan mintha csökkentett módban tennéd ugyanezt
#3466-ra valaki? -
markastor #3499 Elhiszem, hogy nem mennek vírusok a Vistán, de azért nagy bátorság XP-n se használni. Azért futass le egy online tesztet, lehet, meg fogsz leődni. -
#3498 Abban egyetértek, hogy Vistára fölösleges egy ideig vírusírtót rakni, mert tényleg felesleges...
De XP-re mindenképpen ajánlom a vírusírtót, bármi történet, jobb ha van...
Egy egyszerű példa: Régebben futtot az XP-m vírusírtó nélkül, és örökké bejött egy olyan ablak, hogy 30 másodperc múlva újraindul. Na jó, XP újrainstall, utána eltűnt, aztán feltettem az SP1-es XP-t, újra bejött... És kiderült, hogy ez bizony vírus volt, és még weboldalt sem kellett látogatnom, csak rátettem a netre. De ez csak egy példa volt, bármi történhet, mindig jól jön egy aktív Nod32 például. -
#3497 Neharagudj, de eleg nagy hulyesegeket beszelsz, a regi virusok kozul 1-se megy rajta, a masik, hogy amirol beszelsz azt a Monad-ra irtak es nem a Vistara. Innentol aki akar rakjon fel virusirtot amit akar de eleg folosleges, en meg XPn se hasznalok es egy darabot se kaptam... milyen erdekes?! -
markastor #3496 Amúgy van már egy vírus, amit kifejezetten Vista alá írtak, egy elég primitív sebezhetőséget használ ki.
Ha szerinted ez érdekes... -
markastor #3495 Vista a alá? Ha az XP-s progik mennek, akkor egynéhány vírus is biztosan működik Vista alatt. -
#3494 Vannak már vírusok Vista alá???Az elég érdekes lenne -
FLeK0 #3493 aha.. -
markastor #3492 ???
Hogy ne kapjál vírusokat.