40038
-
markastor #3691 5487.
-
#3690 De amugy a voice recog az 5270es buildbe eszmeletlen jo volt, szerintem boven kijavitjak megjelenesig, legalabbis nagyon remelem :D:) -
#3689 Hanyszor lattam mar ezt a videot :D nagyon tetszik :D:) -
#3688 A beszéd felismerés már bizti jó lesz. LINK -
#3687 Nekem bejőn a kép. A hálózati kapcsolat varázsló van rajta, ahol belehet állítani az internetett a kapcsolódás módját(wireless, dial-up) na meg a VPN-t -
#3686 Ha nem regisztráltál a beta2-höz kódot amikor lehetett akkor legális megoldás nincs. Max telepísd újra. Vagy esély van még, hogy találsz valami okosságot a google-ben. -
#3685 Nem latom a kepet amit feltettel, mert a Hotlinking-et disabledolta vmiert... fel tudnad tenni sg-re (ottvan a mehet gomb alatt, hogy kepfeltoltes)? Akkor esetleg tudok segiteni :] -
#3684 http://img208.imageshack.us/img208/5886/mivarw2.jpg -
#3683 Skacok.Tudna nekem valaki valami megoldást javasolni a 14 napos izére??
< nem warezolásra akarok buzdítani csak egy kis lökés kellene ;) >
A másik problémám a hálózat.Ecccerűen nemtom beállítani, hogy lássam a másik gépet.SMC rúúteren keresztül.A net megy de a hálóra csak ilyen wireless meg mittomén mit ajánl...
pikcsör -
#3682 Szerintem akkörül lesz mint most az SP, sokba... -
Gazsi007 #3681 Mennyibe fog kerülni a Vista? -
#3680 Nemhiszem, hogy mar tul sokat kene varni ra. -
#3679 Nyár vége,kora ősz.Az előzetes tervek szerint (amik kb 1 évesek) jún 28-a volt megcélozva,a kis naívak -
#3678 Mikorra várhato az RC1-es verzió??? -
r4pt0r #3677 Hát sajna van egy pár progi ami nem megy, de ez nem is az M$ hibája, hanem aki nem képes progit írni alá.
De mivel nem vist alatt netezek egyelőre mert még biztos vannak próblémák.
Majd véglegesen szerintem a megjelenéskor térek rá teljesen mert ezt gyből fogják támogatni , nem úgy mint a x64es XPt. -
#3676 Azt tudom, hogy futattják, csak így még nincs értelem 64bites oprendszert hazsnálni ha csak 32bites progi van rá. Majd ha tényleg 64bites progikat fejlesztenek alá akkor lesz értelem áttérni. Az meg nekem pont jó ha legalább 1 évig még nem igen lesznek ilyen programok. Mert jövőre akarok áttérni a core 2-es procira és akkor megpróbálkozok majd a 64bites Vistával. -
#3675 Működik a Macromedia Flash player hogy tudj netezni? Most hirtelen nem jut eszembe mi hasonló gondom volt vele drivereken túl, de nem egy, mert mérgesen formáztam a C-t és raktam újra a sima XP-t pár hét után. -
r4pt0r #3674 Nekem már most sincs bajom a 64bites Vistával. -
#3673 A Vista béták is ugyanúgy futtatják a 32 bites programokat mint a 64-bites XP, ugyanúgy épült fel a Vistax86-ból a Vistax64 mint a 32-bites Win2003 és XP keverékéből-ből az XPx64. Megjelenés után még legalább egy évig nem lesz rendesen használható a 64-bites Vista se. Utánna is csak ha már a legtöbb programból lesz 64-bites és kiöregednek azok a hardverek amik nem kaptak 64-bites Vistára írt drivert. -
#3672 Ami azért a márkásabb cuccoknak jobb szokot lenni. A 64bites xp-hez meg annyit füznék hozzá, hogy az itt és máshol olvasottak alapján felesleges kínlódni vele mert gyakorlatilag alg van 64bites program/driver rá. Azt meg, hogy 32bites progit futtatok (futtatnék ha lenne 64bites procim) alatta nincs értelme akkor már egyszerűbb 32bites váltózat alatt. A 64bites támógatás terén én jelentős előrelépést várok a Vista megjelenése útán. De akkor se a 64bit-es xp-vel fogok foglalkozni. Az egy mellék szál a windows termék vonlaban ami szerintem nem nagyon jött be az MS-nek. -
#3671 Ez csak support kérdése semmi más. -
#3670 Az én nyomtatómat gond nélkül kezeli, pedig nem egy mai darabb. Csakk éppen márkás. HP 960c -
#3669 Hálózati nyomtatóval nem is lehet baj. Mivel oda driver se nagyon kell.
Amúgy meg nem abból kell kiíndulni hogy nekem jó minden akkor a többi hülye mit magyaráz itt. Hanem abból hogy ha száz emberből 25 ember igényeit fedi le maximálisan az oprendszer akkor ott valami gubanc lehet...
Én direkt úgy raktam össze a korábbi gépemet hogy minden működjön, de még így sem maradt fent fél évnél tovább mert többet szívtam vele mint amenni előnyöm származott a használatából.
-
#3668 Azzal hol vagyok kisegítve mikor az Apehnak kell küldeni a fenymásolatot a gázolajszámlákról (ha a nyomtató se megy...)? -
FLeK0 #3667 rajzold meg az új paintben :) -
#3666 Lehet az a gond hogy már jó 2 és fél éves és viszonylag márkátlan szekkenerem meg nyomtatóm van, ezért nem találtam hozzájuk drivert. De havi 1-2 feketefehér számla, meg csekkek szkennelésére, nyomtatására nem igen kell drága cucc.
Meg szerintem picit lomhábbak az nvidia driver-ek x64-es variánsai, ami nem hihetelen, mert nem viszik túlzásba a fejesztésüket, kb minden 5. driverből csinálnak x64-et is... -
#3665 az ön gépébe van akkor a hiba xD -
TeggLAsh #3664 Nekem eddig nem volt vele semmi gondom. Fel eve fent van, nem jonnek virusok, raadasul egy ket programban gyorsabb is. Nyomtatni siman tudok, a halozati nyomtatassal szenvedtem amig beallitottam, de az is sikerult, szkennelni nem probaltam, de a legjobb baratomnak is x64e van es o siman tud vele. Nekem bevalt :) De mar Vista jobban mozgatja a fantaziamat -
#3663 Hogy élsz meg 64-bites XP-n? Én 2 hét után feladtam. Egyrészt kezdett lassulni, másrészt nem lehetett vele nyomtatni, szkennelni, ilyesmi okosságok... -
TeggLAsh #3662 sikerult vkinek feltelepitenie az Adobe Premier Pro 2.0-at? Mert en felraktam ugyan, de nem inditja el, es erdekes modon, az 1.5 megy... Azt irja nekem, hogy nem tud betolteni par file-t. Ha vkinek volt hasonlo problemaja, es sikerult megoldania irjon pls. -
Alblink #3661 Mar oszejottek a dolgok,csak kicsit kelett szarakodnom,bar a nero 6 meg mindig nem megy -
TeggLAsh #3660 :) koszi azert, majd vmikor rem kijavitjak, mert azt hittem mar en vok a hulye h nme talalom... -
#3659 Igen, az egy bug, mar reg elkudltem... de a lenyeg az, hogy igy kell. -
TeggLAsh #3658 nem nagyon akarja megcsinalni ez a build :S -
#3657 Start/Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Account Control Panel
Itt tudod modositani a keped a fhasznalot meg csak akkor torolheted hogyha mellette van meg1 plusba. -
TeggLAsh #3656 eleg nevetseges problemam van, de egyszeruen nem tudok rajonni, h hogyan tudok felhasznaloi fiokot torolni, es a meglevo felhaszn fiokomnak a kepet megvaltoztatni vki segitsen -
Alblink #3655 Miota ujratetem a wint a neroba belekot elindul es bejon valami close program,lehet valami szarul van bealitva de mi:D?
Es hol lehet meg ezt az uac-et kikapcsolni,mert kapcsolgatam,de mar ki nemlehet valamiert?elore is koszi.
Ja meg van ez a hibernalas meg hasonlok,mit kell bealitani hogy teljesen kilegyen kapcsolva,mert alitgatam nevere meg minden,de igyis egy ido utan sleepel vagy mi,es kozbe nem lehet tolteni netrol.
Amugy nagyon jo lett a win,majd kiprobalom a flash cardos gyorsitast is,azt beszmolok rola:D. -
FLeK0 #3654 mert az rc1 fejlesztési fázisába tartozik. -
markastor #3653 :) Nem, azt nem tudom, hogy az RC1 mit jelent, hanem azt, hogy ez hogy lehetséges. Mármint, hogy ez még biztos nem az RC1, akkor meg minek írták át a Beta 2-őt RC1-re.
Azért köszi. :) -
#3652 RC-Release Candidate,vagyis az a verzió amiben minden fjúcsör végleges,nem kerülnek bele újak,és már csak bug-írtás folyik.Tulajdonképpen egy bugos gold