40038
-
markastor #3611 Az több, mint valószínű, hogy rossz helyen jársz. :) -
#3610 Sziasztok!
Letöltöttem Vista témát XP-re, de csak a Shell mappa a különböző .dll fájlokkal és a .mystyle kiterjesztésű fájl van a zip-ben, .theme kiterjesztésű fájl nincs, de úgy látom a többi XP-s témánál, hogy kellene, mert anélkül nem jeleníti meg a Témák között. Hogyan lehetne ezt megoldani? Előre is köszi! És bocs, hogy ide írtam, lehet az XP-be kellene! -
Newfronter #3609 kb január-március között. -
#3608 Még Bill Gates sem tudja. -
#3607 Köszi És a végleges mikkorra várható????
-
Newfronter #3606 Ha jól tudom ősszel az után az RTM jön már csak. Vagyis a gyártásra érett verzió.
Köztes CTP buildek persze előfordulhatnak. -
#3605 Jolvan azért biztos vagyok benne,hogy énis látni fogom.És az Rc1 az mennyire lessz jó és utána még mi várható??? -
Newfronter #3604 Már nem lesz beta, augusztusban várható egy RC1 verzió, de csak azoknak akik a beta 2 publikus tesztben is résztvettek. -
#3603 A teljes,vagy egy normális béta megjelenése mikorra várható a legutolsó infok szerint??? -
#3602 A teljes,vagy egy normális béta megjelenése mikorra várható a legutolsó infok szerint??? -
TeggLAsh #3601 azzal se muxik :( nt-sel is probaltam meg mindennel amit vmien oprendszerre kiadtak, de egyik sem mukodott. lovesem sincs mit csinaljak, de en megorulok hang nelkul :( -
Alblink #3600 Koszi. -
FLeK0 #3599 Virtual CloneDrive -
Alblink #3598 Nalam nem muxik egy d tools sem,kinek milyek megy vagy valami mas hasonlo progi muxik valakinek? -
markastor #3597 Ok, köszi. Megpróbálom. -
#3596 Thx! -
FLeK0 #3595 nem -
#3594 Probalj meg csokkentett modbol az "administrator" nevu fiokba bejelentkezni es az UAC-ot be/ki kapcsolni. Talan osszejon igy :S hirtelen nincs mas otletem.
#3593 - nem. -
#3593 A csomagok árairól lehet már valamit tudni? :o -
markastor #3592 A jobb-klikk run as administrator nálam semmit sem csinál. -
#3591 Azokat a progikat meg, amiknek fajlokat kell modositaniuk (nyilvan a sajatjukon kivul), inditsd adminkent, es akkor hozzafernek mindenhez. -
#3590 start / futtatas / services.msc - keresd meg az UAC-ot, inditsd el, es allitsd le. Talan segit. -
r4pt0r #3589 pórbáld meg XP x64es driverel. -
TeggLAsh #3588 Cmedia CMI9880 Audio drivert vki talalt mar neten? mert en nem tudom felrakni sehogy 64bites vistara :( pls help -
#3587 Hmm. Lehetséges hogy pont emiatt nincs kikapcsolva alapból? -
markastor #3586 Amikor felraktam a Windows-t, kikapcsoltam a UAC-ot. Aztán, mivel mindenki olyan sok szépet és jót írt róla, vesztemre visszakapcsoltam. Amióta be van kapcsolva a UAC, nem lehet fájlokat tötölni a Total Commander-ben, egyes programok nem tudnak hozzáférni fájlokhoz, szóval elég gáz számomra.
S most jön a probléma: a vezérlőpult User Accounts részén, nincs kipipálva a UAC, tehát ki sem tudom kapcsolni. Ha pedig kipipálom, akkor legközelebb már megint nincs kipipálva.
Szóval valamilyen parancssori vagy egyéb hókuszpókusz kellene a UAC kikapcsolásához.
Köszi -
Alblink #3585 Sikerult,csak ma nem tom hogy:D. -
Alblink #3584 Azon belul merre lehet kikapcsolni,mert nem sikerult?gondolom az use a control panelen belul kene. -
Alblink #3583 Koszi a helpet. -
#3582 servicesben, bocsi! -
#3581 És másodszori újraindításnál is gyors mint a szél!!! De azért lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy normally startup az msconfigban újra pipálja az offline files-t attól még a rendszer működése ugyanolyan, igaz? -
#3580 Ha az UAC-ra gondolsz, azt ki lehet kapcsolni Control Panelbe.
#3574 - Meglehet, kezdesnel majd ki kell valasztani a ketto kozul melyiket akarod inditani. -
Alblink #3579 :D -
#3578 Ja, és végre így +szünt a hupikék képernyő!!!
-
#3577 Na ja, de legalább már lehet használni! Igaz, még nem telepítettem fel a szokásos progikat de remélem+marad a bootolási gyorsasága mert tényleg olyan gyors volt mint az XP-n!!! -
FLeK0 #3576 az viszont szomorú hogy fél év alatt nem javították ha egy ilyen okozza ezt a bajt. -
#3575 Te egy zseni vagy!!! Tényleg működik!!!!!!! Habár még csak egyszer indítottam újra a gépet de olyan gyors mint az XP!!! -
Alblink #3574 Csinaltam egy 20as particiot,arra akarnam felteni,de ugy hogy amin most van vista particiom ne veszen el,mert azon vannak fontos adatok,ezt igy meglehet csinalni,hogy ket vistam lesz vegulis?Csak a regit nem hasznalom,es ha tudom majd leformazom. -
Alblink #3573 Thx,arra nincs tipp hogyan lehet azt kikapcsolni hogy ne jojon be az a tablazat mindig ha pl:torolni,athelyezni akarok valamit,egyszer eleg legyen meherositenem a feladatot?ha van ilyen. -
#3572 Oks, thanks for the tip :)