40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • markastor
    Az több, mint valószínű, hogy rossz helyen jársz. :)
  • wudy86
    Sziasztok!

Letöltöttem Vista témát XP-re, de csak a Shell mappa a különböző .dll fájlokkal és a .mystyle kiterjesztésű fájl van a zip-ben, .theme kiterjesztésű fájl nincs, de úgy látom a többi XP-s témánál, hogy kellene, mert anélkül nem jeleníti meg a Témák között. Hogyan lehetne ezt megoldani? Előre is köszi! És bocs, hogy ide írtam, lehet az XP-be kellene!
  • Newfronter
    kb január-március között.
  • Zsoltika 007
    Még Bill Gates sem tudja.
  • BaziJoe
    Köszi És a végleges mikkorra várható????
  • Newfronter
    Ha jól tudom ősszel az után az RTM jön már csak. Vagyis a gyártásra érett verzió.
    Köztes CTP buildek persze előfordulhatnak.
  • BaziJoe
    Jolvan azért biztos vagyok benne,hogy énis látni fogom.És az Rc1 az mennyire lessz jó és utána még mi várható???
  • Newfronter
    Már nem lesz beta, augusztusban várható egy RC1 verzió, de csak azoknak akik a beta 2 publikus tesztben is résztvettek.
  • BaziJoe
    A teljes,vagy egy normális béta megjelenése mikorra várható a legutolsó infok szerint???
  • BaziJoe
    A teljes,vagy egy normális béta megjelenése mikorra várható a legutolsó infok szerint???
  • TeggLAsh
    azzal se muxik :( nt-sel is probaltam meg mindennel amit vmien oprendszerre kiadtak, de egyik sem mukodott. lovesem sincs mit csinaljak, de en megorulok hang nelkul :(
  • Alblink
    Koszi.
  • FLeK0
    Virtual CloneDrive
  • Alblink
    Nalam nem muxik egy d tools sem,kinek milyek megy vagy valami mas hasonlo progi muxik valakinek?
  • markastor
    Ok, köszi. Megpróbálom.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Thx!
  • FLeK0
    nem
  • Extraboy
    Probalj meg csokkentett modbol az "administrator" nevu fiokba bejelentkezni es az UAC-ot be/ki kapcsolni. Talan osszejon igy :S hirtelen nincs mas otletem.

#3593 - nem.
  • jAsOn VoOrHeEs
    A csomagok árairól lehet már valamit tudni? :o
  • markastor
    A jobb-klikk run as administrator nálam semmit sem csinál.
  • Extraboy
    Azokat a progikat meg, amiknek fajlokat kell modositaniuk (nyilvan a sajatjukon kivul), inditsd adminkent, es akkor hozzafernek mindenhez.
  • Extraboy
    start / futtatas / services.msc - keresd meg az UAC-ot, inditsd el, es allitsd le. Talan segit.
  • r4pt0r
    pórbáld meg XP x64es driverel.
  • TeggLAsh
    Cmedia CMI9880 Audio drivert vki talalt mar neten? mert en nem tudom felrakni sehogy 64bites vistara :( pls help
  • Zsoltika 007
    Hmm. Lehetséges hogy pont emiatt nincs kikapcsolva alapból?
  • markastor
    Amikor felraktam a Windows-t, kikapcsoltam a UAC-ot. Aztán, mivel mindenki olyan sok szépet és jót írt róla, vesztemre visszakapcsoltam. Amióta be van kapcsolva a UAC, nem lehet fájlokat tötölni a Total Commander-ben, egyes programok nem tudnak hozzáférni fájlokhoz, szóval elég gáz számomra.
    S most jön a probléma: a vezérlőpult User Accounts részén, nincs kipipálva a UAC, tehát ki sem tudom kapcsolni. Ha pedig kipipálom, akkor legközelebb már megint nincs kipipálva.
    Szóval valamilyen parancssori vagy egyéb hókuszpókusz kellene a UAC kikapcsolásához.

Köszi
  • Alblink
    Sikerult,csak ma nem tom hogy:D.
  • Alblink
    Azon belul merre lehet kikapcsolni,mert nem sikerult?gondolom az use a control panelen belul kene.
  • Alblink
    Koszi a helpet.
  • Sorcy
    servicesben, bocsi!
  • Sorcy
    És másodszori újraindításnál is gyors mint a szél!!! De azért lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy normally startup az msconfigban újra pipálja az offline files-t attól még a rendszer működése ugyanolyan, igaz?
  • Extraboy
    Ha az UAC-ra gondolsz, azt ki lehet kapcsolni Control Panelbe.

#3574 - Meglehet, kezdesnel majd ki kell valasztani a ketto kozul melyiket akarod inditani.
  • Alblink
    :D
  • Sorcy
    Ja, és végre így +szünt a hupikék képernyő!!!
  • Sorcy
    Na ja, de legalább már lehet használni! Igaz, még nem telepítettem fel a szokásos progikat de remélem+marad a bootolási gyorsasága mert tényleg olyan gyors volt mint az XP-n!!!
  • FLeK0
    az viszont szomorú hogy fél év alatt nem javították ha egy ilyen okozza ezt a bajt.
  • Sorcy
    Te egy zseni vagy!!! Tényleg működik!!!!!!! Habár még csak egyszer indítottam újra a gépet de olyan gyors mint az XP!!!
  • Alblink
    Csinaltam egy 20as particiot,arra akarnam felteni,de ugy hogy amin most van vista particiom ne veszen el,mert azon vannak fontos adatok,ezt igy meglehet csinalni,hogy ket vistam lesz vegulis?Csak a regit nem hasznalom,es ha tudom majd leformazom.
  • Alblink
    Thx,arra nincs tipp hogyan lehet azt kikapcsolni hogy ne jojon be az a tablazat mindig ha pl:torolni,athelyezni akarok valamit,egyszer eleg legyen meherositenem a feladatot?ha van ilyen.
  • Extraboy
    Oks, thanks for the tip :)