40038
-
markastor #3731 DirectX SDK-t olvasok, és Vista-ra gondolok.
Én hibám, nem figyeltem, bocsi srácok. :) -
#3730 Hm, tudod mi a kulonbseg a directX-ben es a Vista-ban? Mert a commentedbol nem ez derul ki. Vagy csak nem figyelsz mirol beszelnek :) -
#3729 Pff. Én arról beszélek hogy hány havonta adnak ki DirektX csomagot (XP-re, Win2003-ra, Vistára és társaira...), nem arról mit újítottak a mostani Vista buildben. -
markastor #3728 Igazán nem akarok vitatkozni, de a legújabb connect-es build (5472) egyik újdonsága éppen az volt, hogy majd 1.5-szer gyorsabb lett a Vista. -
#3727 Mint alább írtam mostanság igen, de réggebben nem és most is apróságokat pakoltak az új csomagba, semmi értdemlegeset. -
markastor #3726 Általában 1 (!) havonta jön ki új build. -
Inquisitor #3725 Általában 3 havonta jön ki új. De majd meglátjuk. Amiket hallani az új buldokról fejlődés szintjén (Béta 2-höz képest, meg az előző buildokhoz képest), lehet lassan beérik az RC1. -
#3724 Vagy egyszerűen csak nem terveznek addig új DX SDK-t kiadni míg jön a Vista RC1, ha jól emlékszem eddig se volt mindíg minden hónapban, csak mostanság, de most is csak ilyen lényegtelen filekat pakolnak mellé, a d3d9.dll és társai 2004 óta nem változtak. -
Inquisitor #3723 Az új (06-08-04) DX9.0c augusztusi SDk tartalmazza a DX10 SDK technológiai preview-ját, ami csak RC1-en használható. következtetés: Ha nem is publikus verzióban, de hamarost jön az RC1? :think:
Direct3D 10 Technology Preview
Windows Vista RC1 Is Required for the Direct3D Technology Preview
The August 2006 Direct3D® 10 Technology Preview is only supported on Windows Vista™ RC1: it is not supported on previous releases of Windows Vista.
Download The Vista RC1 DirectX 10 SDK
With a lot of controversy surrounding the upcoming RC1 release of Windows Vista (see Should There Be Vista Beta 3?), Microsoft is already releasing software which requires Vista RC1 to run. Microsoft has released the August DirectX Software Development Kit (SDK) which includes a public pre-release of Direct 3D 10. Once again, Microsoft has released an SDK before releasing the platform needed to use parts of it.
According the Microsoft, "Samples and applications built with the Direct3D ® 10 Technology Preview in the August 2006 DirectX ® SDK require Windows ® Vista ™ RC1 to run. The Windows Vista RC1 will be available to MSDN ® subscribers." While this is great news for developers, many are wondering when they will actually see Windows Vista RC1. Many Beta Testers are still expecting another 'interim' release before RC1 is released to the public.
This latest SDK release from Microsoft includes some new technical articles which describe the new display driver model and the graphic API's in Windows Vista, as well as articles on video game development for both Xbox 360 and Vista. An interesting paragraph in the release notes for this SDK states "Developers will notice that syntax has changed for several of the Direct3D 10 core APIs between the Windows Vista Beta 2 and Windows Vista RC1. Several APIs have been added, renamed, or removed."
Although this SDK is not feature complete, it will allow developers their first real glimpse at developing Direct3D applications for Windows Vista, and it also gives a clue that there are probably some surprises in store when it comes to the graphics in Windows Vista RC1.
The August 2006 DirectX SDK contains the DirectX Runtime and all DirectX software required to create DirectX compliant applications in C/C++ and C#.
DirectX Software Development Kit -
#3722 Ket megoldast tudok javasolni:
a) ha explorerbol csinalsz barmit, ugyis rakerdez az UAC, tehat megvan oldva
b) Ha olyan progit akarsz hasznalni ami torol / ir fajlokat (pl ugyebar total commander) akkor jobbklikk az iconra es "run as administrator". Innentol lesz joga elvegezni ezeket :)
Sok sikert :] -
dashed_ #3721 na mostmar minden ok..
sry hogy itt szerencsetlenkedtem de telleg nem talaltam idaig. -
dashed_ #3720 hmm asszem megtalaltam mindjart kiderul :> -
dashed_ #3719 hat nem hiba szntem se igazad van.. viszont rendszergazdikent vok bejelentkezve es hat nem talalom egyszeruen hol lehjetne ezt a "vedelmet" kikapcsolni..
illetve az meg nemis lenne gaz ha torlesnel rakerdezne de a nagyobb gaz az ,most neztem, hogyha van egy progi az xp alatt hasznalt particiokon akkor az ha a sajat fileait felul akarja irni , nem tudja .. pl ha flashfxpben sitetot adsz hozza , amig hasznalod ugytunik minden ok.. de mikor ujra inditod mar nincs benne az uj site -
r4pt0r #3718 Ez szerintem nem hiba hanem csak valamelyik védelmi progi nem engedi, mert Vistában nem vagy rendszergazda, és nem akarja hogy kért tegyél benne. De ha ez akkor most nem tudom hogy kell kikapcsoln fejből, de már találkoztam vele én is. -
dashed_ #3717 itt a hibauzi
ie es firefox alol is ez van ..
Ntfs volt Xp alatt..
viszont torolni tudok de csak explorerbol..
viszont ienkor is rakerdez hogy =
szal vhol biztos be lehet loni de nemtalalom egyenlore
a lenyeg hogy torolni enged de csak explorerbol es akkoris rakerdez .. Totalcombol pl nem engedi (aszondja irasvedett es hogy szuntessem meg ezt) -
#3716 Hm, errornak mit ir ki? Az XP-s particiod FAT32-be vagy NTFS-be van? -
dashed_ #3715 az ellen mit lehet tenni, ha nem engedi se torolni a fileokat. se menteni (pl netrol letoltott fileokat) regi particiomra csak az ujra amin a Vista is van?
van egy xp es egy vista a gepen... -
#3714 Igen, beta2-es basic kulcsom pld van, bar mindig ultimate-et hasznalok. -
Alblink #3713 Ezt en is szednem,honnan lehet leszedni? -
bazsiboj #3712 A Vista Basic verziójából adtak már ki béta verziót vagy ki kell várni
amíg megjelenik a teljes verzió 2007 tavaszán? -
markastor #3711 Lehet már tölteni az 5487-et? Biztos, hogy nem nézted félre a build számát? :) -
baca01 #3710 wow az tök jó :)
és ez a legújabb? 5487
mer akkor már szedem is:D -
#3709 igen -
baca01 #3708 hello!
ha annak idején leszedtem a béta 2-t és kaptam hozzá rendes kódot meg mindent, akkor a mostani build-eket is tudom azzal a kóddal használni? -
Newfronter #3707 Csak az 5384.4, tehát a publikus beta. -
#3706 Az jó...
Build verziót nem írnak a Vistához, a legújabb CTP-vel is megy? -
#3705 A frissített Daemon Tools 4.0.3 az alábbi változtatásokat tartalmazza:
* legújabb SPTD-meghajtó -- verziószáma: 1.25
* ezzel néhány kritikus hibát javítottak, mely a McAfee VirusScan és Windows Vista béta 2 programok használatánál lépett fel
* a 64 bites Windows operációs rendszerekhez kiadott KB914784-es biztonsági frissítéssel fellépő összeütközést megszüntették -
TeggLAsh #3704 hat nme tudom mennyire gyakran hasznalt, de pl adobe premier 2 el se indul a gepen, avid xpress pro-rol mar ne is beszeljunk (bar ez utobbi telleg nem gyakran hasznalt). es ami vicces, h 1.5os premier pedig elindul gond nelkul. na de csak kitalalnak vmit erre is ;) -
#3703 Jó is lenne. De nem hiszem. -
#3702 RC1 megjelenése ebben a hónapban esedékes? -
moonman #3701 ffdshow -
#3700 DVD vagy Divx filmeket akarsz feliratozni?
Próbáld feltenni a BSPlayert. -
Alblink #3699 Koszi,ezzel se sikerult,valakinek mukodik a feliratozas?
A nero 6,regen mukodott,de mar nem megy,mindig ezt irja ki:
Nero burning rom has stopped working...?van mas iro progi ami megz meg vistan?
elore is thx.
-
#3698 daemon kapásból nem, NOD32-ben ki kell nyomni a netes védelmet vagy megzabálja a gépet (de úgyse kell vírusirtó, nincs még vista vírus...), alkohol is felejtős, cfosspedet nem prbáltam, de a drivere miatt szerintem lehet vele gond, már csak azért is hogy más oprendzser (futni futhat csak többet árthat mint használ ; nálam amúgy is csak árt XP-n is), razer driver nekem nem ment x64-en, x86-on még nem próbáltam (szerintem a driver felmegy, de a control panel nem fogja látni az eszközt és nem birod álligatni a DPI-t, stb, de ha pl. Razer CH akkor hardveresen jegyzi meg az ilyet így nekem nem is kellett). A flashget kicsit bugzik, de működik (pédául nem megy a jobblikk, "mind letöltés flashgettel" opció)
x64-en sokkkal kevesebb dolog indul el, x86-os Vistán meg kb a gyakran használt programok 80%-a. (amiknek nem kelletnek külön driverek vagy hasonló oprendszerbe mélyen épülő részek...) -
ent #3697 Ha csak ezeket használom, érdemes feltenni?
Melyik indul (hányas verziótól) és melyik nem?
1. opera
2. daemont
3. nod32
4. nero
5. utorrent
6. total commander
7. spybot
8. ad-aware
9. alkohol 120%
10. dvdshrink
11. xp-antispy
12. office
13. macromedia progik (dream, flash)
14. adobe photoshop cs
15. cfosspeed
16. flashget
17. razer driver
thx előre -
#3696 DirectVOBSub? Probaltad mar? -
Alblink #3695 Valaki tud mondani valami progit vagy lejatszot,amivel megy a sub,srt felirat,mert vistan nekem nem jon be jopar progival.? -
#3694 Idaig is igy nezett ki a speech recog... amugy megneztem 5472-ben, mostmar nem olyan szar, valamicsket javitottak rajta, de meg boven rafer par javitas. -
r4pt0r #3693 Olyan a moncsim. -
markastor #3692 Azt hittem, kisebb lesz. Már mindegy. :(